Jel se može svaka usb tipkovnica i miš spojit na konzolu?
Ne. I mislim da miša s podrškom za konzolu uopće ni nema. Neka me isprave stručnije osobe za konzole.
Ne. I mislim da miša s podrškom za konzolu uopće ni nema. Neka me isprave stručnije osobe za konzole.
Naravno da ima,Logitech rade svi odreda,ali igre uglavnom ne podrzavaju uporabu miša za igranje,dakle većina usb miševa radi u internet pregledniku i XMB ali ne u igrama,koliko ja znam
Zaboravio si Unreal, prvi, SP.
da.al je tek s patchem izasla Direct3D zakrpa a svi smo onda bili na 56K.... mada je igrica sama išla na p200 s sw emulacijom,za SP takođe revolucija no nažalost-nasreću,Unreal Tournament je bio igraniji dosta...tada su se na forumu sukobljavali q2-3-UT fanovi a ne konzola-PC
Ajmo,očemo okladu,COD2-4.....vi birajte uvjete,ja na mišu i tasti vi na gamepadu.....da pa vidimo jel svejedno. Janjetina? Mali raj kod Bosiljeva? Zalit s dve butelje Zdjelarevića?
U dva dana nitko od starijih i mlađih maloljetnika da ne prihvati ponudu? BTW,bio sam danas s društvom s posla tamo...perverzija od janjetine....idmeo,ponuda još stoji
U dva dana nitko od starijih i mlađih maloljetnika da ne prihvati ponudu? BTW,bio sam danas s društvom s posla tamo...perverzija od janjetine....idmeo,ponuda još stoji
Mi smo ti više alkoholičari.....xd
Slab si mi ti alkos ak neznaš kaj je Zdjelarević :) Tj da,to je ipak malo finije vino hehehe.....al ajde,ako je neko uvjeren....janjetina je fina,odojak mi nepaše za sve ostalo meso nije vrijedno mog vremena...a sve se zalije s dobrom količčinom alkohola hehe
konzola = kalkulator(texas, casio...nije bitno)
pc=mobitel(nokia, samsung...nije bitno)
i sad ti trebaš izračunati 7+7
naravno da ču si kupiti kalkulator jer je on napravljen da izracuna 7+7, dok i mobitel isto to može izračunati ali nije mu to primarna zadaca..
Pc u svakom slučaju
nemozes to tako uspoređivat jer je to port ajd uspoređivaj ovako mw2 na xbox 360(jer je to rađeno za xbox i portano na pc i ps3) i killzone 2 pa ces vidjet kolko je killzone 2 bolji ima jasnije texture jer je u stanju iskoristenja 6 cell procesora dok mw2 samo koristi 3 kao i svi ostali portovi
rađe si pogle usporedbu od crytecka koji kaze da ce fizika na pc-u biti ista kao i na ps3
evo ovo sam nasao ali ima boljih videa
Preferiram uglavnom PC, ali konzola ipak pobjedjuje u slucaju kada bi sa rajom da odigram PES, NBA ili neku drugu sportsku igru. Zapravo i kada bi da igrao u single player-u igre ovoga tipa radije odigram na konzoli, zato sto je daleko lakse i ugodnije. A na PC-u sve ostalo FPS, RPG, strategije, ... Tako da ako se bira samo jedno od to dvoje odabrao bih racunar, jer se sa na PC sa sportskim igrama mogu nekako snaci, dok mi je recimo nesto od gore navedenih zanrova igre maltene nezamislivo na konzoli.
Preferiram uglavnom PC, ali konzola ipak pobjedjuje u slucaju kada bi sa rajom da odigram PES, NBA ili neku drugu sportsku igru. Zapravo i kada bi da igrao u single player-u igre ovoga tipa radije odigram na konzoli, zato sto je daleko lakse i ugodnije. A na PC-u sve ostalo FPS, RPG, strategije, ... Tako da ako se bira samo jedno od to dvoje odabrao bih racunar, jer se sa na PC sa sportskim igrama mogu nekako snaci, dok mi je recimo nesto od gore navedenih zanrova igre maltene nezamislivo na konzoli.
Hm igrao am NBA na PC, neznam što bi na konzoli bilo ugodnije, nabavio sam gamepad isti ako u PS i zavalim se u fotelju, nabacim slušalice na uši i igram nba :)
Sve je to stvar navike. Ja sam takve igre oduvijek igrao na konzolama. Ma da bih mogao da razmislim o kupovini gamepad-a za PC da isprobam i to.
Konzole - igre u dvoje, sportovi (nogomet), voznje (veliki ekran, nemojte mi sad govorit da mogu i PC spojit na 42' LCD jer mi ne pada na pamet stol sa PC-em stavljat ispred TV-a u dnevnom boravku), arkade....
PC- Sve ostalo (pucacine, RPG, MMO, online igrice na netu tipa sah, bilijar....ima ih mali milion besplatnih)
Idealna kombinacija dobar PC(imam) i Wii(uskoro)
P.S. Radit usporedbu konzola i pc a da se iskljuci MMO moze samo glupan jer je to ko da radis usporedbu automobila a da ko kriterij iskljucis motor, design, prostranost ili nesto slicno.
Konzole - igre u dvoje, sportovi (nogomet), voznje (veliki ekran, nemojte mi sad govorit da mogu i PC spojit na 42' LCD jer mi ne pada na pamet stol sa PC-em stavljat ispred TV-a u dnevnom boravku), arkade....
PC- Sve ostalo (pucacine, RPG, MMO, online igrice na netu tipa sah, bilijar....ima ih mali milion besplatnih)
Idealna kombinacija dobar PC(imam) i Wii(uskoro)
P.S. Radit usporedbu konzola i pc a da se iskljuci MMO moze samo glupan jer je to ko da radis usporedbu automobila a da ko kriterij iskljucis motor, design, prostranost ili nesto slicno.
dobit ce ps3 besplatan mmo Free realms
Hm igrao am NBA na PC, neznam što bi na konzoli bilo ugodnije, nabavio sam gamepad isti ako u PS i zavalim se u fotelju, nabacim slušalice na uši i igram nba :)
Ma da, iz fotelje do monitora imas kilometar i slika je na monitoru toliko mala da to nema smisla.
Za sportske igre, definitivno konzole.
Za sve igre TV owna monitor. Btw, zašto nebi dovukao usb i tv kabel do kompa i bez nošenja stola. Trebaju ti samo keyb, miš i hdmi.
Igrao na PC - sranje za malu djecu. Mozda kasnije igra i postane zanimljiva ali uzasno glupo izgleda.
Igrao na PC - sranje za malu djecu. Mozda kasnije igra i postane zanimljiva ali uzasno glupo izgleda.
a isti stil ko i svi mmo pa i wow izgleda ko da je za djecu
Za sve igre TV owna monitor. Btw, zašto nebi dovukao usb i tv kabel do kompa i bez nošenja stola. Trebaju ti samo keyb, miš i hdmi.
Znaci ovako, povucem kabel od misa i tipkovnice od radne sobe do dnevnog boravka. E da, i HDMI. Hvala na savjetu ali ne znam da li bi mi bolje bilo ostaviti sva vrata otvorena ili izbusiti rupe na njima. I druga dilema mi je da li objesiti zastavice sa upozorenjima "pazi kabel" ili zabraniti ukucanima setnju po stanu?
WoW ima malo djetinjastu grafiku (mnogi drugi MMO imaju odlicnu grafiku (npr. Guild Wars)) ali odi provaj Realms pa vidi.
WoW ima malo djetinjastu grafiku (mnogi drugi MMO imaju odlicnu grafiku (npr. Guild Wars)) ali odi provaj Realms pa vidi.
igro sam ga i nemugu rec al je dobar il nije kad meni se mmo.i gade wow sa igro 20 min i obriso ga, jedini mmo koji sam igro malo duze vrjeme(tjedan dana) je zu online
nevalja ps3 guca puno struje,hehe....kad se sjetim racuna...boli glava
?? pa kolko si ti to igro ps trosi 280 w ko 3 zarulje
Pc je meni nekako oduvjek bio platforma za igranje pucačina, a konzole za sve ostalo
Kad pogledam popis igara koje posjedujem za Pc 80% su pucačine,10% su RTS a ostatak su razni menađeri i poneka vožnjica :-)
Half Life,DOOM i ostatak ekipe jednostavno pripadaju na PC pa na konzolama nemaju smisla.
Konzole su barem meni bile rezervirane za nogač i platformere ( za zajebanciju).
Playstation 3 i Xbox 360 mi nikad nisu sjeli kako spada jednostavno su sa online forama i igrama tipa sjajna grafika sranje osjećaj izbili draž konzola iz mene
Sječam se sjajnog doba PS1 i PS2 kad se igrao ISS Pro Evolution i Prvi PES-ovi s ekipicom na multitap-to su bili dani,a i igre su bile bolje i raznolikije
nije troši 380w,a di je još lcd,pojačo 7*150w,još i laptop,,,srecom uvik se nadje netko da me grije,hehe.....pa nije velik trošak
Nisam ni ja neki ljubitelj MMOa, samo je idiotarija prilikom usporedbe konzola i PCa izbacit jenu kategoriju igara. Ko da ides usporedjivat Konz i PC a kazes da iz usporedbe izbacimo igre u dvoje ili sportske igre. glupo.
sta ti volis igrat? koji zanr i koju igru najvise?
Kad igras pucacinu sa monitorom ispred nosa imas osjecaj da si to stvarno ti. Pucacine na udaljenoj televiziji nemaju smisla.
nije troši 380w,a di je još lcd,pojačo 7*150w,još i laptop,,,srecom uvik se nadje netko da me grije,hehe.....pa nije velik trošak
starije verzije..ali nove trose 280w a ostale stvari nemozes racunat mozes rec da i komp previse trosi jer si na njega prikljucio to pojacalo