proctao sam svih 18 strana tako da...
kako mozes reci da je bez konkurencije bolji. to stalno pokusavam dokazati, da nije bolji. ako nista drugo postoje igre koje po grafici pariraju najljepsim igrama sa PC-a.
Inače nemam ništ protiv konzola,štoviše i sam razmišljam o nabavki sada več nešto jeftinijeg PS3.No tupit da PS3 grafički može konkurirat PC-u je totalna glupost.
Daj mi nabroji igre za PS3 koja grafički(razina detalja,reza,napredno filtriranje,po novom teselacija,itd...) može konkurirati igrama za PC poput Crysisa,Metro2033,Far Cry2,DIRT2,Batman,itd.....I konzole poput PS3 imaju jedan hendikep,a taj hendikep se zove LCD(još bolje plazma)TV.Znači da bi uopšte mogao dobit kvalitetnu sliku moraš imat LCD(Plazmu) koji je min HD redy(poželjno Ful HD),a LCD TV-ovi su znatno skuplji nego prosiječni 23" monitori.
Igre: GT5, Heavy Rain, Uncharted 2, God of War 3...
A da. Sta ti za komp ne treba za lijepu sliku hd monitor.
Ako već imas monitor mozes si na njega spojiti PS3, LCD-i i plazme danas vise nisu skupe i ako cemo vec ici u rangu monitora i tv-a kad bi isao na neki tv velicine monitora za komp cijena nebi bila puno visa nego cijena monitora.
EDIT: ako grafika nije bolja moze joj barem parirati.

Al opet ču ja na svojoj PC mrcini imat ljepšu garfiku u Crysis2 nego netko na konzoli.