Shadow Warrior 2

poruka: 10
|
čitano: 1.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Shadow Warrior 2

Čitam review, sjetim se foruma i odem vidit tamo a kad ono niš... E, pa ne može. Ne znam za druge ali reboot mi je odlično sjeo. Izvanredna igra sa odličnim humorom i mehaniko. U 2 dio su ušli malo pretenciozno i uveli neki poluotvoreni svijet, sidemisije i puuuuno oružja. 

Review kaže da igra i nije napravila boom ko note7 ali da je svejedno zabavna. Jedva čekam vidjeti o čemu se točno radi... 

http://www.eurogamer.net/articles/2016-10-13-shadow-warrior-2-review

Flying Wild Hog o denuvo:

“We don’t support piracy, but currently there isn’t a good way to stop it without hurting our customers. Denuvo means we would have to spend money for making a worse version for our legit customers. It’s like this FBI warning screen on legit movies.”

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Shadow Warrior 2

Nitko ne igra? Nema ljubavi za Shadow Wariorra?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Shadow Warrior 2

Zvuči fora prema recenzijama, ali prije ovog moram odigrati Doom i možda prethodni nastavak.

Nisam igrao original kao klinac pa nisam ni nešto sentimentalno vezan za taj serijal.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shadow Warrior 2

Serious Sam sa mačevima? Može.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shadow Warrior 2

Odigrao 2 chuke dns i moram priznat ugodno me iznendila grafika uz to ima podrsku za HDR tako da preporucam da je ukljucite tko uma takvu telku ili display ;-)

P.s polako poceo HDR dolazit na PC nice!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Shadow Warrior 2

A ono, igra je zabavna ali na žalost nije ko remake zabavna. IMHO zajebali su sa tim proceduralnim generiranjem lvla jer su isti bezlični, sve je isto. Jedinu razliku čini setting, pošto je igra kao poluotvorena i ima neke misije, pa onda imamo neku šumu, neko selo, cybergrad itd. Uglavnom je bezveze. Dalje, igra je ko nekakav mix borderlandsa, diabla i ne znam čega još. Ima puno oružja ali i ima puno nepotrebnih gluposti tipa upgrejdi za oružja, za armor itd pa onda malo kasnije craftanje upgrejda. Nisam baš oduševljen ko jedinicom.

Makljaže su fora, igra je dosta brza ali sa svim onim gore navedenim sve to postaje jednolično kako dalje napreduješ kroz igru. Humor je na razini ali... Šteta što su se odlučili na ovakav pristup igri. Možda nekom bude dobro ali mene nije oduševio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Shadow Warrior 2

Mene skroz prešla zainteresiranost nakon WTF-a od Total Biscuita.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Shadow Warrior 2

Probao igrao 10 minuta izgasio.

Uzas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Shadow Warrior 2
toxic kaže...

Probao igrao 10 minuta izgasio.

Uzas.

Kada pogledaš grafiku i samu mehaniku gameplaya i shvatiš koliko je sve ostalo loše dođe ti da zaplačeš.

Ja ne kužim te kvazi "humoristične" igre koje su sve samo ne humoristične.

Podsjeća me na saints row i njihov suludi humor.

Meni osobno je to toliko odbojno da je to horor.

Imaš hebenu mehaniku, hebenu grafu, vidi se da imaš sposoban team za napravit luđačko dobar fps i onda ga pokvariš sa full jeftinom pričom, kvazi humorom, lošim voice-actigom etc. Jesus.

16 godina
odjavljen
Re: Shadow Warrior 2
amd freak kaže...

Kada pogledaš grafiku i samu mehaniku gameplaya i shvatiš koliko je sve ostalo loše dođe ti da zaplačeš.

Ja ne kužim te kvazi "humoristične" igre koje su sve samo ne humoristične.

Podsjeća me na saints row i njihov suludi humor.

Meni osobno je to toliko odbojno da je to horor.

Imaš hebenu mehaniku, hebenu grafu, vidi se da imaš sposoban team za napravit luđačko dobar fps i onda ga pokvariš sa full jeftinom pričom, kvazi humorom, lošim voice-actigom etc. Jesus.

Ali to je i bit Shadow warriora - trash. Meni taj dio nije uoće smetao - dapače ali, mehanika igre i leveli su mi katastrofa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice