Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.501.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
dex3108 kaže...

Steam je danas dobio mogucnost remote download-a. Naime ako je PC na kojem imate instaliran Steam upaljen i ako je na njemu pokrenut Steam mozete pokrenuti download igre preko web stranice Steam-a. :D Tako da mozete stavljati preloda i na posli/u skoli ako zatreba.

Pretty awesome, da li imaju mobilni klijent :-D?

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
18 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Pa vec par mjeseci je dostupan Steam client za iOS i Android, sad jedino ne znam da li ima mogucnost remote download-a ili mora bas preko web stranice.

Sad provjerio i moze :D Znaci i Mobilni Client podrzava remote download.

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:10 (dex3108).
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

fala k... sad mogu i ja kupovat preko steama :D napokon mi prihvaca karticu(visa tekuci racun) raiffaisen banke :D

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad je free vikend, ako ja instaliram naprimjer Red Ochestra i držim je još ovaj 1-2 danai ne brišem je uoće nekih tjedan dana. Imam li ja zauvijek igru ili?

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Kad je free vikend, ako ja instaliram naprimjer Red Ochestra i držim je još ovaj 1-2 danai ne brišem je uoće nekih tjedan dana. Imam li ja zauvijek igru ili?

samo za vikend ju imas

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
VALVE kaže...

Ne, samo ostaje na disku, onda je možeš kad god hoćeš deinstalirati - Ali igrati ne možeš.

Who fucking cares
18 godina

Ima tko problem s beskonačnim loadingom kod MP-a u Worms reloadedu? Čitam na internetu da ih puno ima taj problem, ali nisam našao rješenje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako se igra može trejdati ili giftati

jel ove igre koje su pod library mogu se trejdati ili giftati

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Jim Carrey kaže...

kako se igra može trejdati ili giftati

jel ove igre koje su pod library mogu se trejdati ili giftati

To su tvoje aktivirane igre i njih ne možeš giftati ni trejdati, giftati i trejdati možeš samo one igre koje su ti u Inventoryju.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan

a kako dobit igru u inventori

jer ne kužim kako netko može imate 20 i više igara za gift jel to znaći da je kupio kao gift pa odabrao da će poslije poslati ili nekako dobio 

ili npr na tone onih popusta i sl. kako se to dobiva 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Jim Carrey kaže...

a kako dobit igru u inventori

jer ne kužim kako netko može imate 20 i više igara za gift jel to znaći da je kupio kao gift pa odabrao da će poslije poslati ili nekako dobio 

ili npr na tone onih popusta i sl. kako se to dobiva 

Da, možeš kupiti igru kao gift i kasnije poslati nekome ili trejdati.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina

Kada kupujes igru preko steama,odaberi da je zelis kupiti kao gift,tu imas opciju da igru zadrzis u inventory-u i aktiviras/trejdas je kada zelis.

16 godina
neaktivan

Imam pitanje.Prijavil sam se na steam i odjednom vidim napoleon total war mi stoji.Nisam niti kupio niti ništa ? lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Imam pitanje.Prijavil sam se na steam i odjednom vidim napoleon total war mi stoji.Nisam niti kupio niti ništa ? lol

mislim stvarno da čitaš malo bolje...JOŠ JE I BOLDANO da je ta igrica još 1 dan na tvom steamu..a da ti pojasnim...napoleon total wars je ovaj vikend besplatan

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan

Jel ima netko da uzmemo 4-pack Torchlight 2 . 60€ je. 15€ svaki treba dati. Uz to dobite TL 1 kao gift na poklon. 

Ako ima javite mi na PM.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam gledo jeli pitanje bilo postavljeno prije (valjda jest) al eto:

Da li ja mogu igrat prko steam-a igre kupljene normalno, ono na disku, npr. DOW2: Retribution ?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Radec kaže...

Nisam gledo jeli pitanje bilo postavljeno prije (valjda jest) al eto:

Da li ja mogu igrat prko steam-a igre kupljene normalno, ono na disku, npr. DOW2: Retribution ?

Neke možeš, neke ne. Možeš one igre koje su na ovoj list. Znači recimo retail verziju DoW2:R možeš aktivirati na Steamu.

Btw. ak su ti bitni samo frendovi i chat s njima uvijek možeš dodati igru kao NON-STEAM GAME što ti daje mogućnost korištenja nekih in-game mogućnosti.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 11:34 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan

Dobro, hvala, evo vidim na Steam Group-ama mi neda u chat, jer nemam kupljene igre (samo TF2), znači kupim normalnu retail igru i mogu i u chat?

Još jedno pitanje, koja mi je razlika između steam profila i account-a? (vidim jedno mi je ime za acc. dok mogu mjenjati sve na profilu, pa koliko sam shvatio, profil je više ko nick u igrama ili tako nešto)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Radec kaže...

Dobro, hvala, evo vidim na Steam Group-ama mi neda u chat, jer nemam kupljene igre (samo TF2), znači kupim normalnu retail igru i mogu i u chat?

Da bi dobio tu mogućnost bitno je da imaš bar jednu kupljenu stvar na Steamu. Neku igru ili recimo čak neki TF2 item bi bio dovoljan. A mislim da ti i aktivacija retail igre daje tu mogućnost. U svakom slučaju probaj, nemaš što izgubiti. :)

Radec kaže...

Još jedno pitanje, koja mi je razlika između steam profila i account-a? (vidim jedno mi je ime za acc. dok mogu mjenjati sve na profilu, pa koliko sam shvatio, profil je više ko nick u igrama ili tako nešto)

Znači account name koristiš samo da bi se ulogirao u Steam. Možeš ga također reći nekome pa te on onda pomoću account imena doda za frenda. Doduše ja svoj account name ne volim baš davati u javnost. Ima dosta drugih načina da dodaš nekoga za frenda.

A profil name je baš to, nickname. Ime pod kojim će te drugi korisnici Steama vidjeti u friends listi i u igrama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 11:58 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan

Eto hvala, i ja mislim da sam neđe vidio da chat i drugo možeš koristiti i ako samo CD-key utipkaš, tj. aktiviraš igru na steam-u. Dobro, znači dovoljno je da ljudima dadnem ime profila da me dodaju, bilo bi logično.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ali steam je OK što se tiče zaštite, naručito uz Steam Guard :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra li neko star wars jedi knight jedi academy preko steam-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To access all features of Steam, simply purchase a game from the Steam store, redeem a Gift or Guest Pass* on Steam, complete a microtransaction, or activate a retail game on Steam.

EH, OVAKO, IMAM JOŠ JEDNO PITANJE:

JA SAD KUPIM NEKU IGRU PREKO STEAM-A, BUDE SVE UREDU, ALI ONDA (RECIMO) DOBIJEMI KOMP VIRUS I MORAM BRISATI SVE SA HDD-A, MOJE PITANJE GLASI: DA LI JA OPET MOGU BESPLATNO SKINUTI TU KUPLJENU IGRU ILI KAKO TO IDE ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 9:58 (Radec).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Radec kaže...

To access all features of Steam, simply purchase a game from the Steam store, redeem a Gift or Guest Pass* on Steam, complete a microtransaction, or activate a retail game on Steam.

EH, OVAKO, IMAM JOŠ JEDNO PITANJE:

JA SAD KUPIM NEKU IGRU PREKO STEAM-A, BUDE SVE UREDU, ALI ONDA (RECIMO) DOBIJEMI KOMP VIRUS I MORAM BRISATI SVE SA HDD-A, MOJE PITANJE GLASI: DA LI JA OPET MOGU BESPLATNO SKINUTI TU KUPLJENU IGRU ILI KAKO TO IDE ?

Možeš ponovno skinuti, a možeš kao neki i backupirati igru, posebno ako se radi o "većoj" igri preko 10 GB, pa se ne isplati čekati downloadanje.

Vraćanje backupa igre je vrlo jednostavno i još sistem provjeri integrity fileova i skine patch ili update ako postoji.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
Evoga, još jedno:
Ne znam kako staviti adresu kad stavljam pare.
Uglavnom piše Billing adress i Billing Adress line 2 .... sad ne znam šta da napišem, ono znam ŠTA da napišem, već ne znam kako. Uglavnom, ima na drugom mjestu da se piše država i grad, pa ne znam šta mi to ima biti dva reda..... pa ostaje mi samo ulicu i zgradu i stan upisati....
Ima li mi ko primjer dati, sve na internetu tamo američke adrese kao primjeri :/

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dvije su linije zato da bi svi imali dosta mjesta za upisati svoje adrese. Ako ti stane sve u prvu liniju koristi samo nju. Ako ne, iskoristi obje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Pošto uskoro počinje Steam ljetna rasprodaja zanima me koliko ste potrošili prošle godine na rasprodaji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mnogo...400-njak kuna, tako negdje i na božićnim popustima...

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan

Ja ču imat oko 200-300kn na raspolaganju.

Valjda bude dosta.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nudim 1 key za SMITE a trazim key za CS:GO ili Dota 2

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice