SimCity ili GTA V?

poruka: 15
|
čitano: 2.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
SimCity ili GTA V?

Pozdrav svima,

znači u 2013 izlazi i GTA V i SimCity i sada ne mogu se odlučiti koga ću uzeti, za kojega da počnem štediti.

Mozete pomoći?

GTA V mi izgleda sada vrhunsko i stvarno super no opet se bojim da ce mi loše sjesti kao što mi je loše sjeo i GTA IV.

Za SimCity mislim da je vrlo dobra igra i oduvijek sam volio takav stil igara. Po trailerima i svemu što su izbacili u javnost dosta mi se toga sviđa.

U velikoj sam dvojbi. Pomozite!

10 SimCity
34 GTA V

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimCity ili GTA V?

Nema ti nekog smisla anketa. Svako će ti reć ono što se njemu više sviđa. Počneš šedit pare, sačekaš još par mjeseci dok se ne izbaci više informacija, trailera, gameplay videa, demoa možda i onda odlučiš :) 

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
SimCity ili GTA V?

Sigurno ces naci na nekim stranicama da ces za 550kn moci kupiti oba dvije....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
SimCity ili GTA V?

E jbg..... tesko je reci sto da uzmes, ne preferiraju svi iste zanrove, ako i sam kazes da ti je SimCity dosta dobar onda nez, ti to najbolje znas.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
SimCity ili GTA V?

GTA V ce za komp vjerojatno izaci tek pred kraj godine tako da imas vremena naigrati se Sim Citya do onda :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: SimCity ili GTA V?

Sim City ce ti biti simplyfied smece za djecu, sudeci po beti. Tako da nemoj o tome ni razmišljat. To nema veze sa Sim Citijem. I ne smiješ o tome misliti kao Sim City 5. Nego kao revamp franšize koja je pobjegla od onoga što je cinilo prethodnike odlicnima, pogotovo cevorku

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 23:01 (mislav_01).
16 godina
kign kaže...

GTA V ce za komp vjerojatno izaci tek pred kraj godine tako da imas vremena naigrati se Sim Citya do onda :)

Tko zna, mozda uopce nece niti doci (ako ce i doci, onda ce kasniti barem 6-8 mjeseci za PC)..... covjek mozda ima konzolu pa zato pita.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
SimCity ili GTA V?

Pa i nije bas pojednostavljeno. Ovo sta su dali u beti je uzas koliko malo contenta a izalzi igra u 3mj. Mogli su vise ubacit da se svega vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimCity ili GTA V?
Hvala na savjetima. Mislim da mi se više isplati uzeti GTA V. Ne želim riskirati sa SimCityem. I isto tako zar GTA V neće izaći u proljeće? Uglavnom mislim da ću kupiti GTA V lijepo oriđiđi, a SimCity negdje skinuti :D. Btw da, imam konzolu, PS3. No radije bih uzeo za PC.
Photoshop
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 23:24 (XeeL).

0 0 hvala 0
17 godina

GTA V dolazi TBA 2013 ali samo za konzole

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Znači GTA V dolazi samo za konzole u 2013, ja ne mislim da je baš tako, i nisam čuo tako.
Photoshop
13 godina
SimCity ili GTA V?

A da oba dvoje skines ? :D Ja ako kupim konzolu do tada cu kupiti sigurno. Ovako precjenjuju sve. SimCity 80€ i to sta dobijes francuske, engleske i njeamcke gradove LOL a GTA IV 50€. Koda svi zivimo od ne znam cega.

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A da oba dvoje skines ? :D Ja ako kupim konzolu do tada cu kupiti sigurno. Ovako precjenjuju sve. SimCity 80€ i to sta dobijes francuske, engleske i njeamcke gradove LOL a GTA IV 50€. Koda svi zivimo od ne znam cega.

Ma ja ti ne kupujem često originale no kada su u pitanju neke dobre igre onda da. Mislim uzet cu GTA V original radi multiplayera i toga svega.
Photoshop
16 godina
XeeL kaže...
Wolf88 kaže...

Znači GTA V dolazi samo za konzole u 2013, ja ne mislim da je baš tako, i nisam čuo tako.

Igra nije sluzbeno potvrdena za PC.... potvrdena je samo za PS3 i Xbox360, R* je izjavio da razmisljaju o PC i Wii U verziji, eto, to je sve sto su rekli vezano za PC verziju, inace, GTA IV za PC je kasnio osam mjeseci.

Igra ce doci na proljece, ne zna se tocno kada (neki prognoziraju da ce 4. ili 5. mjesec), mozes napraviti preorder za PS3/60 verzije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 0:15 (lovac82).
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
XeeL kaže...
Wolf88 kaže...

Igra nije sluzbeno potvrdena za PC.... potvrdena je samo za PS3 i Xbox360, R* je izjavio da razmisljaju o PC i Wii U verziji, eto, to je sve sto su rekli vezano za PC verziju, inace, GTA IV za PC je kasnio osam mjeseci.

Igra ce doci na proljece, ne zna se tocno kada (neki prognoziraju da ce 4. ili 5. mjesec), mozes napraviti preorder za PS3/60 verzije.

Hvala na informaciji.

Photoshop
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:40 (XeeL).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice