- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm... čudim se da još nitko nije otvorio temu već prije. Nisam isprobao igru, sjećam se da sam igrao jedne Transformerse na PS2 i bili su užasni no kako vidim ovo su najbolji Transformersi do sada pa ću ih svakako isprobati.
Hmmm... čudim se da još nitko nije otvorio temu već prije. Nisam isprobao igru, sjećam se da sam igrao jedne Transformerse na PS2 i bili su užasni no kako vidim ovo su najbolji Transformersi do sada pa ću ih svakako isprobati.
stvarno su ovi zabavni...ove zadnje igre po filmovima su užasne...izgleda da je igra portana sa konzole jer ne mogu dignuti fps veči od 30,ima 5 chaptera po frakciji tj 10 chaptera tako da možete usporedno prolaziti igru s autobotima i decepticonima,radnja se događa očito na cybertronu znači prije G1 sezone...najdraži lik mi je starscream zbog svoje prepotentnosti i što uvijek želi preuzeti kontrolu nad decepticonima(megatron ga uvijek nekako zezne)i naravno što uvijek šikanira svoje "wingmene"skywarpa i thundercrackera...koliki sam fan dokazuje logo decepticona na gepeku punta još od 2001 kad se nije ni znalo za film.
Meni igra ne radi. Kad ju pokrenem otvori se ona početn slika i piše loading. Nakon 15 sekundi slika nestane i dalje se ništa ne događa. Ista stvar je i na XP-u i na 7. Pomagajte molim!
Evo, i ja sam počeo igrat. Još sam na Chapter 1 s Decepticonima, i mogu reći da sam iznenađen dužinom igre, po mojoj procjeni barem 10-15 sati. Ono igra nema neku dubinu, sve se više manje svodi na pucaj, aktiviraj, idi dalje. ali opet neponovljivi feeling transformera je tu, i to čini igru prilično zadovoljavajućom.
Preporuka.
igra je odlična! prešao decepticone,sad autobote
Evo i ja prešao Decepticon kampanju, sad 3. chapter Autobot kampanje. Uglavnom, igra je dosta dobra, jedino što je sve skriptirano pa sumnjam da ću je prelaziti dvaput.
Optimus prime owna, pritisnem ctrl za onaj dash i udri po mellee, ovi slabiji odmah padaju...
Da su se malo više potrudili ovo je mogla biti vrhunska igra, ovako je samo malo iznad prosjeka.
Priča je šuplja i naivna, igra je monotona, no napucavanje je izvrsno a i sama atmosfera igre je dosta dobra.
Sve u svemu, 6.5/10.
Očekivao sam više od igre kojoj je IGN dao 9.0/10.
Ja bih joj dao 7.5/10, priča mi je bila dobra dobro se nadovezuje na ona 2 filma i dobio sam volju da ih opet pogledam.
Zna netko kako promijeniti kut kamere,jer mi je robot skroz lijevo na ekranu i to me ful zbunjuje
Zna netko kako promijeniti kut kamere,jer mi je robot skroz lijevo na ekranu i to me ful zbunjuje
Nemožeš, isti vrag ti je u Resident Evil 5 kojeg sam odmah uninstallirao.
Ima co-op? kakav je?
užas,pa ja ne vjerujem,a igrica je skroz fora
Nemožeš, isti vrag ti je u Resident Evil 5 kojeg sam odmah uninstallirao.
Zbog kamere?! Kakav si ti lik.......pa ja nevjerujem kakvih likova ovdje sve ima, deinstalirao igru zato što mu se "nesviđa kut kamere". Originalno nema šta. Pa to developeri i rade da ugode gamerima, to pomicanje lika ulijevo, da vidiš što više scene. Btw neznaš što si propustio kod RE 5
ajde ne seri,šta se praviš pametan,ne paše nam to i gotovo
ajde ne seri,šta se praviš pametan,ne paše nam to i gotovo
To ti je ona vrsta ljudi, ako se njima sviđa, cijeli svijet to mora voljeti, i ništa u vezi toga ne može biti loše.
istina,ma..ništa novog,ima puno takvih
Haha bože mili svakakvih komentara xD ugl svidjam i se što je igra napravljena po originalnom animiranom filmu... Mladji ispod 18-20 godina vjeroatno ni neamju pojma o čemu pričam xD Davno si prestali prikazivati crtani... ugl u filmu su odradjeni previše fensi šmensi :P
Haha bože mili svakakvih komentara xD ugl svidjam i se što je igra napravljena po originalnom animiranom filmu... Mladji ispod 18-20 godina vjeroatno ni neamju pojma o čemu pričam xD Davno si prestali prikazivati crtani... ugl u filmu su odradjeni previše fensi šmensi :P
A šta si ti očekivao? Da naprave film pomoću tehnologije odtad? Kako bi ih tek onda popljuvali
problem ja sta ljudi danas previse pazanje stavljaju na specijalne efekte a ne na radnju(film)gameplay(igre)
problem ja sta ljudi danas previse pazanje stavljaju na specijalne efekte a ne na radnju(film)gameplay(igre)
Pa evo ja mislim da je Avatar (film) odlična kombinacija i jednog i drugog
Pa evo ja mislim da je Avatar (film) odlična kombinacija i jednog i drugog
Problem je što je priča već sve viđeno i to više puta, no po meni takva priča paše uz AVATARA i super mi je ispao.