PS igre na PCju

poruka: 5
|
čitano: 1.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS igre na PCju

Pozz,

Prvi put sam na ovom podforumu i imam nekoliko pitanja za prijatelja koji nece da se registruje sam zbog ovoga.

Znaci, imao(ima ga idalje) je PS2 ali se je prije neki dan pokvario. A on idalje hoce da igra svoje igre pa ga zanima mogu li igre za PS na komp.

I danas sam bio u jednom video klubu za koji znam da su mu sve igre i filmovi sa torenta i vidim da ima Crysis 2.  A ja sam mislio da ima samo demo i to samo za XBox 360.

Pa ako mi mozete pomoci oko ovoga jer me je prijatelj pitao prije 2 dana a ja zaboravio. {#} I je li krenula prodaja Crysis 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS igre na PCju
dragan225 kaže...

Pozz,

Prvi put sam na ovom podforumu i imam nekoliko pitanja za prijatelja koji nece da se registruje sam zbog ovoga.

Znaci, imao(ima ga idalje) je PS2 ali se je prije neki dan pokvario. A on idalje hoce da igra svoje igre pa ga zanima mogu li igre za PS na komp.

I danas sam bio u jednom video klubu za koji znam da su mu sve igre i filmovi sa torenta i vidim da ima Crysis 2.   A ja sam mislio da ima samo demo i to samo za XBox 360.

Pa ako mi mozete pomoci oko ovoga jer me je prijatelj pitao prije 2 dana a ja zaboravio.  {#}  I je li krenula prodaja Crysis 2?

Igre sa PS2 nemogu na PC. Nedovrseni (tako kazu) Crysis 2 procurio je na net, pa otuda, on i zavrsio u tom tvom klubu, imas ga na torentima.

15 godina
neaktivan
PS igre na PCju

Pazi sad neznam za igre od ps2 jel se mogu igrat na kompu ali  imam emulator od ps1 i nitendo64(rade odlično)i igram normalno igre-pokušavao sam nać ali bezuspješno od ps2!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 14:14 (dragec0).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS igre na PCju

Zbog specifične arhitekture Emotion Engine centalnog procesora u konzoli, isti nije moguće simulirati na klasičnim računalnim konfiguracijama. Ne radi se o snazi, već o upravljanju resursima.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PS igre na PCju

Igre za PS2 ti se mogu igrati preko emulatora PCSX2 (upisi u google) no pitanje je dali tvoj frend ima komp dovoljnon jak da ih pokreće? Moram te uostalom upozoriti da emulator nije savršen (ima grafičkih pogrešaka ovisno o igrici a neke i neće pokrenuti) ali većinu igrica vrti na max brzinama. Jedino sto trebas je PS2 Bios (ja sam svoj uzeo iz vlastite plajke) i igre koje je preporučljivo pretvoriti u iso format (ili neki sličan njemu) radi bržeg pokretanja igrica.

Edit:

Evo i malo slika da vidite da stvar radi i nije potrebno neko čudovište od računala da bi se igralo na emulatoru (igra je super robot wars original generations gaiden iliti srw ogg )

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 15:56 (Granzon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice