Iskustva s trgovinom Zavvi

poruka: 757
|
čitano: 313.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Može li mi netko pokloniti neki discount code, sa popustom kojeg je dobio na email, a neće ga potrošiti.

Ja sam ih ovdje nekoliko dao, pa sad žicam vas natrag :) 

Da uštedim koji cent, eventualno koji euro.. {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Planiram naručiti neku majicu za 12 funti. Da li mi na to dodaju samo tih 99p ili se plaća još nešto? Da ne bude neugodnih iznenađenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iskustva s trgovinom Zavvi
Hexfire kaže...

Planiram naručiti neku majicu za 12 funti. Da li mi na to dodaju samo tih 99p ili se plaća još nešto? Da ne bude neugodnih iznenađenja.

samo tu 1 funtu će ti dodat, jer je cijena ispod 160 kuna pa ti neće ni cariniti kod nas niti naplatiti pdv

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
13 godina
neaktivan

koliko ja znam vec 2 3 mjeseca imaju besplatnu dostavu evo ja sam uzo pes13 prosli ponedeljak za 15 funti i nije bilo nikakve postarine

stigo mi saints row 3 koji sam platio 114 kuna i fifa street za 143 u roku 2 tjedna poslano iz Austrije

1 0 hvala 0
15 godina

pozdrav, imam pitanje.

narucia sam nesto sa zavvija i prilikom unosa adrese i imena koristio sam nase znakove čćžš i zanima me hoce li to biti problem prilikom dostave i hoce li oni to ispravno napisati jer sam u mailu za potvrdu narudzbe vidia da je dosta nerazumljivo : Å ižgorićeva ( Šižgorićeva ). Ne znam da li da ih kontaktiram ili ne? kakav ima je customer service ako netko ima iskustva s njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
adikt kaže...

pozdrav, imam pitanje.

narucia sam nesto sa zavvija i prilikom unosa adrese i imena koristio sam nase znakove čćžš i zanima me hoce li to biti problem prilikom dostave i hoce li oni to ispravno napisati jer sam u mailu za potvrdu narudzbe vidia da je dosta nerazumljivo : Å ižgorićeva ( Šižgorićeva ). Ne znam da li da ih kontaktiram ili ne? kakav ima je customer service ako netko ima iskustva s njima?

trebo si pisat bez čćžš, tako bi bilo najbolje, a što se tiče customer servicea dobri su ali dosta spori, prije ćeš ih dobit na fejsu nego na mailu

13 godina
neaktivan

dobit ces posiljku al iduci put promjeni u normalna slova meni je rekord pes narucen tjedan prije badnjaka doso za badnjak znaci tocno 7 dana mega monday rula :)

0 0 hvala 1
15 godina

Vidiš,ja sam PES naručio 2 dna prije badnjaka i još ga nema :( A prsti rade već sami...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ima li tko iskustva sa http://www.impulsedriven.com/explore

?

djubrad  mi vec odbila 3 transakcije

ima 2 metode placanja, preko kartice i preko paypala

uvijek nakon sto izvrsim narudzbu dobijem na mail da placanje nije proslo i da provjerim sa bankom o cemu je rijec. Na racunu vidim da su mi uspjesno skinuli 11kn, izgleda ovako nekako:

REZERVACIJA POS PLAĆANJE IMPULSE #60000 817-424-2099 MI US

Sve podatke ispravno upisujem na samoj stranici i ne vidim u cemu je problem. Zovem banku i oni mi kazu da sto se njih tice je to sve uredno proslo (posto su mi naplatili 11kn).

RIjec je o gamestop stranici, tako da ne ocekujem neki scam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Imamo samo riječi hvale za Zavvi. Naručivao sam svojedobno AC Brotherhood i Revelations ( preorder oboje ako se ne varam) i nikad ni najmanjih problema nisam imao a cjenovno sam prošao pa vjerojatno i najbolje u tom trenutku za igru u kutiji.

Vidim često mi na mail dolaze i razni kuponi i kodovi za lijepe popuste pri slijedećim kupnjama koji bi sigurno bili više korišteni da sam debljeg novčanika. Moje preporuke. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Vidiš,ja sam PES naručio 2 dna prije badnjaka i još ga nema :( A prsti rade već sami...

ja cekam jednu majcu od badnjka tak da ono nadajmo se da ce cim prije stic neznam od kuda salju igrice zadnje 3 iz austrije majca iz svedske prva igrca iz nizozemske i tak haha

15 godina

Vjerujem da je gužva nastala u ovom razdoblju od Božića do 31. Idući tjedan sigurno dođu stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ako netko ima kupon sa popustom koji vrijedi, a netreba mu molio bih ga da mi ga proslijedi u pp.

Zahvaljujem mu se unaprijed.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo danas mi doslo , a narucio 26-og malo dulje nego inace , ali tu je i super je !

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ima tko kupon za 10% off

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jucer sam narucio jednu majcu za 12€ s zavvi stranice, i pise mi payment problem, a ja sam platio PayPalom, na paypalu mi piše "pending" a na kartici imam dosta novaca..pola sata nakon kupnje sam dobio email na kojem mi piše:

One or more of your items are now in our warehouse and ready to dispatch but we're sorry there has been a problem processing the payment for your order.

Please login to your account and update your credit card details or alternatively contact one of our customer service colleagues on 0844 264 0702 and they will be happy to help resolve this issue.

Please allow 30 minutes from receiving this e-mail before contacting us. This will ensure our system is updated.

For security reasons please do not send any payment details by email

We hope to see you soon,

zavvi

dali je i vama bilo kad ovako?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

jucer sam narucio jednu majcu za 12€ s zavvi stranice, i pise mi payment problem, a ja sam platio PayPalom, na paypalu mi piše "pending" a na kartici imam dosta novaca..pola sata nakon kupnje sam dobio email na kojem mi piše:

One or more of your items are now in our warehouse and ready to dispatch but we're sorry there has been a problem processing the payment for your order.

Please login to your account and update your credit card details or alternatively contact one of our customer service colleagues on 0844 264 0702 and they will be happy to help resolve this issue.

Please allow 30 minutes from receiving this e-mail before contacting us. This will ensure our system is updated.

We hope to see you soon,

zavvi

da jednom, otvorio sam query i onda su mi oni rekli da ponudu napravim ponovo i onda je sve bilo u redu

14 godina
neaktivan
cola777 kaže...
sk0ls kaže...

We hope to see you soon,

zavvi

da jednom, otvorio sam query i onda su mi oni rekli da ponudu napravim ponovo i onda je sve bilo u redu

ok, hvala, a onu transakciju na paypalu koja mi je trenutno pending, nju ce oni decline a ja cu napraviti novu kupnju normalno ili?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
neaktivan

mislim da su oni sami otkazali tu narudžbu

0 0 hvala 0
15 godina

taj pay pal problem sam ima i ja prije neki dan i dok su mi oni odgovorili isteka mi je kupon i istu stvar sam mora platit 20ak kuna vise kad sam posla novu ponudu. nije puno ali nije ni u redu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupon 15% off traje do 01:00

3388-6204-420F

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo i od mene popust.

3384-1A3E-4504

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ako narucim 2 itema isti dan, jel ce ih slati u jednom paketu ili odvojeno?
Pitam, da mi ne bi carinu nabili jer je to onda preko 160,00 kn (ako stave zajedno). 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
17 godina

Valjda ovisi o tome što kupuješ. Ja sam jednom kupio tri igre i svaka je došla u svom paketu.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan

Konkretno uzeo sam nekakvu torbu i majicu. xD

0 0 hvala 0
17 godina

Moguće da to pošalju zajedno.Smijeh

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan

ništa se ne šalje zajedno, svaka narudžba se obrađuje posebno

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zanima me kod Zavvi-a veličina T-shirts i općenito odjeće, mislim da trebam XL veličinu, nekako mi se čini da mi bude L premalo pa da se ne udaram po glavi {#}

Da li je netko dobio premalu/preveliku majicu iako nosi recimo L ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Zanima me kod Zavvi-a veličina T-shirts i općenito odjeće, mislim da trebam XL veličinu, nekako mi se čini da mi bude L premalo pa da se ne udaram po glavi {#}

Da li je netko dobio premalu/preveliku majicu iako nosi recimo L ?

Narucio sam ukupno 10 majici, sto dugih, sto kratkih rukava (sve sam uzeo L velicinu, koju i nosim) i sve super.
Bas neki dan sam opet uzeo majicu s kapuljacom, L velicina pa cekam da mi stigne :) 

Stvarno imaju odlicne ponude.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 17:39 (rebelsy).
14 godina
neaktivan

Customer support im je isto sasvim dobar - narucio dve igre jos prije bozica, cekao da prodje rok, napisao complaint - odmah prihvaceno, danas stigla zamjena (cca 14 dana nakon pisanog prigovora). Nikakvih problema, nicega.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice