Mislim da ti je najbolje otić do kioska i kupit novi Bug jer je u njemu baš tema o najboljim besplatinm MMOima
Evo skidam ovaj Champions Online i moram samo reć da igra ima najgluplji downloader što sam ikada vidio.
Inaće igra mi djeluje obečavajuće.
Od ovoga sam definitivno odustao, jer užas koliko je loš downloader ! Evo par dana već i skinulo mi se 21% , brzina skidanja je negdje oko 11KBs-a :( , sramota
Sve u svem vidim da je u novom BUG-u izašao članak o free MMO igrama, pa ču malo bacit oko na to.
Sve u svem hvala vam .
http://thepiratebay.org/torrent/5058446/Champions_online_-_Open_Beta_client-installer
Skini odavde, velika je brzina.
OK posljednji pokušaj, ako neće ić definitivno ću ovaj naslov prekrižit :)
PS
ovo me zainteresiralo samo toga što je to pod palicom Atari-a i DC -a.
Ja igram već 3-4 dana tj. - mmo koji me je najduže zadržao
Igra je stvarno ok, pogotovo sva ta čuda - letenje, superskakanje, itd. a radnja je u gradu te prilično zanimljivi questovi - gotovo kao da je singleplayer rpg (ima cutscene i sl.) samo što sve to možeš s više ljudi.
Moja preporuka.
Evo stavio sam skidat LOTR online, jedan bad, igra je teška 10GB !!!!!
Igra je stvarno ok, pogotovo sva ta čuda - letenje, superskakanje, itd. a radnja je u gradu te prilično zanimljivi questovi - gotovo kao da je singleplayer rpg (ima cutscene i sl.) samo što sve to možeš s više ljudi.
Moja preporuka.
Ne kuzim jel je to sad sp ili mp i koliko ima ljudi, jel igra zapustena, ja cu se skinut orek tog torrent linka i koliko ima patcheva koliko teze?
Moja preporuka.
Ne kuzim jel je to sad sp ili mp i koliko ima ljudi, jel igra zapustena, ja cu se skinut orek tog torrent linka i koliko ima patcheva koliko teze?
Multiplayer, kao i svaki mmorpg, samo što ima dosta stvari kao u singleplayeru, videoisječci i to, igra se postavlja prema tebi kao da si ti najveći "champion", da si ti spasio cijeli grad, vidjet ćeš sve. Ima priličn velik patch ali mislim da će se skinut za najviše sat vremena.
Moja preporuka.
MMORPG gdje je Millenium City (aka tvoj rodni grad) napadnut od strane aliena. I sad je tvoj cilj, kao i svakog super junaka da ga odbrani, surađujući sa ostalim super junacima (aka pravim ljudima) rješavajući razne questove, bossove i sl. Kad sam skidao igru preko njihovog launchera bila je oko 3 gb, a nakon toga i oko 100 mb patcha.