Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.350.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Priceov slučaj nema veze sa onim u kojem se Jack javljao.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Ok, Ok, Ok...Poslao sam im preko steam support stranice, sve lijepo napisao, sada samo čekam, hvala na pokušajima, moj problem je {#} :)

harry
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 10:08 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znam da nema veze ali sam pokušao čovjeku pomoći.{#}

Nego kad sam ja ovog tipa prijavio, taj račun kojeg je maznuo je bio ugašen negdje 3 dana, pisalo je da disabe-lan može biti radi provjere računa(što su vjerovatno i radili).

Valjda im je Priceov račun sumnjiv pa nešto provjeravaju.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Znam da nema veze ali sam pokušao čovjeku pomoći.{#}

Nego kad sam ja ovog tipa prijavio, taj račun kojeg je maznuo je bio ugašen negdje 3 dana, pisalo je da disabe-lan može biti radi provjere računa(što su vjerovatno i radili).

Valjda im je Priceov račun sumnjiv pa nešto provjeravaju.

Ok...Njima sumnjiv, a ništa nisam radio, mislim hackao, nekome nešto ružno pisao, samo možda što sam mjenjao password...možda je to uzrokovalo ovome...

Jeßem ti Password {#}

A mjenjao sam password, zato što mi je neko bio hackao par puta account...pa mjenjao! hehehe

harry
15 godina

ako ti je netko nekoliko puta mijenjao pass imas keyloggera ili istealera skeniraj komp sa svom silom programa jel ce ti mazniti i drugi put!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan
A mozda se samo javio pravi vlasnik (ako je račun mjenjan)...

Ako slucajno imaš transakcije od početka accounta koje nisu s tvojom karticom... zbog toga isto moze... ma moze tona stvari...

Zato ja ne mjenjam ništa...
16 godina

Ako se dobro sječam ti si korisio one nekakve hackove za besplatno aktiviranje igara na steamu, ako još to koristiš onda znaš zašto ti je račun ugašen.

A možda te nije steam skužio da koristiš te hackove, nego je jednostavno bio keylogger u njemu pa ti netko ukrao steam. I sad ako prijaviš steamu da je račun ukraden oni će vidjet da ti zapravo nisi kupio te igre, pa ti svejedno ugasiti račun.

Jer u takvim programima se obično nalaze nametnici.

EDIT:ovo je upučeno Priceu

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 15:02 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ako se dobro sječam ti si korisio one nekakve hackove za besplatno aktiviranje igara na steamu, ako još to koristiš onda znaš zašto ti je račun ugašen.

A možda te nije steam skužio da koristiš te hackove, nego je jednostavno bio keylogger u njemu pa ti netko ukrao steam. I sad ako prijaviš steamu da je račun ukraden oni će vidjet da ti zapravo nisi kupio te igre, pa ti svejedno ugasiti račun.

Jer u takvim programima se obično nalaze nametnici.

EDIT:ovo je upučeno Priceu

Ovako, čitavo vrjeme na steamu kupujem sa jednom karticom,moj je account ja ga napravio, hackove sam koristio prije, davno...kad nisam imao ni jedne igrice, ali ne vjerujem da su me otkrili :P Kada sam vidjeo da je Half Life 2 DM besplatan ( preko ATI Offer ), njega sam počeo igrati, kasnije sam vidjeo da je L4D2 na akciji i uzeo sam ga, od tad sam čuvao i pazio account kao oči u glavi, ali ovo iskreno! Toliko sam volio L4D2, pa i sad :P, onda sam uzeo Black Ops, i počeo sam ''još više'' paziti account, tako da...ne znam šta bi moglo biti uzrok... :'(

Sigurno što sam par puta mjenjao password, tačnije tri puta!...Dokazat ću im da je moj account, kako budem mogao...Poslao sam im poruku preko steam support stranice, sada samo čekam...

harry
15 godina
neaktivan

Problem rješen, account vračen :D Tnx svima koji su se barem malo potrudili da mi pomognu! Hvala {#}

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Vidis i sam,strpljen spašen,nema mjesta zurbi i nervozi! {#}

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja bih sad volio skinuti demo DA2 pa me zanima moze li s kasnije izbrisati?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze li se sto lose desiti ako imam piratske igre na pc-u?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
malada kaže...

moze li se sto lose desiti ako imam piratske igre na pc-u?

U vezi Steama ne ;)

http://dizanje-ratia.info
16 godina
neaktivan
RE: Steam - pitanja i odgovori
M_dipl. kaže...
Tvrdy kaže...
1eur = 7 kn ;-((

Padobranac sam, znam, ali maloprije mi je sjela lova za dvije igre od jednog "onlajn frenda" koji mi je zaračunao po tečaju 1 euro=5 kuna (!!).

"Desni klik->Remove this friend..."

Za onog mog bih eventualno mogao reći da je površan i nepažljiv, ali ovaj tvoj je bezobrazno đubre.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

imam problem sa steam-om. opet mi je neko ukro acc i sad kad ga ja hocu vratit tako da idem na ono "retrieve a lost account" upisem sve sta treba na email mi dođe neki kod ja ga tamo upisem i napisem novu lozinku i onda se pokaze prozor "steam working" i poslije toga pise steam cannot curently process your request please try again later. što da radim tako mi je cijeli dan? dali da pisem supportu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sto je u zadnje vrijeme s ovim kradjama steam racuna? Jel steam stvarno nesiguran (to ne vjerujem) ili ljudi ne paze, u cemu je stvar? Ja imam dosta igara, dosad nisam imao problema, ali ovo me iskreno pocinje zabrinjavati. Dao sam par stotina € za igre, i ne zelim da mi to netko mazne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Sto je u zadnje vrijeme s ovim kradjama steam racuna? Jel steam stvarno nesiguran (to ne vjerujem) ili ljudi ne paze, u cemu je stvar? Ja imam dosta igara, dosad nisam imao problema, ali ovo me iskreno pocinje zabrinjavati. Dao sam par stotina € za igre, i ne zelim da mi to netko mazne.

Aktiviraj novi Steam guard i nemas brige :D

16 godina

ma ja mislim da imam neki keylogger jer dok igram taj kreten ma zaj*bava tako sto mi stalno dira po misu tipkovnici i sve kontrole mi kontrolira i na steamu upise da je izgubio password i onda na moj mail to dođe i on hoce vidit kod i onda pali mail i to ali sam ja onda ugasio komp i sad radim reinstalaciju za svaki slucaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imas poision ivy a ne keylogera stoga se pripazi moze ti napraviti jako puno stete dok je nakacen!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina

ako reinstaliram windowse onda ce to otic ili? i mozes objasnit sto je to uopce i kako sam to dobio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samo friške Winze baci i okej je.
To si dobio tako što si išao na YouJizz i onda ti se pojavio skočni prozor "CLICK HERE FOR BIG TITS AND BIG ASS BLOWJOB!", i ti si najvjerojatnije kliknuo i eto.
Šalim se.. Ali tako slično.
17 godina
dex3108 kaže...
Ramo kaže...

Aktiviraj novi Steam guard i nemas brige :D

To sam aktivirao cim se pojavio.

Mada nikad nisam imao problema, bolje pitati nego popusiti racun.

15 godina
neaktivan

Jeli moguce haknuti 20-etero znamekasti password bez ikagvog smisla medu znakovima?

Ako mi neko mazne acc sve sto trebam da ga vratim je steam store racun?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
malada kaže...

Jeli moguce haknuti 20-etero znamekasti password bez ikagvog smisla medu znakovima?

Ako mi neko mazne acc sve sto trebam da ga vratim je steam store racun?

Dakako je lagano maznuti,sve je lagano maznuti ukoliko je racunalo pod nekim virusom,keyloggerom ili trojanom,ako nije onda je vec malo teze.

Standardni postupak,prijaviti supportu sa detaljnim opisom i cekat odgovor, ukoliko si 100% čist i imas dokaze da je tvoj sa placenim igrama (preko kartice) acc ti se vraca 100% samo kroz par dana radi procedure.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina

evo ja svoj upravo vratio. reinstaliro sam komp i otiso na change password i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam veliki problem na steamu nemogu pokrenit ni jednu igru evo vidite sto mi dodje

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ucestalo isti problemi. da ponovimo gradivo.

dobar keylogger nemora biti poznat javno poznat i niti jedan antivirus ga nece prepoznati.

prepoznat ce ga tek HIPS ili BehaviorBlocker nacin detekcije (znaci zaboravite ove besplatne avire i avaste)

e sad,ima vrhunski programcic.

http://www.qfxsoftware.com/

ti kucas password "bugonline",a ovaj enkripcijski vara keylogera i salje mu krive znakove.

u free verziji keyscrambler radi u IE i Firefoxu. placena verzija radi na svemu zivome gdje se koristi tipkovnica,od offica do steam accounta.

NEMA TEORIJE DA SPUSITE ACC OD KEYLOGGERA.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Što bi ovaj sat predstavljao?

Zanima me da li zna tko što ovaj sat i broj pored njega predstavljaju ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 22:48 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Što bi ovaj sat predstavljao?
denix kaže...

Zanima me da li zna tko što ovaj sat i broj pored njega predstavljaju ?

Mislm da je to dio screenshota iz igre.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice