Tom Clancy's The Division - Peticija

poruka: 17
|
čitano: 7.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Možda ste čuli za ovu igru, ako ne, evo malo gameplay-a.

Zašto otvaram ovu temu? Naime, ispostavilo se da će ova igra biti console exclusive, i PC gameri ostaju zapostavljeni. Pokušajte pomoći i potpišite peticiju:

http://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc?share_id=FrFUtDKTXg&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Iskreno, ne očekujem da će ovo pomoći, ali tko zna; vrijedi pokušati. Odvojite minutu vremena i dajte svoj potpis, hvala.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Ubisoft nikad nije zapostavljao PC igrače pa neće ni u ovom slučaju, eventualno će malo kasniti, ali to nije ni bitno. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy's The Division - Peticija

Prva vijest koju sam vidio kad sam s posla doso...ko suncem obasjana {#}{#}{#}

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
13 godina
neaktivan

Odlična vijest {#}

Sad malo slabije sa hardverom, više sa igrama... BF4, The Division, CoD Ghosts, GTA V... gaming scena fantastično izgleda moram priznati {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Odlična vijest {#}

Sad malo slabije sa hardverom, više sa igrama... BF4, The Division, CoD Ghosts, GTA V... gaming scena fantastično izgleda moram priznati {#}

Samo prekrizi COD Ghost i da, fantasticno :D

Ako GTA dode u skorijem roku.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
neaktivan
Ne.
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...
Ne.

Kaj ne, CoD kraj svega toga kaj si nabrojao izgleda malte ne ko minecraft lol... i tu je kraj rasprave gotov, jedino ak netko ne vidi dobro il prima pare od activisiona...

13 godina
neaktivan

Ako kupuješ igre zbog grafike, nemamo šta pričati...

Toni
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Ako kupuješ igre zbog grafike, nemamo šta pričati...

Ne, ali sigurno ne kupijem multi igre zbog ultra dobre price, hebenog settinga i umjetnickog izricaja nego prvenstveno zbog zabave.

Cinjenica je da cod nije napravio apsoluntno nikakv pomak i ovu godinu takoder. Pogledaj samo pocetak ovog videa i reci mi da  izjava ovog frajera "kak nisu htjeli samo destrukciju nego kinematografsu destrukciju" nije prodavanje muda pod bubrege (sam ne znam kome).  Frajer te gleda u oci i laze usprkos tome kaj zna da ti znas da te on laze...jerbo to mu je posao. ma lol

BF je miljama daleko jos od trojke , a cini mi se da je Division jos dalje..

13 godina
neaktivan

Muka mi je više od svih CoD hatera, ako ti se ne sviđa igra ne igraj. Na svaki spomen CoD-a nađe se jedan lik kojeg jednostavno smeta to što neko voli tu igru.

Ne obazirem se na marketing i zaboli me stojko šta neki điber zaposlen za PR kaže, ako mi se igra sviđa, igrat ću ju, ako ne neću, zato sam dosad kupio samo CoD 4, 7 i 9, a Ghosts će biti veći pomak od pomaka među ostalim CoD-ovima i to je zagarantirano zbog novih konzola.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:30 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Muka mi je više od svih CoD hatera, ako ti se ne sviđa igra ne igraj. Na svaki spomen CoD-a nađe se jedan lik kojeg jednostavno smeta to što neko voli tu igru.

Ne obazirem se na marketing i zaboli me stojko šta neki điber zaposlen za PR kaže, ako mi se igra sviđa, igrat ću ju, ako ne neću, zato sam dosad kupio samo CoD 4, 7 i 9, a Ghosts će biti veći pomak od pomaka među ostalim CoD-ovima i to je zagarantirano zbog novih konzola.

LoL...po cemu si ti zakljucio da sam ja cod hater? Ti imas nekih ozbiljnih problema...

Igrao sam sve CoDove i vise manje sve Batlefielde, isto tak i posjedujem vecinu naslova kaj se tice te dvije igre. Samo sam se ukljucio u raspravu te iznio cinjenicno stanje koje jedino slepci ne vide...si slep? 

BmK bf i za cod, jel zaradujem na njima..ne. A isto tak igram ono kaj mi donosi vise zabave. Ako ce to u buducnosti bit neki cod ghosts 7 u redu, al trenutno se te dvije igre ne mogu mjerit. A ti ak to ne ne vidis kaj da ti ja onda radim. I sam da znas igranje coda u usporedbi s bf'om bi bilo negde 80-20% na stranu coda kaj se tice provedenih sati uz obje igre...

I one pi*darije da su to dvije razlicite igre i da se ne mogu usporedivat isto ne drze vodu.

Jedna i druga igra imaju cilj, a to je pobjedit - uz odreden "alat" koji imas na raspolaganju, ne?!.  

Sad usporedi kolicinu alata i izracunaj koliko varijacija i mogucnosti nudi pojedina igra u tvom nastojanju dostizanja tog cilja = zabava!!
Zasto mislis da mene smeta kaj ti volis CoD, kakav to faktor meni predstavlja?!...Kaj da ja sad tebe nazovem BF haterom? Ne kuzim!

Sad mi jos samo reci da nemas obje igre te da usporedujes na slijepo i sve ce mi bit jasno s kim imam posla..

I zasto si pretvorio ovu raspravu u CoD vs BF kada sam ja gore vidno usporedio CoD sa naslovima koje si naveo, a ne izricito sa BF'om...?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 22:32 (Sale_ds).
13 godina
neaktivan

Ti si ju pretvorio u raspravu jer sam ja naveo nekoliko dobrih igara koje ću igrati, po mom mišljenju, a ti nisi mogao izdržati a da ne napišeš "prekriži Ghosts". Zaključio sam da si hater, jer da nisi, ne bi to napisao. Ja nisam BF hater, niti sam fanboy ičega (osim Logitech) jer igram igre u kojima uživam, nebitno koja je igra i tko šta misli o njoj. CoD je brza akcija u kojoj su najvažniji refleksi i preciznost, BF je timski rad i strategija, ogromne mape i spora igra. Svaka ima svoje prednosti i mane, grafika je manje bitna a iz nekog razloga je to glavni argument za BF. 

Čudno mi je što imaš takvo mišljenje o CoD a kažeš da ih sve imaš..? Ko je tu lud? 

I pošto mi se stvarno više neda pisati zidove teksta u besmislenoj raspravi s ovakvim likova, povlačim se iz rasprave, uživaj u grafici, a ja ću u gameplay-u, poz.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

OK,kada izlazi taj Division za PC?

I pls dosta BF vs COD {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Ti si ju pretvorio u raspravu jer sam ja naveo nekoliko dobrih igara koje ću igrati, po mom mišljenju, a ti nisi mogao izdržati a da ne napišeš "prekriži Ghosts". Zaključio sam da si hater, jer da nisi, ne bi to napisao. Ja nisam BF hater, niti sam fanboy ičega (osim Logitech) jer igram igre u kojima uživam, nebitno koja je igra i tko šta misli o njoj. CoD je brza akcija u kojoj su najvažniji refleksi i preciznost, BF je timski rad i strategija, ogromne mape i spora igra. Svaka ima svoje prednosti i mane, grafika je manje bitna a iz nekog razloga je to glavni argument za BF. 

Čudno mi je što imaš takvo mišljenje o CoD a kažeš da ih sve imaš..? Ko je tu lud? 

I pošto mi se stvarno više neda pisati zidove teksta u besmislenoj raspravi s ovakvim likova, povlačim se iz rasprave, uživaj u grafici, a ja ću u gameplay-u, poz.

Ja nisam napisao da prekrizis Ghost's tak malo vise koncentracije nebi skodilo :D, ja sam se samo nadoveza na tvoje "Ne!", a ti si mene napal da sam cod hater bez da si ista argumentiro sto znaci da sam ja u pravu. Hvala.

I jos k tome mi nisi odgovorio na pitanje!!!

A raspravu sam poveo oko toga jer jedno cod nije napravio apsolutno nikakav pomak u grafici, a trube okolo da jesu... Ne hebe mene igra i ja ne velim da je losa, nek igra ko hoce i ne velim da je sve u grafici...al zasto nebi izgledalo lijepo ak moze. Mene hebe to kaj naklapaju okolo bedastoce koje su neistinite.

Budi realan i pogledaj sve igre koje si naveo onda mi reci da cod nije najlosija medu njima... uopce ne spada vise u tu klasu. Hebote, Division izgleda predivno...kak to uopce usporedit s ovom pi*darijom kaj su oni napravili. Pogle samo na gamplay traileru kak frajer zatvori vrata na policijskom autu i kak se fino vide rupe od metaka po sajbama na autu. Ak drugi mogu zas nebi mogo i activision...to mene hebe. Pohlepna gamad koja zeli pare uz minimalna ulaganja...a ljudi to i dalje podrzavaju. Zar ti nebi bio zadovoljnija musterija da nudi to sve kaj nudi, a pritom izgleda bolje?

15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

OK,kada izlazi taj Division za PC?

I pls dosta BF vs COD {#}

Release su najavili za drugu polovicu 14te al nema nis posebno za PC, to cemo morat pricekat... jos nis nije 100%

9 godina
neaktivan

pozdrav novi sam na forumu pa ako neko želi neka me doda

nick-------max333321

marić
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: