Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.350.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
Captain.Price kaže...

Udjem u steam, sve lijepo, i kad ono piše dole No Conection, ja konektovan, imam adsl brzinu...lol, sve, restartujem steam, ništa se ne dogadja,idem a vidim jel mi možda status offline, kad ono status i offline i online...idem na online, ono još na offline, kliknem na offline, ne stane offline, i onda kliknem opet na online, i sada kaaže da je online ( tu gdje je status ) ali meni još piše da nema konekcije...restartujem pc, ništa se ne mjenja...šta da radim? Pomoć Hitno...pls

pricekaj malo,doci ce sve na svoje,mozda rade nesto na steamu,bit ce sve ok samo strpljenja.

darkness is my friend
15 godina
Steam - pitanja i odgovori

zasto vise nema mog hackanog accounta??

link

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MARINO708/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je su ti vratili acc?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AA-d00d kaže...

Je su ti vratili acc?

jos nisu valjda su poslali poruku onome imali dokaza da je to njegov account.a uvezi onog gore pojavio se account od nigdje

15 godina
neaktivan

xD...ok...a sada kad hoću da udjem u steam, piše: ''Steam is already running You may only run one copy of Steam right now''

a nigdje mi nije u steamu...lol, poludio mi komp...Restartujem, ništa se ne dogadja, sve po starom...ajde sad ovo rješite {#}

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Task menager i vidi tamo jel radi.

Meni to bude sa FF nekad ;)

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, odjednom udje, bio se updatiro... -.- Hvala...

{#}FOR{#}

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Captain.Price kaže...

Evo, odjednom udje, bio se updatiro... -.- Hvala...

{#}FOR{#}

govorim ti da se strpis,a ti poludio i samo udri po kompu i restart i sve,polako.

darkness is my friend
17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

xD...ok...a sada kad hoću da udjem u steam, piše: ''Steam is already running You may only run one copy of Steam right now''

a nigdje mi nije u steamu...lol, poludio mi komp...Restartujem, ništa se ne dogadja, sve po starom...ajde sad ovo rješite {#}

Hackan ti acc?

EDIT: nije

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 19:15 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Captain.Price kaže...

Hackan ti acc?

EDIT: nije

xD...ma updejto mi se, sada mi gore u lijevom gornjem kutu ima search, za igrice, kad ih imaš previše...i kada me netko invajta da udjem u igricu, invajt drukčije izgleda, to sam za sad primjetio, sigurno još nešta ima novo,a vidio sam malo prije nije bilo gotovo nikoga online od mojih frendova, sigurno se i njima updejto! huh...

harry
15 godina
neaktivan

Sry na spamu opet, ali ovo je postalo ozbiljno! Ne znam zašto se ovo dogadja...ali jednostavno neznam!

Sada mi je izbacilo, kada sam se želio loginovati, kaže mi da je moj account isključen...Neznam zašto, imao sam VAC status in good standing...a kaže da mi je zbog VAC statusa...je li to privremeno ili zauvjek???

Pomoć... :'( Stvarno neznam šta se dogadja :'(

Ufff....

(Poslao sam im support email, sada samo čekam...)

Piše mi: ''This Steam account has been disabled.''

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne disable-aju ti acc zbog VAC-a, samo vise ne mozes igrati na VAC serverima, disable-an ti je valjda jos jer nisu provjerili ciji je to acc zapravo.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

samo pisi supportu ako vec nisi!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ne disable-aju ti acc zbog VAC-a, samo vise ne mozes igrati na VAC serverima, disable-an ti je valjda jos jer nisu provjerili ciji je to acc zapravo.

Znaci, kad provjere, biti će vračen? ok, pisao sam mail supportu

harry
17 godina
neaktivan
Pa gle... ako nisi mjenjao account i ako se nije javio prijasnji vlasnik (koji je zapravo platio karticom na tome)... Onda nemaš brige...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa gle... ako nisi mjenjao account i ako se nije javio prijasnji vlasnik (koji je zapravo platio karticom na tome)... Onda nemaš brige...

Mjenjao sam šifru xD...a platio sam igrice, imam negdje papir iz Banke gdje su navedene sve transakcije, i cijene :D...pise lijepo ''Great Britain-London steampowered.com **.**GBP-**.**KM, mogu im slikat ako žele...hehehe

A kada će mi vratiti account, ako ne vrate do sutra ''FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU''

harry
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 9:57 (Captain.Price).
15 godina

evo da su i meni vratili account.sad treba doc jack sparrow na xfire da mi kaže šifru accounta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tako je ja sam kontaktirao support umjesto njega. I sad su resetirali šifru na računu, pa sam mu poslao podatke.

Samo se nadam da su ti avira i malwarebytes pobrisali sve keyloggere s računala i sad sljedeći put pazi kaj radiš da opet nebi imao keyloggere na računalu.

Uživaj.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 14:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imam jedno mozda tupasto pitanje.

Vidim da je potrebno, kad se obracate supportu za vracanje racuna, prijaviti originalni key iz neke igre koju imate na Steamu.

Ja se pitam, ako se ikad dogodi da mi netko upeca key, na koji nacin cu ja to izvesti kad su mi sve igre na Steamu?

I am reflection of Jack's life, violently changing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa onda dostavljas broj kreditne kartice (zadnja 4)...
16 godina
Deus ex machina kaže...

Imam jedno mozda tupasto pitanje.

Vidim da je potrebno, kad se obracate supportu za vracanje racuna, prijaviti originalni key iz neke igre koju imate na Steamu.

Ja se pitam, ako se ikad dogodi da mi netko upeca key, na koji nacin cu ja to izvesti kad su mi sve igre na Steamu?

Piše da im možeš poslati potvrdu o kupnji od paypala ili nešto tog tipa, nekakvu potvrdu kojom možeš dokazati da si ti kupio tu igru ili igre.

A ako imaš neku igru u kutiji(nešto kao mw2 koja zahtjeva steam) onda moraš ručno napisati broj ticket pokraj ključa, pa poslikati ili skenirati i poslati im sliku. Ali taj ticket nesmije biti napisan na posebni papirić ili biti ubačen pomocu nekog editora.

Uglavnom ako nemaš ništa od toga objasniš im situaciju možda ima još neki način dokazivanja da je račun tvoj.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
16 godina

Evo ovo piše na steamu:

Nadam se da će se vidjeti pročitati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Lol, pa to je bedasto da ne moze bit bedastije!

Kako sam naveo u prvom postu, NEMAM ni jednu boxed igru i ne zelim ih ni imati.

A sto se tice kartice, meni je u Steamu oznaceno da mi upamti sve podatke, pa fino kad kupujem naslov ne moram utipkavati sve ispocetka - ironija je u tome da prilikom kupnje nekog naslova, u koraku potvrdjivanja, Steam ispise 4 zadnja broja kreditne :-D

Eh :-D

I am reflection of Jack's life, violently changing

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možete li samo meni reći, kada će mi vratiti account, otprilike, kao što bi ljudi rekli: '' Onako lajički '' hehehe ( Ako neznate o čemu je riječ, pročitajte prethodnu stranu! )

Sry Zbog Spama!

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad sam ja Mariniju to rješavao trebao sam čekati 4 dana da mi pošalju prvi odgovor, a u tom odgovoru su mi napisali nek im pošaljem neku potvrdu o kupnji neke igre ili cd key na kojem je trebao biti ručno napisani jedan određeni broj. Ja sam im odgovorio i opet morao čekati 24 sata da mi pošalju odgovor, a u tom odgovoru je bila nova šifra, novo tajno pitanje i novi mail.

Sad zavisi kolko ćeš ti čekati jer treba im jedno vrijeme da utvrde ćiji je račun zapravo ili da rješe to što tebe mući.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 21:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kad sam ja Mariniju to rješavao trebao sam čekati 4 dana da mi pošalju prvi odgovor, a u tom odgovoru su mi napisali nek im pošaljem neku potvrdu o kupnji neke igre ili cd key na kojem je trebao biti ručno napisani jedan određeni broj. Ja sam im odgovorio i opet morao čekati 24 sata da mi pošalju odgovor, a u tom odgovoru je bila nova šifra, novo tajno pitanje i novi mail.

Sad zavisi kolko ćeš ti čekati jer treba im jedno vrijeme da utvrde ćiji je račun zapravo ili da rješe to što tebe mući

Ok, tnx, a mogu li ja njima slikati onu knjižicu što sam dobio uz Black Ops, tj. da uslikam CD Key koji je na njoj, i na papir ću im dopisati, username, i nešto za potvrdu hehehe!

Ček, ti se to meni obraćaš?

harry
16 godina
Captain.Price kaže...

Ok, tnx, a mogu li ja njima slikati onu knjižicu što sam dobio uz Black Ops, tj. da uslikam CD Key koji je na njoj, i na papir ću im dopisati, username, i nešto za potvrdu hehehe!

Na nesmiješ na posebni papirić niti dodati taj broj s nekim editorom(paint i sl.),nego moraš baš ručno pokraj keya napisati. Taj broj ti je inače ticket,a ticket je ustvari broj tvoje prijave ili ti pitanja. Ovako mora biti napisano LINK ili ovako LINK

Čekaj prvo dati odgovore, da ti napišu što trebaš napraviti i onda im posšalješ što će trebati.

P.S. da tebi govorim

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 21:49 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Captain.Price kaže...

Na nesmiješ na posebni papirić niti dodati taj broj s nekim editorom(paint i sl.),nego moraš baš ručno pokraj keya napisati. Taj broj ti je inače ticket,a ticket je ustvari broj tvoje prijave ili ti pitanja. Ovako mora biti napisano LINK ili ovako LINK

Čekaj prvo dati odgovore, da ti napišu što trebaš napraviti i onda im posšalješ što će trebati.

P.S. da tebi govorim

Hvala :)...Pa da, i htjeo sam napisati hemijskom olovkom :D, znači oni će meni poslati taj ticket, i ja ću taj ticket ( tj taj kod ) ručno napisati pored CD Key-a, i poslati im sliku, i oni će ot vidjeti! Ok, a kako da im pošaljem sliku onda? Preko MSN-a tj Hotmail-a, ili? Pitam zato što preko hotmaila će odmah ta poruka ići pod ''Junk'' ako unutar stavim sliku!

Hvala ti, puno si mi pomogao :)

harry
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:28 (Captain.Price).
16 godina

Ako sam dobro skužio ti si im poslao mail. A to se ne radi tako nego bi trebao ići na steam support stranicu tamo si naprviti račun(jer za support se mora raditi posebni račun) i kad to napraviš odeš postaviš question.

Tamo imaš odmah mjesto za upisati svoje steam usernamea, keya i ispod prostora za pisanje questiona imaš opciju za attachati fail te tamo ubaciš sliku.

Ja sam na taj način radio, nisam im odgovarao putam maila nego preko support stranice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 0:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Joj Price, zasto im se ti javljas kad je Jack vec sve napravio sto se moze, samo se treba strpiti, sad ce jos mozda skuziti da je acc mijenjao vlasnike (kupo-prodaja) sto je inace zabranjeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 0:36 (AA-d00d).
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice