Preporuka MMO igre

poruka: 37
|
čitano: 4.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

Pozdrav, evo molio bih preporuku neke free MMO igre , pod uvjetom da ne skida gigabajte u vidu patcheva  i da je 3D , web menađerske igre me ne zanimaju, probao sam par njih i nit jedna me se nije dojmila. Znaći htio bih igru koju bi mogao odigrat sat-dva vikendom i to je to. 

I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Preporuka MMO igre

Battlefield: Heroes?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka MMO igre
Mentalist kaže...

Ili quakelive za bržu akciju ako su pucačine u pitanju.

16 godina
moderator

Ma nist..{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 11:07 (pirat).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Thanks ,

al ne sviđa mi se, to je nešto tipa Team Fortress koliko na prvi mah vidim.  

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
Mentalist kaže...

Ili quakelive za bržu akciju ako su pucačine u pitanju.

Ma FPS-ovi ti meni baš i ne idu , uvijek me svi napucaju i brzo završim {#}

I'm from Hollywood
16 godina
moderator
Preporuka MMO igre

Champions Online(evo bas od jučer je "free to play")

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovo izgleda fora, Thanks !

I'm from Hollywood
16 godina
Preporuka MMO igre

Probaj Empire of Sports

Ja to trenutno derem

Radi se o sportskoj free MMO igri

Ima 6 sportova:

- fudbal

- košarka

- tenis

- skijanje

- bob

- atletika

i za svaki posebni sport ima 100 lvl-a i igrajući zarađuješ xp poinste napreduješ... klasika.....

igra nije uopće velika

imaš tamo razna takmičenja, evente i sl.

Detaljnije

Curse you Perry the platypus!!!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

Evo skidam ovaj Champions Online i moram samo reć da igra ima najgluplji downloader što sam ikada vidio. 

Inaće igra mi djeluje obečavajuće. 

I'm from Hollywood

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

Ako nisi igrao DOTAu onda preporucam to ili League of Legends.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 14:28 (Antrocro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

Evo ti dobar sajt koji prati skoro sve MMO igre

http://www.onrpg.com/

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
pirat kaže...

Ovo izgleda fora, Thanks !

http://www.leagueoflegends.com/playnow?redirect=http://www.leagueoflegends.com/

U svakom slucaju puno zabavnija igra od Championsa :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

http://www.bloodlinechampions.com/ ako ti se svidja pvp.

Nije gear based (jer opreme nema) nego manje vise skill based, a nije histerična kao fpsovi gdje si mrtav za 0.001 sec (iako se i to desi :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Evo skidam ovaj Champions Online i moram samo reć da igra ima najgluplji downloader što sam ikada vidio. 

Od ovoga sam definitivno odustao, jer užas koliko je loš downloader ! Evo par dana već i skinulo mi se 21% , brzina skidanja je negdje oko 11KBs-a :( , sramota 

Sve u svem vidim da je u novom BUG-u izašao članak o free MMO igrama, pa ču malo bacit oko na to.

Sve u svem hvala vam .

I'm from Hollywood
17 godina
protjeran
Dr. Zoidberg kaže...

http://www.bloodlinechampions.com/ ako ti se svidja pvp.

Nije gear based (jer opreme nema) nego manje vise skill based, a nije histerična kao fpsovi gdje si mrtav za 0.001 sec (iako se i to desi :))

Ako hoce instant zabavu u PvP-u, League Of Legends je bolji.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
//www.leagueoflegends.com/

Možda tebi.

Ja ne igram ni jedno ni drugo,prijatelji su mi igrali CO i rekli da je dobro.

Tako da sam i ja njemu,neka proba jedno i drugo pa nek vidi šta mu bolje odgovara.

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
pirat kaže...
MorciTheCroat kaže...
//www.leagueoflegends.com/

Možda tebi.

Ja ne igram ni jedno ni drugo,prijatelji su mi igrali CO i rekli da je dobro.

Tako da sam i ja njemu,neka proba jedno i drugo pa nek vidi šta mu bolje odgovara.

Hmmmm, rekla-kazala + tvoji prijatelji su igrali samo CO = objektivnost do *a*a {#}

Naravno nek isproba oba dvoje, ali ako pogledas temu od CO-a na BUG forumu koja ima par stranica i LoL temu od 188+ stranica onda ti je vise manje sve jasno.

16 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...

Hmmmm, rekla-kazala + tvoji prijatelji su igrali samo CO = objektivnost do *a*a {#}

Naravno nek isproba oba dvoje, ali ako pogledas temu od CO-a na BUG forumu koja ima par stranica i LoL temu od 188+ stranica onda ti je vise manje sve jasno.

Ma sve ok,neka proba i nek igra šta želi.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

Čovjek pita za MMO igre, a vi njemu tamo neke Battlefield: Heroes, Quake Live, DotA-u, LoL, pa mislim ono, wtf (da se razumijemo, to su super igre, ali nisu MMO)?!

Da ponovimo definiciju MMO igara:

A massively multiplayer online game (also called MMO and MMOG) is a multiplayer video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously. By necessity, they are played on the Internet, and feature at least one persistent world.

Ako se igra preko interneta, ne znači da je MMO, omg...

@autor teme

E sad, free MMO-i su ti uglavnom teški grind-fest, rijetki su izuzetci. Imaš pun k azijskih free MMO-a, samo treba potražiti. Sad ti je recimo i LOTRO postal nedavno free, al opet, tu su nekakve mikrotransakcije pa ne možeš sa svim rasama igrati u free dijelu i kaj ti ja znam. Dungeons & Dragons je isto postal free, al frend je igral, veli došel je do 14. lvl-a (od njih 20) i dalje se questovi ponavljaju, tj. moraš rješavati one koje si već riješio i sl., pa je odustal. Meni je za oko zapel prije par mjeseci Perfect World, ali nisam nikad igral. Tj. praktički niti jedan od tih free MMO-a nisam igral osim nešto malo LOTRO-a kod frenda, nije da sam nekaj puno igral pa da mogu donijeti objektivnu ocjenu, ali u tih par sati igre, nije mi se svidio.

Evo, ovdje si prošvrljaj, možda pronađeš nekaj.

http://www.freemmorpglist.com/

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 17:52 (1domagoj1).

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Čovjek pita za MMO igre, a vi njemu tamo neke Battlefield: Heroes, Quake Live, DotA-u, LoL, pa mislim ono, wtf (da se razumijemo, to su super igre, ali nisu MMO)?!

A massively multiplayer online game (also called MMO and MMOG) is a multiplayer video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously. By necessity, they are played on the Internet, and feature at least one persistent world.

@autor teme

E sad, free MMO-i su ti uglavnom teški grind-fest, rijetki su izuzetci. Imaš pun k azijskih free MMO-a, samo treba potražiti. Sad ti je recimo i LOTRO postal nedavno free, al opet, tu su nekakve mikrotransakcije pa ne možeš sa svim rasama igrati u free dijelu i kaj ti ja znam. Dungeons & Dragons je isto postal free, al frend je igral, veli došel je do 14. lvl-a (od njih 20) i dalje se questovi ponavljaju, tj. moraš rješavati one koje si već riješio i sl., pa je odustal. Meni je za oko zapel prije par mjeseci Perfect World, ali nisam nikad igral. Tj. praktički niti jedan od tih free MMO-a nisam igral osim nešto malo LOTRO-a kod frenda, nije da sam nekaj puno igral pa da mogu donijeti objektivnu ocjenu, ali u tih par sati igre, nije mi se svidio.

Jel ti vidis da si mu preporucio samo jedan dio MMO zanra, a to su MMORPG?

Pametujes puno, a ispadas .....

Ja sam mu preporucio akcijski RTS ( instant PvP akcija), sto ne znaci da je strogo MMO igra, al fakat mi je zamijenila LOTRO igru bez beda, a evo i liste free MMO igara (dakle ne iskljucivo MMORPG):

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_free_massively_multiplayer_online_games

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Ja sam mu preporucio akcijski RTS ( instant PvP akcija), sto ne znaci da je strogo MMO igra, al fakat mi je zamijenila LOTRO igru bez beda, a evo i liste free MMO igara (dakle ne iskljucivo MMORPG):

Istina, istina, ja sam se orijetiral samo na MMORPG-eve, kad to najviše i igram, postoje i MMOFPS-ovi, zapravo postoji MMO(ubaci žanr), no takvi su rijetki.

Također, vjerovao ili ne, na onoj stranici koju sam mu stavio (a koju kolko vidim nisi otvorio) postoji lista MMOFPS-ova, MMORPG-ova, MMORTS-ova, MMOTPS-ova, MMO simulacija (navodno), sportskih MMO-a, browser-based MMO-a, te social MMO-a (Second Life i sl.) tak da, pokrio sam sve više manje s tim linkom, a ovo što sam mu osobno preporučio su stvari koje sam igral i koje znam kakve su iz prve ruke (ili druge XD).

A LoL i dalje nije MMO :P

EDIT:@woodgamesfx

Joj pa sad sam se sjetil. Odi igrat s nama eRepublik XD.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 18:27 (1domagoj1).
16 godina
Preporuka MMO igre

Jesi probo Runes of Magic?

Steam: ha.nanas
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Znaći htio bih igru koju bi mogao odigrat sat-dva vikendom i to je to.

1domagoj1 kaže...

Neki mmorpg se nemoze igrati sat-dva vikendom

16 godina
MorciTheCroat kaže...
1domagoj1 kaže...

@autor teme

Ma i ti brate mili pametuješ

Svima okolo soliš pamet kako je LoL predobra igra, kako je ovo kako je ono

Preporučio si mu ju jednom, ako želi skinut će i probati

Nema potrebe da tvoj svaki drugi post bude tima "LoL je 5x bolji od CO"

To ako je tebi CO crap onda ne mora značiti da se nikome ama baš nikome ne sviđa

Isto tako važi i za LoL, tj ako se tebi LoL sviđa ne mora značiti da se svima sviđa

Previše si subjektivan. Svako će igrati ono što se njemu sviđa

Curse you Perry the platypus!!!
17 godina
neaktivan
Antrocro kaže...

Pa dobro, može se i pol sata...

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Antrocro kaže...

Pa dobro, može se i pol sata...

{#}

I koji je onda smisao igranja ako trebas 1 mjesec igati za nesto sto netko napravi u 1 dan?

ontopic:

Jos preporuka World of Tanks 

17 godina
neaktivan
Antrocro kaže...

{#}

I koji je onda smisao igranja ako trebas 1 mjesec igati za nesto sto netko napravi u 1 dan?

ontopic:

Jos preporuka World of Tanks 

Vjerovao ili ne, ima ljudi koji uživaju i tak. Fino laganini, mozak na pašu i deri, ne opterećujući se uopće sa postignućima ili čime već. Pa niko te ne drži zavezanog i veli da moraš 5h na dan igrati. Igraš kolko ti paše.

15 godina
neaktivan
Preporuka MMO igre

Ljudi svima vam hvala na pomoći, eto pošto sam ljubitelj LOTR -a misilim da ću onda to i skinut, pošto vidim da je free, možda kao vilenjak odhaklam malo, ako mi se svidi, možda malo više, sve u svem hvala vam svima.

PS.

Imam jednog frenda koji je hard core WoW player i jednog koji je SC2 player, nije da mi je bad dat za te igre tih 300-400 Kn, ali ne smatram se power gamerom i ne vjerujem da bi bilo koju od te dvije igre uopće igrao da razvijem neki puni potencijal igre vidio sam jednu i drugu i nije me povukao onaj osječaj must have ( svi koji su igrali igre znaju o čem prićam ), opet dok ne probam ne znam. Naravno pošto zbilja već duže vremena nisam ništa "ozbiljnije" odigrao, a pošto je danas era MMO-a , barem takav imam dojam, htio bih si nać neki igru koju buh vikendom mogao odigrat sat-dva , čisto zabave radi, a opet htio bi da isprobam i taj MMO iz prve ruke i sam u intimi svoje sobe :)

I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
16 godina
woodgamesfx kaže...
woodgamesfx kaže...

Od ovoga sam definitivno odustao, jer užas koliko je loš downloader ! Evo par dana već i skinulo mi se 21% , brzina skidanja je negdje oko 11KBs-a :( , sramota 

Sve u svem vidim da je u novom BUG-u izašao članak o free MMO igrama, pa ču malo bacit oko na to.

Sve u svem hvala vam .

http://thepiratebay.org/torrent/5058446/Champions_online_-_Open_Beta_client-installer

Skini odavde, velika je brzina.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice