Konačno i ja dobio neš vrijedno dobio sam igru od 30e a to je men of war vietnam, too neka nije vise kupon po*rani
ponude na pm
Konačno i ja dobio neš vrijedno dobio sam igru od 30e a to je men of war vietnam, too neka nije vise kupon po*rani
ponude na pm
Rekao si već,nemoj spamati po temi s tom istom porukom.
Nikakva dosta losa, salji meni :)
Nikakva dosta losa, salji meni :)
Sad znam kakva je xD idem ja pogledat review
kolko sam poruka sad dobio xD asd cu vam svima odgovorit :)
Nudim:COD MW2,CS:S,HL2
NE-PRIMAM:KUPONE , COILE.
Primam:SAMO IGRE.
Ponude u Inbox.
Ako netko hoce mjenjati neku igru sa steama za Minecraft accaunt nek me PM-a.Dogovirt cemo se o broju acc-a :)
Danas je jedan od njsretnijih dana u mome život što se tiče materijalnih stvari... Dakle, frend kojeg jako dugo znam i s kojim se vidim ima Steam sa oko 600 igara i danas je izvršio achivment i dobio dva poklona koja mu ne trebaju pa ih je meni giftao, a meni baš i ne trebaju...
Dakle nudim:
Call of Cthullu: Dark Corners of the Earth
Valve Complete Pack
13 Coala
Tražim:
Stalker (Clear Sky ili Call of Pripyat)
Amnesia
ili neka druga maštovita ponuda :)
Mjenjam Dino D-Day. Ponude na pm.
vidi ovog šiptara http://steamcommunity.com/id/nicosuper/inventory/#753
da nije možda rebelsyev rođak
Nudim Killing Floor guest pass ( dobijete killing floor na tri dana besplatno )
Trazim coal :)
Dajem 9 coala za L4D2 il neku drugu steam igru.
nudim:
worms crazy golf
-50% Hacker Evolution: Duality
-60% Magicka
-50% Orcs Must Die
-50% Nordic games
ponudite nesto ak vas kaj zanima
kupovo 5 kupona za 1 coal ;)
Sorry ali ti ne vjerujem.
To imaš više računa pa zato imaš tolko kupona, jel tako?
Neznam tko bi kupovao kupone koje već ima, pošto vidim da ih ti imaš dosta duplih pogotovo onih valve kupona.
savjest me tjerala da dokažem :D
Nudim:COD MW2,CS:S,HL2
NE-PRIMAM:KUPONE , COILE.
Primam:SAMO IGRE.
Ponude u Inbox.
Trainz™ Simulator 12 Se pridruzuje ponudi.
Coala na tone (15 komada) i popuste 33% Square Enix/Eidos, 33% Valve complete, 50% Valve, 50% Bioshock 2 i 50% Rage
Mijenjam za neke kul indie igre (npr Cthulhu saves the world, Limbo, AaaaaAAAaaaAAAaaaa i slicno) ili NFS Hot Pursuit
Ponude tu ili na pm.
Eto da sam i ja napokon nešto dobio, riješio nakon mukotrpnih sat vremena achivement za Spiral Knights i dobio The Polynomial - Space Of The Music ali mi ne treba pa ako netko hoče za nešto mijenjati nek mi pošalje PP
I da još stoji ono ponuda 9 coala za neku steam igru.:)..
EDIT: Unpack sam Polynomial da riješim achivement..
sto si dobio? zaboravi nsiam vidio edit
Hebes ovo, 20 riješenih achivmenta od toga SAMO 1 igra 4 ticketa za popuste i 15 !!!!!!!!!!!!!! coal-a ;(((((((((((((((((
Crafto 2 put po 7 coal-a i dobio jednu igru od 2 evra i jedan ticket -25% na tlitale games. Nije fer :((((((((
Account mi je sa preko 400 igara..
da istina nije fer. takav je život. ako te to tješi nisam ni ja dobio nijednu igru preko 20 achivmenta imam riješenih
The Binding of Isaac acivment bez varanja dobiti je ravno nuli. Definitivno najgluplji acivment koji sam vidio do sada. Mozes da crknes i da dobijes jbni cola. Steam je definitivno trebao da klasifikuje acivmente po tezini i u odnosu na to djeli nagrade.
The Binding of Isaac acivment bez varanja dobiti je ravno nuli. Definitivno najgluplji acivment koji sam vidio do sada. Mozes da crknes i da dobijes jbni cola. Steam je definitivno trebao da klasifikuje acivmente po tezini i u odnosu na to djeli nagrade.
meni je trebalo 5 sati i 11 minuta da zaradim coal u igri revenge of the titans tako da mi je to najgori achievement do sada
Ja sam već 10 puta poginuo u ovom hebenom Isaacu, nema uopće checkpointa -.-
Da ili si mogo samo ubaciti save i dobit u 5 sekundi...
I jA PROBAO puno puta i kujac...
Jel neko radio za defcon ?
Nudim 6Coila za bilokoj gift-(igru)-
Nudim 6Coila za bilokoj gift-(igru)-
Dam ti Shadowgrounds Survivor
I jA PROBAO puno puta i kujac...
Jel neko radio za defcon ?
ja sam radio, ušao sam na server od nekog šubi-dubi lika on se nije ni snašo a ja sam već ubio santu
Napokon sam dobio Portal 2 tj. napravio trade za njega. Jest da sam dao 12 coala i 8 kupona, ali mislim da se isplatilo. I da odite na reddit.com/r/steamtrade pa mozda mozete tamo napraviti koju zamjenu (moj prijetelj nije znao za ovo pa mozda i ovdje netko nezna).