Konzole vs PC - Platformska bitka

poruka: 1.087
|
čitano: 341.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Konzole vs PC - Platformska bitka
M_dipl. kaže...
dejo6 kaže...

šta ti tata neće kupit konzolu pa sad vrijeđaš one koji ju imaju.

PlačU pravu si, tata mi nije htio kupiti konzolu, aaaaaa, a ja bi tako igrao, aaaaaPlačPlač i zato su konzole govna!!!!!! SMRT KONZOLAMA, VIVA LA PC!!!!

poklonim ti ja svoj ps2 to ce te utjesit dok ti mama ne kupi xkutiju

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Kod mene nema bitaka,ja se igram i na konzolama i na PC-ima...

1 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...

Ma konzole su govna i ljudi koji koriste konzole su govna

Bit ću vrlo kratak. Zaslužio si prijavu od mene jer sam se osobno našao jako uvrijeđen s tim što si me nazvao govnom. Osobno mislim da ljudima kao što si ti nije mjesto na ovakvom forumu, upravo iz razloga kako se ponašaš. Imaš i TD.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Bit ću vrlo kratak. Zaslužio si prijavu od mene jer sam se osobno našao jako uvrijeđen s tim što si me nazvao govnom. Osobno mislim da ljudima kao što si ti nije mjesto na ovakvom forumu, upravo iz razloga kako se ponašaš. Imaš i TD.

Jesi ti čuo za sarkazam?

Il si i ti sarkastičan :/

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 19:24 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Jesi ti čuo za sarkazam?

Il si i ti sarkastičan :/

Gledaj, ne želim se ovdje s nikim natezat niti se želim pravit glup, a to ovdje očito mnogima polazi za rukom. Šta bi i ja trebao bit sarkastičan pa nazivat ljude govnima i na taj se način zajexavat. Ova tema je odavno izgubila svoj smisao i više nije jasno tko je sarkastičan, a tko nije. Osobno sam se našao uvrijeđenim. Žao mi je što je tako, al tako je. Evo ovim putem molim modove da povuku moju prijavu. Ali nazivat ljude govnima i na taj način bit sarkastičan nema veze s vezom. I žalosno je što to podržavaš....

17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Gledaj, ne želim se ovdje s nikim natezat niti se želim pravit glup, a to ovdje očito mnogima polazi za rukom. Šta bi i ja trebao bit sarkastičan pa nazivat ljude govnima i na taj se način zajexavat. Ova tema je odavno izgubila svoj smisao i više nije jasno tko je sarkastičan, a tko nije. Osobno sam se našao uvrijeđenim. Žao mi je što je tako, al tako je. Evo ovim putem molim modove da povuku moju prijavu. Ali nazivat ljude govnima i na taj način bit sarkastičan nema veze s vezom. I žalosno je što to podržavaš....

I ja imam PS2 doma i igram igre na njemu pa se nisam našao nimalo uvrijeđen. Štoviše, čovjek me nasmijao. To što neki sve shvaćaju doslovno, njihov problem. Poruka je izgledalo uvredljivo ali kad pročitaš cijelu temu i vidiš na koji se način ovdje raspravlja, M_diplov post je razumljiv.

Dost off-topica.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
M_dipl. kaže...

Hvala ti puno, drago mi je, sada kada mi je Miro dao žuti karton se osjećam kao da isplaćujem svoj dug društvu. Znam da ništa što kažem ili učinim ne može ni na koji način ispraviti to zlo koje sam počinio i povredu koju sam ti nanio ali primi moju najiskreniju ispriku. Stvarno mi je žao, odlučio sam se promijeniti i dat ću sve od sebe da napokon nađem pravi put, još jednom, nadam se da ćeš u srcu naći snage da mi jednog dana oprostiš. Lijepi pozdrav prijatelju!

Gledaj, možeš ti bit sarkastičan i dalje kolko želiš. Ponavljam, ova tema je po meni izgubila smisao davno. Jer u potpunosti je očigledno da nema smisla raspravljat kad neki ljudi nikad neče odustat od onoga kako razmišljaju. što se tiče tvog posta, može on bit sarkastičan do boli, ali nazivat ljude govnima, pa i u šali, mislim da nije ok. Žao je i meni jer sam otišao na prijavu. Cijeli dan sam živčan i nervozan jer imam nekih problema, pa eto, valjda se nakupilo. Ali sve u svemu, nije u redu. I, evo da se ne udaljavam od teme reči ću ono što konstantno ponavljam, ali mnogima to očito nije jasno. Ove dvije stvari se nikako ne mogu uspoređivat jer se razlikuju u potpunosti. Ne možeš govorit ''ovo ne valja'' ili ''ovo valja''. Ja sam imao priliku uživat u gotovo svim konzolama pa i u jednoj nextgen i u pc-u. I tvrdim da je uživanje posjedovat oboje. Ali opet kažem, sve što trebate je odlučit što više paše odnosno odgovara vašem guštu i vašim potrebama. Naravno, možda je to obojeNamigiva

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...

Joj daj nemoj za_ebavati, mislim lol, našao si se uvrijeđen jer sam u očigledno sarkastičnom tonu napisao neku poruku.

Čisto iza šale san ti ja moga isto nešto reć al nisan. Prema tome reka si šta si mislija i stvar je riješena. Amen. Ja san ti reka isto šta san mislija, a mislija san i da mi je ža šta san te prijavija jer se ne želin zafrkavat s takvim stvarima. Ja sam o usporedbi rekao što mislim, a to ej da ista ne postoji. Prema tome apsurdno je da išta dalje objašnjavan. Al kažen, ka šta si ti reka iz zajebaxije da smo govna mi šta imamo konzole tako san i ja moga jebax mater svima koji nemaju konzole al isto iz zajebancije. Ali iman 22god i mislim da to nije način za zajebanciju. Prema tome, stvar završena. Misli šta misliš i ja ću mislit šta ja mislin. Još jednom ponavljam, tek tolko da ovo ne bi bio of topic, usporedbe ne bi smjelo bit, jer se nema na osnovu čega uspoređivat. Konzola je namjenjena isključivo igranju (dok druge stvari su sporedne), dok je PC nešto potpuno drugo. Igrat se kvalitetno može i na jednoj i drugoj platformi, ali kažem, sve ovisi o vama. Ja sam igraoo na PS3 neke igre koje izgledaju ljepše nego bilo koja druga na PC-u, ali isto tako sam uživao i na nekim igrama koje su na konzolama shit ili ih nema. Prema tome, mislim da sam sve rekao. Ovo je moj zadnji post u ovoj temi, jer neki ljudi očigledano imaju svoj film u glavi.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 23:53 (zabranjeniples).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki žanrovi igara su ighriviji na konzolama (šore, arkade..) a neki definitivno na PC-ju (FPS-ovi, RTS-ovi, simulacije..).

RPG-ovi su nekako podjednako igrivi na jednom i drugom, ovisi o kojoj se točno igri radi (Fable malo preferira konzole dok recimo jedan KOTOR ipak preferira PC - po meni).

Uglavnom, svako od toga (PC i konzola) ima svoje pluseve i minuse, te svoje čari i mislim da pravi gameri trebaju isprobati sve Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

jedina stvar zbog koje patim jer nemam ps3 je fifa 10...:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam pitanje dali je moguce spojiti mis i tipkovnicu na ps3 i igrati igre?

I ako netko zna gdje u osijeku ima za kupit ps3 jeftiniji..I koje igre idu uz os3 kad se kupuju jer vidim npr. u emmmezeti imaju ps3 slim +  jedna igra ali nepise koja :(

HITNO odg!!!!

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
petkovicroby kaže...

Imam pitanje dali je moguce spojiti mis i tipkovnicu na ps3 i igrati igre?

I ako netko zna gdje u osijeku ima za kupit ps3 jeftiniji..I koje igre idu uz os3 kad se kupuju jer vidim npr. u emmmezeti imaju ps3 slim +  jedna igra ali nepise koja :(

HITNO odg!!!!

Nije moguce igrati igre pomocu misa i tipkovnice na PS3. Mozes ih spojiti i koristiti u meni-u, ali ne mozes u igrama.

Jedino UT3 na PS3 podrzava mis i tipkovnicu koliko ja znam.

Sto se tice igara uz PS3 - to ti ovisi o bundleu. Ukoliko ide igra obicno je to neki bundle, ali tada i pise koja je igra u njemu.

Ako nista ne pise vjerovatno prodavac daje na izbor izmedju 2-3 igre, ali samo ti taj ducan moze tocno odgovoriti koja igra(e) ide uz konzolu.

15 godina
neaktivan

evo samo jedno malo pitanje moze li mi netko reci gdje ima najeftinije za kupit ps3?? Zagreb i  okolica

Hvala!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
www.nabava.net
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

Moj lični stav,nek se niko ne uvrijedi

Preferiram konzolu za igranje,ali evo mojih ZA i PROTIV:

KONZOLE(XBOX 360,PS3)

ZA-Jos uvijek bolja grafika(u kombinaciji sa adekvatnim televizorom),npr. kod prijatelja usporedismo nekoliko igara za ps3 i pc(ima covjek jaku konfiguraciju) i u skoro svakoj igra na ps3 ispade malo ljepša.

ZA-Komfor prilikom igranja,nema nikakavih dosadnih podešavanja i izlijetanja u win.

ZA-Kvalitetniji dojstik nego kod pc jeftinjaka

ZA-Konzole su pogodne za fanove jrpg-ova,tučnjava,autosimulacija...

ZA-Niža cijena u odnosu na gamerski pc

PROTIV-Originalne igre u većini prodavnica skupe,nije najbolje rješenje za poklonike avio simulacija i pucačina,skupa naplata dodatnog sadržaja,multiplayer kategorija na koju se konzolaši još uvijek navikavaju

PC

ZA-Danas se i za manje pare može skrpat solidan gaming pc

ZA-Veliki izbor dodataka za igre,wallpapera i modova na netu,za šta konzolaši većinom i kupuju pc,za multiplayer još uvijek bolji izbor

ZA-Apsolutni autoritet na polju strategija i aviosimulacija,te naravno fps

ZA-Ogromna baza abandoware i autorskih igara za nostalgičare i ostale

PROTIV-Ipak nešto manja konformnost od konzola,mutifunkcionalnost platforme se često odrazi loše na igre,tona raznih bagova,hardverski i softverski problemi(prokleti windowsBelji se),startna cijena

1 5 hvala 0
16 godina
protjeran
vare kaže...

KONZOLE(XBOX 360,PS3)

ZA-Jos uvijek bolja grafika(u kombinaciji sa adekvatnim televizorom),npr. kod prijatelja usporedismo nekoliko igara za ps3 i pc(ima covjek jaku konfiguraciju) i u skoro svakoj igra na ps3 ispade malo ljepša.

ZA-Komfor prilikom igranja,nema nikakavih dosadnih podešavanja i izlijetanja u win.

PROTIV-Originalne igre u većini prodavnica skupe,nije najbolje rješenje za poklonike avio simulacija i pucačina,skupa naplata dodatnog sadržaja,multiplayer kategorija na koju se konzolaši još uvijek navikavaju

PC

ZA-Veliki izbor dodataka za igre,wallpapera i modova na netu,za šta konzolaši većinom i kupuju pc,za multiplayer još uvijek bolji izbor

PROTIV-Ipak nešto manja konformnost od konzola,mutifunkcionalnost platforme se često odrazi loše na igre,tona raznih bagova,hardverski i softverski problemi(prokleti windowsBelji se),startna cijena

ovo dvoje ne razumijem

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan

valjda je mislio kod ps3 da se mora joystick jos jedan kupit i hdmi kabel, a kod xboxa onaj njihov net, a ovo drugo se odnosi na prikljucivanje konzola na net, da se konzolasi jos nisu navikli na igranje multiplayer igara na konzoli (ni ja nemogu zamislit da na konzoli igram cod2 mp)

17 godina
neaktivan
uber_low kaže...

valjda je mislio kod ps3 da se mora joystick jos jedan kupit i hdmi kabel, a kod xboxa onaj njihov net, a ovo drugo se odnosi na prikljucivanje konzola na net, da se konzolasi jos nisu navikli na igranje multiplayer igara na konzoli (ni ja nemogu zamislit da na konzoli igram cod2 mp)

lol, a kod xboxa nemoraš imati dva joysticka da bi mogao igrati u dvoje?

Inače, na konzolama nema mučenja sa multiplayerom, nema nekog velikoga laga, automatski ti odabere pogodne protivnike i slično.

EDIT: Kakve veze ima hdmi sa igranjem u dvoje?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 16:10 (nailer).
15 godina
neaktivan
vare kaže...

KONZOLE(XBOX 360,PS3)

PC

Hm, nebi se baš složio s tobom oko tvrdnje da je grafika bolja na ps3 nego na pc-u, kad se uključe filteri i pojačaju detalji do kraja na 1080p ps3 nema šase protiv pc-a

Mrog
15 godina
neaktivan
nailer kaže...

Inače, na konzolama nema mučenja sa multiplayerom, nema nekog velikoga laga, automatski ti odabere pogodne protivnike i slično.

a ko tu spominje igranje u dvoje, hdmi kabel je kad imas plazmu ili lcd s visokom rezolucijom pa da ti je bolja grafika, a sa xbox360 eliteom dobijes 2 joysticka i headset, dok sa ps3 ne.

17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Hm, nebi se baš složio s tobom oko tvrdnje da je grafika bolja na ps3 nego na pc-u, kad se uključe filteri i pojačaju detalji do kraja na 1080p ps3 nema šase protiv pc-a

Ne bih se niti ja složio baš sa tobom. Usporedi Heavy Rain ili Uncharted 2 sa bilokojom igrom na kompu pa češ vidjeti zašto.

Ovo gore vrijedi samo za ekskluzive, ali kod multiplatformerskih igara najčešće pobjedu odnosi pc.

15 godina
neaktivan

da, al dok se uzme cijena u obzir,koliko kosta gamerski komp koji moze terat igre na toj rezoluciji,sve na high i sa af i aa

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
mrog 33 kaže...

Ne bih se niti ja složio baš sa tobom. Usporedi Heavy Rain ili Uncharted 2 sa bilokojom igrom na kompu pa češ vidjeti zašto.

Ovo gore vrijedi samo za ekskluzive, ali kod multiplatformerskih igara najčešće pobjedu odnosi pc.

je kad su to igre radene iskljucivo za ps3

17 godina
neaktivan
uber_low kaže...
nailer kaže...

a ko tu spominje igranje u dvoje, hdmi kabel je kad imas plazmu ili lcd s visokom rezolucijom pa da ti je bolja grafika, a sa xbox360 eliteom dobijes 2 joysticka i headset, dok sa ps3 ne.

na xboxu se ne mora uzeti hdmi za bolju grafiku?

lol

17 godina
neaktivan
uber_low kaže...
nailer kaže...
mrog 33 kaže...

pa dobro. ali on i je htio usporediti pc i ps3.

15 godina
neaktivan

na xboxu se ne mora uzeti hdmi za bolju grafiku?

lol

pa nemora se, al ako hoces bolji ugodaj onda i to kupis, zar ti nije draze kada igras i kada ti je slika cista nego da ti su teksture bljede i pojavljuju ti se kvadrati po tv-u

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
uber_low kaže...
nailer kaže...
mrog 33 kaže...

pa dobro. ali on i je htio usporediti pc i ps3.

je pa sta to onda pises, kako mozes usporedivat grafiku ps3 sa pc-om ako te igre ni nema za pc! to je ko da ja usporedujem crysis sa tekkenom pa sad koji ima bolju grafiku!

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
mrog 33 kaže...

A onda usporedi PC ekskluzivu tipa Crysis sa nekom ps3 ekskluzivom pa da onda vidiš razliku.

Mrog
17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...
nailer kaže...
mrog 33 kaže...

A onda usporedi PC ekskluzivu tipa Crysis sa nekom ps3 ekskluzivom pa da onda vidiš razliku.

hvala inače što si to rekao mrog.

17 godina
neaktivan
vare kaže...

KONZOLE(XBOX 360,PS3)

Ovo dvoje mi baš i nije jasno.

Možeš i napisati da je skuplji gamepad za pc bolji od jeftinijih konzolaških.

Ovo za grafiku baš i nije točno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice