Konzole vs PC - Platformska bitka

poruka: 1.087
|
čitano: 341.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Konzole vs PC - Platformska bitka
microman kaže...
nailer kaže...

proctao sam svih 18 strana tako da...
kako mozes reci da je bez konkurencije bolji. to stalno pokusavam dokazati, da nije bolji. ako nista drugo postoje igre koje po grafici pariraju najljepsim igrama sa PC-a.

Inače nemam ništ protiv konzola,štoviše i sam razmišljam o nabavki sada več nešto jeftinijeg PS3.No tupit da PS3 grafički može konkurirat PC-u je totalna glupost.

Daj mi nabroji igre za PS3 koja grafički(razina detalja,reza,napredno filtriranje,po novom teselacija,itd...) može konkurirati igrama za PC poput Crysisa,Metro2033,Far Cry2,DIRT2,Batman,itd.....I konzole poput PS3 imaju jedan hendikep,a taj hendikep se zove  LCD(još bolje plazma)TV.Znači da bi uopšte mogao dobit kvalitetnu sliku moraš imat LCD(Plazmu) koji je min HD redy(poželjno Ful HD),a LCD TV-ovi su znatno skuplji nego prosiječni 23" monitori.

Igre: GT5, Heavy Rain, Uncharted 2, God of War 3...

A da. Sta ti za komp ne treba za lijepu sliku hd monitor.

Ako već imas monitor mozes si na njega spojiti PS3, LCD-i i plazme danas vise nisu skupe i ako cemo vec ici u rangu monitora i tv-a kad bi isao na neki tv velicine monitora za komp cijena nebi bila puno visa nego cijena monitora.

EDIT: ako grafika nije bolja moze joj barem parirati.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 15:22 (nailer).
15 godina
neaktivan

ahahhahaha, pa lupaju gluposti zato sto imaju ps3 doma! Tocno je ono- neznam ko je sad tocno reko da je crysis graficki bolji ali da uncharted ima bolji gameplay- u pravu je, al tu se raspravlja o performansama ps3 i pc-a a ne o subjektivnom dozivljaju igre!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
uber_low kaže...

ahahhahaha, pa lupaju gluposti zato sto imaju ps3 doma! Tocno je ono- neznam ko je sad tocno reko da je crysis graficki bolji ali da uncharted ima bolji gameplay- u pravu je, al tu se raspravlja o performansama ps3 i pc-a a ne o subjektivnom dozivljaju igre!

ja sam govorio da je uncharted 2 BEST LOOKING GAME EVER  i sa tim su se velika vecina slaze od recenzera do korisnika 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

ja sam govorio da je uncharted 2 BEST LOOKING GAME EVER i sa tim su se velika vecina slaze od recenzera do korisnika 

Pa naravno da na PS3 ima tu titulu.No generalno gledano(Na PC-u i konzolama) od 2007 nema garfički impresivnije i ljepše igre od Crysisa.

No ukoro če i Crysis2 na tržište(za PC i konzole) pa neče dugo trebati da Uncharted2 odstupi sa mijesta grafički najljepše igre za PS3.SmijehAl opet ču ja na svojoj PC mrcini imat ljepšu garfiku u Crysis2 nego netko na konzoli.Smijeh

I dajte više shvatite da se za PC uvijek može napravit igra sa impresivnijom grafikom(evo novi primjer PC ekskluziva Metro2033) nego se to može za PS3 ili neku drugu konzolu.Hardver na prosiječnom kompu od 6000kn se uopšte ne može uspoređivati sa Hardverom na konzolama.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan
microman kaže...

ja sam govorio da je uncharted 2 BEST LOOKING GAME EVER i sa tim su se velika vecina slaze od recenzera do korisnika 

Pa naravno da na PS3 ima tu titulu.No generalno gledano(Na PC-u i konzolama) od 2007 nema garfički impresivnije i ljepše igre od Crysisa.

No ukoro če i Crysis2 na tržište(za PC i konzole) pa neče dugo trebati da Uncharted2 odstupi sa mijesta grafički najljepše igre za PS3.SmijehAl opet ču ja na svojoj PC mrcini imat ljepšu garfiku u Crysis2 nego netko na konzoli.Smijeh

I dajte više shvatite da se za PC uvijek može napravit igra sa impresivnijom grafikom(evo novi primjer PC ekskluziva Metro2033) nego se to može za PS3 ili neku drugu konzolu.Hardver na prosiječnom kompu od 6000kn se uopšte ne može uspoređivati sa Hardverom na konzolama.

Nisam dugo flejmaoNevinašceNevinašce

LINK

LINK2

LINK3

LINK4

Mislim da ce se Uncharted 2 brzo zaboraviti po pitanju Best Looking Game on Console

16 godina
protjeran
microman kaže...

U "BEST LOOKING GAME" ulazi jos i level design koji je u Crysisu ocajan 

i tu je uncharted najbolji na svim platformama 

evo molim te da ovo pogledas al dokraja  http://www.gametrailers.com/video/review-hd-uncharted-2/57258

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:11 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

evo molim te da ovo pogledas al dokraja  http://www.gametrailers.com/video/review-hd-uncharted-2/57258

Prvo uspoređuješ FPS i avanturu, a drugo kakav level design!!!???

U Crysisu imaš otvoren prostror i baš i nije bitno kako ćeš doći od točke a do b.

A kako bi ti dizajnirao đunglu na nekom otoku bogu iza nogu (s time da izgleda realno)?

16 godina
protjeran
wyks kaže...

Prvo uspoređuješ FPS i avanturu, a drugo kakav level design!!!???

U Crysisu imaš otvoren prostror i baš i nije bitno kako ćeš doći od točke a do b.

A kako bi ti dizajnirao đunglu na nekom otoku bogu iza nogu (s time da izgleda realno)?

pa bas to đungla... i nista drugo i to je ne cini best looking game i jesi pogledao video da jesi razumio bi "kakav level design" 

jer lako nabacat te teksture i ogroman broj poligona...treba nekaj pametno od njih napravit,a nisu napravili su đunglu i par kuca u njoj,a na u2 su radili anticke gradove itd.. i zato je u2 "best looking game"

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:24 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

pa bas to đungla... i nista drugo i to je ne cini best looking game i jesi pogledao video da jesi razumio bi "kakav level design" 

jer lako nabacat te teksture i ogroman broj poligona...treba nekaj pametno od njih napravit,a nisu napravili su đunglu i par kuca u njoj,a na u2 su radili anticke gradove itd.. i zato je u2 "best looking game"

Pa zato što je sama radnja igre na otoku koji je Bogu iza nogu za kojeg ni nezna sam Vrag.A šta če na takav otok stavit nego šume,palme,kamenje,slapove,rijeke,mora i prekrasno plavo neboSmijeh.Pa neče na takvom otoku napravit New York.Hebote pa di si ti videl na nekom pustom otoku Grad.Uostalom baš me zanima što češ reči na Crysis2 kojem se radnja seli u Grad.Aha znam reči češ da ima premalo đungle.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:37 (microman).
16 godina
protjeran
microman kaže...

Pa zato što je sama radnja igre na otoku koji je Bogu iza nogu za kojeg ni nezna sam Vrag.A šta če na takav otok stavit nego šume,palme,kamenje,slapove,rijeke,mora i prekrasno plavo neboSmijeh.Pa neče na takvom otoku napravit New York.Hebote pa di si ti videl na nekom pustom otoku Grad.Uostalom baš me zanima što češ reči na Crysis2 kojem se radnja seli u Grad.Aha znam reči češ da ima premalo đungle.

pa da al prica na crysisu je tak jaka da su ga mogli det i u anticki koreanski grad da se divimo aziskoj arhitekturi 

pa stavili su ga u đunglu jer to najbolje znaju isto ko sa Farcry1 

i bas me zanima crysis 2 nemam ja nista protiv njega da bar potuce u2 u svemu imat cemo bolju igru 

NA CRYSISU NEMA LJEPSE ZGRADE OD HANGARA 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:39 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

pa da al prica na crysisu je tak jaka da su ga mogli det i u anticki koreanski grad da se divimo aziskoj arhitekturi 

i bas me zanima crysis 2 nemam ja nista protiv njega da bar potuce u2 u svemu imat cemo bolju igru 

Mislim da se ti nemreš dogovorit sam sa sobom.Prvo si tupio da Uncharted2 može grafički konkurirat Crysisu(Za što se utvrdilo da nije točno).

A sad pak tupiš kak nevalja priča i dizajn mape.Kao što smo utvrdili dizajn mape mora pratit priču i mijesto zbivanja priče,a ta priča(U crysisu)se odvija na (civilizaciji NEPOZNATOM) otoku koji se nalazi negdi Bogu iza nogu.I zato je potpuno normalno da na mapi od građevina možeš vidjet samo vojne Hangare i slično.

Sa druge strane u jednom FPS-u primarno je napucavanje,a tek sekundarna priča.Uostalom pogledaj jedan COD(MW2) koji doslovce niti nema priče več samo akcija,akcija,akcija i opet akcija.Zato nikako ne možeš uspoređivat priču nekog FPS-a i Avanturu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 17:26 (microman).
16 godina
protjeran
microman kaže...

Mislim da se ti nemreš dogovorit sam sa sobom.Prvo si tupio da Uncharted2 može grafički konkurirat Crysisu(Za što se utvrdilo da nije točno).

A sad pak tupiš kak nevalja priča i dizajn mape.Kao što smo utvrdili dizajn mape mora pratit priču i mijesto zbivanja priče,a ta priča(U crysisu)se odvija na civilizaciji NEPOZNATOM otoku koji se nalazi negdi Bogu iza nogu.I zato je potpuno normalno da na mapi od građevina možeš vidjet samo vojne Hangare i slično.

Sa druge strane u jednom FPS-u primarno je napucavanje,a tek sekundarna priča.Uostalom pogledaj jedan COD(MW2) koji doslovce niti nema priče več samo akcija,akcija,akcija i opet akcija.Zato nikako ne možeš uspoređivat priču nekog FPS-a i RPG-a(u kojima je največi naglasak stavljen upravo na priču).

Igra sa kojom bismo mogli uspoređivat Uncharted 2 jeste Dragon Age.A u toj usporedbi se zna tko je tata mata.

a joj sad si ti fulao dosta.....

ovak da pretjerao sam sa grafikom al sa ovim drugim nisam

i htio sam rec da je na crysis prica raztezljiva koliko hoces mogli su te koreance poslat kod mene u sumu prica se nebi detaljno mjenjala(to ti dokazuje crysis 2 koji je sada u newyorku,a zar nebi bilo logicnije da je u nekom blizem gradu (seul ili slicno)...

i uncharted 2 nema ni jedan element rpg igre...dragon age bi se mogao uspoređivat sa Deamon Souls koji je isto odlican(po gamespotu igra godie iako se bas i ne uzdam u njih) 

a mw2 pusti on nije dorastao nije jednoj od ove dvije igre

edit: sam smijesno mi je kak pricas o igri za koju neznas ni u koji žarn spada

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 17:43 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Upravo pogledao i recenzija me dobro nasmijala. Nemoj se ljutit ali animacije su mi bile Uwe Bollovske :)
Nevolim ove cover akcijske igre, kao da si retardiran pa se neznaš sam sakriti iza zida. Ono kada stisneš HINT ako zapneš mi je LOL. Ali isto najdojmljivije mi je bilo kada je lik rekao "Moronic AI" :)
Sada ti pogledaj ovu recenziju iste igre. Meni puno bolja, a duplo kraća.

Upomoć! Izgubila sam ukosnicu! Upomoć! Izgubila sam ukosnicu!
?!?!?! ?!?!?!
Retaj gleda u sise pa falije žensku sa pola metra Retaj gleda u sise pa falije žensku sa pola metra
Konzolitis - destroying games since PS 2
17 godina
neaktivan
Tony kaže...

Upravo pogledao i recenzija me dobro nasmijala. Nemoj se ljutit ali animacije su mi bile Uwe Bollovske :)
Nevolim ove cover akcijske igre, kao da si retardiran pa se neznaš sam sakriti iza zida. Ono kada stisneš HINT ako zapneš mi je LOL. Ali isto najdojmljivije mi je bilo kada je lik rekao "Moronic AI" :)

Ovo prvo je debela glupost u većini TPS-a. Po meni jedan od glupljih gameplaya. Težnu takvih igara jednostavno moraš "kalibrirati" tako da ili AI ima jače oružje ili da ih je nenormalno više. I ne znam kako to ljudima nije glupo nakon igranja svih onih FPS-ova. Em prelagano em retardirano

Kolega Nailer je postao prije par stranica video

u kojem je htio dokazati da je U2 grafički bolji/realniji/ljepši.

Na teksturama onog fiće u vodi se vidi da je Crysis daleko realniji. Što je ljepše je subjektivno jer meni je Monkey Island ljepši od obje igre.

A u videu se vide dokazi tog "moronskog AI-a". Ono osvajanje MG gnijezda mi je legendarno, da se tako ponašaju svi banditi svijeta bilo bi stvarno dosta imati jednog policajca. Mislim čovjek je do njih došao!!! sakrio se iza vreća pijeska!!! podignuo pištolj!!!! i izrešetao 5 (pet) ljudi s time da je jedan bio na balkonu iznad njega. A oni ispalili 600000 metaka u vreće. LOL.

I da imali su fakin MG. Ovo da je Batman u glavnoj ulozi bi bilo nategnuto. Ili je ovo retard/bez pola mozga/bez palca i kažiprsta/ težina ili je skripte za AI pisao Uwe Boll ili Michael Bay.

No takve retardirane i nerealne pojave imaju skoro sve TPS/cover igre. Pa i u  Assasic Creedu je bilo dosta sjest na klupu da te čuvari ne vide.

17 godina
neaktivan
wyks kaže...
Tony kaže...

Ovo prvo je debela glupost u većini TPS-a. Po meni jedan od glupljih gameplaya.

Slažem se skroz. Zamisli da je u Max Paynea uvaliti takav sistem igre. Od odlične igre napravilo bi se glupo i neigrivo konzolitis govance.

16 godina
protjeran

joj zlo mi je od vas da je ova igra na pc dizali bi je u nebesa 

omalovazavate igru koja je dobila najvise nagrada u povjesti gaminga 

i to igru koju nikad niste igrali...ja sam bar igrao crysis(mogo bi cak rec da vise nego vi i sigurno dublje 

jer sam dosta shvatio njegov sandbox editor i nakoji nacin on funkiconira)

http://www.tqcast.com/2010/03/uncharted-2-may-be-the-greatest-game-in-existence/

ovo jos nisam vidio

u ovu temu vise necu dolazit jer vidim da na ovom forumu to nema smisla 

sto se mene tice sad se i ja slazem da moze pod lock

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 16:22 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Teško da bi je dizali u nebesa jer takav sistem igre na PC-u je ogroman promašaj. Šta se tiće Crysisa igrao sam je i prešao ali igra mi nije ništa ekstra. Smatram da ima puno puno boljih FPS igara od nje. Grafički engine je prilično impresivan, ali to je samo jedan od elemenata dobre igre a nikako glavni faktor. Ustvari igra mi je sa vremenom postajala prilično iritirajuća i dosadna. Uncharted je vjerojatno ok igra ali nikako neko igrače savršenstvo ili best game ever.

16 godina

Nisam igrao Uncharted 2 ali igrao sam prvi nastavak i ludo se zabavio igra je jako dobra i jednostavno zabavna a glavni lik vrlo vrlo duhovit i nemojte pljuvati po igrama koje niste igrali,to nije u redu,grafika meni osobno ne znači previše,i pored odličnih Dragon Age-a i Mass Effecta na pc-u još uvijek mi je najdraži rpg Final Fantasy X sa ps2 konzole mada je grafički smiješan u odnosu na današnje igre ali ima ono nešto zbog čega ću se uvijek vraćati toj igri.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ja sam kod bratića na PS3 igrao Uncharted 2 i doživio ga kao jako dobar TPS, i to je to. Grafički se sa jednim Crysisom naravno ne može mjeriti, dizajn nivoa je tu negdje jer se igre ne odvijaju na istim lokacijama pa je nezahvalno uspoređivati, a puno sam se više zabavio na Crysisu, jednostavno ne volim te igre u kojima te se kroz sve levele za ruku vodi do cilja, ne znam..

ma sta vam je tps?

Postoji TBS ali to je Turn Based Strategy.

Sta je TPS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Third Person Shooter

edit: zakasnio za par sekundi lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 19:21 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Third Person Shooter

opa oprostite. hahaha jos sto i ja stalno koristim to, ali sam skroz smetnuo sa uma. hah

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Evo jedan primjer

Ako ovu priču prevrtimo 10 godina unazad na PS2 i na radeona r100 i da vidite razliku u grafici.

Ps2 na 300 mhz i neki pentium na 1 GHz

I evo napretka konzola i napretka PC-a (ps2 i ps3 i normalin Gaymerski komp)

Konzole su u 10 g sa nekom grafikom koju pokreće graficka, 130 mhz i s 6.2 Gflopsa, prešle na 550 i 1.8 TFLOPsa i procesorom od 150 mhz-a na cell od 3.2 GHZ na 6 jezgri.

Dokk su pc prešli s 1 ghz cpu-a na 3 ghz x4 i grfičke 150 mhz na grafičke divove poput Hd 5770

Pa evo vidite razliku kako se razvijaju knzole i GK za pc.

Pa se iz toga lijepo vidi da pc grafiku čisto malo ušminkavaju dodaju neke efeke...itd. Dok konzole stvarno drstičnim koracima unapređuju.

Ne kažem ja PC-evi nisu napredovali nego samo kažem da su konzole više napredovale.(Nevolim baš kad se novci ulažu u ono kaj donosi punonovaca a ne pomaže baš svijetu)(no offens) I da ja sam za kompove jer ipak to je PC o njemu je već sve rečeno.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 21:39 (bobica257).
17 godina
neaktivan

Kolko gluposti na jednom mjestu, strašno.. zadnjih par strana treba u HoS u paketu strpat.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Evo jedan primjer

Ako ovu priču prevrtimo 10 godina unazad na PS2 i na radeona r100 i da vidite razliku u grafici.

Ps2 na 300 mhz i neki pentium na 1 GHz

I evo napretka konzola i napretka PC-a (ps2 i ps3 i normalin Gaymerski komp)

1.Konzole su u 10 g sa nekom grafikom koju pokreće graficka, 130 mhz i s 6.2 Gflopsa, prešle na 550 i 1.8 TFLOPsa i procesorom od 150 mhz-a na cell od 3.2 GHZ na 6 jezgri.

Dokk su pc prešli s 1 ghz cpu-a na 3 ghz x4 i grfičke 150 mhz na grafičke divove poput Hd 5770

Pa evo vidite razliku kako se razvijaju knzole i GK za pc.

Pa se iz toga lijepo vidi da pc grafiku čisto malo ušminkavaju dodaju neke efeke...itd. Dok konzole stvarno drstičnim koracima unapređuju.

Ne kažem ja PC-evi nisu napredovali nego samo kažem da su konzole više napredovale.(Nevolim baš kad se novci ulažu u ono kaj donosi punonovaca a ne pomaže baš svijetu)(no offens) I da ja sam za kompove jer ipak to je PC o njemu je već sve rečeno.

Ako generalno gledaš najača grafička trenutno za PC je HD5970,a tih PS3-ovih 1,8TFLOP-a izgleda minijaturno naspram 4,3TFFLOP-a.

Također Intel je izbacio procesor sa šest jezgri koje kucaju na 3,3Ghz plus tome dodaj da proc ima šest fizičkih i dvanaest logičkih(HT tehnologija).Tako da više ni taj cell procesor nije čudo tehnologije koje živi samo na PS3.Jer kad več uspoređivamo hardver PC-a i konzola onda moramo dati u usporedbu najače sa obiju stranaSmijeh

Tako da tvoja teza o napredku pada u voduSmijeh.

17 godina
neaktivan

i to igru koju nikad niste igrali...ja sam bar igrao crysis(mogo bi cak rec da vise nego vi i sigurno dublje 

http://www.tqcast.com/2010/03/uncharted-2-may-be-the-greatest-game-in-existence/

ovo jos nisam vidio

Prvo ti i Nailer ste pokrenuli ovu debilnu raspravu i kada dobiješ protuargument sad bi lock. LINK

Ja sam uporno pisao da se ovo baš i neda uspoređivati i čak ste mi ti i kolega Nailer stavljali TU i Hvala.

Evo ti dokazi ak ne vjeruješ.

LINK

Sad kad sam rekao neke očite činjenice tj. da je u onom videu AI očito debilan sad mi stišćete TD.

Znači kad je po tebi se smije raspravljat a kad te netko opali po prstima zbog loših komentara onda lock!!!???

Prije par stranica si stisnuo TD čovjeku koji je htio lock teme baš zbog ovoga i sad sam tražiš lock... Dokaz: LINK

A i sam si rekao da nećeš lock jer je zabavno LINK

Ovakvo okretanje kako vjetar puše još nisam vidio.

Zbog tebe (i nekih još) je ova tema i ošla kvragu.

Po meni bi bilo bolje da se makneš jer dokazi govore da si ili podjeljena ličnost ili uopće nije bitno tvoje mišljenje s obzirom na to kako ga mjenjaš.

16 godina
protjeran
wyks kaže...

ovo jos nisam vidio

Prvo ti i Nailer ste pokrenuli ovu debilnu raspravu i kada dobiješ protuargument sad bi lock. LINK

Ja sam uporno pisao da se ovo baš i neda uspoređivati i čak ste mi ti i kolega Nailer stavljali TU i Hvala.

Evo ti dokazi ak ne vjeruješ.

LINK

Sad kad sam rekao neke očite činjenice tj. da je u onom videu AI očito debilan sad mi stišćete TD.

Znači kad je po tebi se smije raspravljat a kad te netko opali po prstima zbog loših komentara onda lock!!!???

Prije par stranica si stisnuo TD čovjeku koji je htio lock teme baš zbog ovoga i sad sam tražiš lock... Dokaz: LINK

A i sam si rekao da nećeš lock jer je zabavno LINK

Ovakvo okretanje kako vjetar puše još nisam vidio.

Zbog tebe (i nekih još) je ova tema i ošla kvragu.

Po meni bi bilo bolje da se makneš jer dokazi govore da si ili podjeljena ličnost ili uopće nije bitno tvoje mišljenje s obzirom na to kako ga mjenjaš.

ah rekao sam da necu vise doc al ok 

ovak prvo pricamo o grafici i tu ste dokazali da je crysis bolji ok

ja pocnem pricat o level dizajnu koji je jako blizu raspravljanju o grafici i odjednom ti i tony 

niste znali kaj bi pa poceli trollat o tom kak je igra losa..to na pc nebi proslo,los AI itd itd 

daj molim te odi odigrat negdje tu igru pa onda pricaj molim te ovak mi stvarno muka nekaj ti 

dokazivat...moras sam vidjet da bi povjerovao 

pa nije igra dobila tolko nagrada bezveze 

i da bila je zabavna tema dok vi niste poceli pricat o igri koju nikad uzivo niste vidjeli,a kamoli igrali

kad odigras cijelu igru i steknes cijeli dojam onda se javi.....da ste odigrali nebi reko ni na jednu stvar 

niti o grafici niti o ai ni o nicem 

ovo sad samo trolas

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 4:31 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

Ovo se je pretvorilo o raspravi koja je igra bolja, Crysis ili Uncharted 2

Netko je rekao, (neznam točno tko, nije bitno) da Uncharted 2 ima najbolju, najljepšu grafiku od svih mogućih i tada je to pobijeno jer je Kriza najljepša i tada se je netko počeo Uncharted2 branit sa igrivošću i neznam čime. Pa koliko je još igara i na PC-u i na konzolama koje su igrive, fenomenalne. Nekome je Kriza ćesme, a nekome je odlična. Isto tako i Uncharted2; nekome će se sviđat, nekome neće. I to je to, (nemojte me sada napadat da ne pričam o tome kako se nekome neće sviđat jer nisam igro; nisam i znam da mi se nebi svidjela jer ne volim te TPS akcijske avanture i mogu tvrdit sa sigurnošću da su mi  Mass Effect 2 i Dragon Age Origins bolji jer to je subjektivni dojam igrača, a ne neka platformska bitka).

Ali bitno je to da je netko tvrdio da Uncharteda2 ima naj grafiku i to je pobijeno. Tada kreće obrana igrivosti koja je subjektivan dojam. Nemaju nagrade nikakve veze, može ih dobit 101, ali ako ja više volim odličan RPG ili FPS te nagrade mi ne znače ama baš ništa. I Batman je nakraju pobrao nagradu za igru godine, (koji sam odigro sat vremena jer kao šta sam rekao da ne volim tipove - opet kažem subjektivan dojam).

Ne kažem da je Uncharted2 loša igra, naprotiv netko tko voli takve igre vjerovatno mu je vrh vrhova, ali ima i onih kojima to jednostavno ne prolazi. I po tome se nemože sudit koja je platforma bolja za igranje...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 9:59 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ja sam bio rekao da je U2 lijepsi od Krize, ali ste  mi argumentirano dokazali da nije i to je ok ( forum i postoji da bi se raspravljalo).

Ali nije ok kada netko dode i kaze bez ikakvih dokaza nesto npr da su igre na pc lijepse od onih za konzole.

To nije tocno. Mislim pc ima Krizu i ima prekrasne igre, ali imaju i konzole igre koje mogu parirati. npr. GT5, Heavy Rain, U2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo malo ču citirati tekst(iz BUG-a. br.207) od gospodina Draga Galića gdije opisuje tri razloga zbog kojih su PC "slabosti" zapravo i velike prednosti.

1."PC je potrebno stalno nadograđivati",mantra je dosadnjakovića koji mu žele i poriču smrt.Prava je istina da to nije potrebno,al je moguće.Posve nove igre sasvim se dobro     izvode i na računalima starim dije-tri godine,koja nisu nadograđena,pa čak i na onima starim pet godina,a dijelom nadograđena.Pristojna grafička kartica ili novi procesor za PC  obično stoje bitno manje od čitave igraće konzole i ova modularnost omogućava postupno nadograđivanje bez skupe promijene čitavog sustava,što je slučaj kod prelaska s jedne generacije konzola na drugu.

2."Igre za PC nisu licencirane pa nema ni kontrole kvalitete."Ovo u prijevodu znači da ni Sony,ni Microsoft ni Nintendo ne mogu odobriti ili zabraniti igru koju netko pravi za PC,kao što je to slučaj s igrama koje izlaze za konzole.Posljedica je toga da za PC uistinu svatko može napraviti bilo što,pa i totalno smeće-sadržajno i tehnički.Ipak,posljedica toga je i da se proizvođači igara ne moraju umiljivati proizvođačima konzola niti plaćati tantijeme od svake igre.Tako,pored toga što je naslova za PC neusporedivo više od onih za konzole,oni su raznovrsniji,jeftiniji(nema plaćanja tantijema) i nema tog žanra i podžanra koji nije pokriven barem par stotina naslova.Neki pak žanrovi na konzolama praktički ne postoje.Za kontrolu kvalitete brinu se sami igrači,usmenom predajom,i časopisi koji pišu o igrama.

3."PC je skuplji od konzola",tek djelomice točno.PC s monitorom i periferijom jest skuplji od konzola,ali več je neko vrijeme cijena samog PC-a na kojem se može igrati usporediva s cijenom igraćih konzola.Kada usporedimo cijenu igraće konzole s HD TV-om i PC spojenog na monitor,teško da je cijenovna prednost na strani konzole.Istina,uvijek je moguće kupit igraći PC višestruko skuplji od najskuplje konzole i na njemu igrati igre u rezoluciji i s grafikom o kojoj konzole mogu samo sanjati.Upravo takav,skupi PC igraći žele iskoristiti do maksimuma-za igranje,rad,internetsko druženje.To nije uređaj u radu linijskog playera ili igraće konzole poviše njega koje nakon dva mjeseca zaboravimo.To je predmet obožavanja,modiranja i hvalisanja.Takav komad elektronike hrani se samo najboljim što industrija može ponuduti.

I ja se u potpunosti slažemSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 12:44 (microman).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Također Intel je izbacio procesor sa šest jezgri koje kucaju na 3,3Ghz plus tome dodaj da proc ima šest fizičkih i dvanaest logičkih(HT tehnologija).Tako da više ni taj cell procesor nije čudo tehnologije koje živi samo na PS3.Jer kad več uspoređivamo hardver PC-a i konzola onda moramo dati u usporedbu najače sa obiju stranaSmijeh

Tako da tvoja teza o napredku pada u voduSmijeh.

Baš i ne:

Cell OC (4GHz-a)  ~ 1000 gigaflopsa sirove snage

i7 975 D0 OC 4.3ghz - 60.06714 gigaflopsa sirove snage

Intel Gflop test

Normalni procesori se uopće ne mogu uspoređivati s Cell-om zbog specifične arhitekture.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice