Iskustva s trgovinom Zavvi

poruka: 757
|
čitano: 313.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovo je trebalo biti za Božić,a po svemu sudeći ,proći će Božić bez Gran Turisma... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li ima još besplatne dostave za HR? Ispod igre piše Free UK delivery o.O

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0.99Ł po narudbi. Znaci ne po itemu, nego narudbi. Ako imas jedan predmet ili osam, postarina je 0.99Ł

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Danas si stavio Pre-Order na Star Wars the Old Republice pise da ga salju 20 hajd nadam se da ce stic prie bozica ^.^

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja imam sam pohvale majca narucena 5.12 stigla 16.12

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Planiram narucit jaknu sa zavvija,da li netko.ima iskustva sa narudzbom odjece preko njih i kako bi to carinili?!
The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iskustva s trgovinom Zavvi
Perkan777 kaže...
Planiram narucit jaknu sa zavvija,da li netko.ima iskustva sa narudzbom odjece preko njih i kako bi to carinili?!

pa ako je skuplje od 160 kuna vjerojatno će ti carinit, gotovo sam siguran da hoće, premda su meni par puta propustili iako je bilo malo skuplje od 160 kuna

mijauu
15 godina
neaktivan

EDIT : Glup sam i brzoplet i necitam.

Anyways Zavvi je odlicna trgovina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 10:32 (Mew).
16 godina
protjeran
cola777 kaže...
Perkan777 kaže...

pa ako je skuplje od 160 kuna vjerojatno će ti carinit, gotovo sam siguran da hoće, premda su meni par puta propustili iako je bilo malo skuplje od 160 kuna

Gledam nesto onda ide carina+pdv.E sad koliko iznosi ta carina?

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
cola777 kaže...
Perkan777 kaže...

Gledam nesto onda ide carina+pdv.E sad koliko iznosi ta carina?

pa valjda ide carina 10%+ pdv 23%

za ovo nisam siguran 100% premda mislim da je tako

mijauu
15 godina
neaktivan

Danas narucio 2 pack kratkih majici Sergio Tacchinini za 7 funti s postarinom, oko 72kn ...

Nadam se da ce mi velicina L biti ok :)

http://www.zavvi.com/10460877.html

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Danas narucio 2 pack kratkih majici Sergio Tacchinini za 7 funti s postarinom, oko 72kn ...

Nadam se da ce mi velicina L biti ok :)

http://www.zavvi.com/10460877.html

ja inače uzimam m od svih, ali sergio tacchini izgleda radi malo veće brojeve tako da je njihov S kao M od nekih drugih

mijauu
15 godina
neaktivan

Narucio sam prije Sergio Tacchinini Hoodie Top velicinu L i taman mi je, ni prevelika ni premalena...

Jos uvijek mogu otkazati i naruciti ponovno, bojim se da mi M ne bi bila premala ... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Narucio sam prije Sergio Tacchinini Hoodie Top velicinu L i taman mi je, ni prevelika ni premalena...

Jos uvijek mogu otkazati i naruciti ponovno, bojim se da mi M ne bi bila premala ... 

Daj mi reci svoju velicinu: visinu,obim grudnog kosa,struka,duljinu ruku (kaj se sve gleda kod kupovine)....i koje brojeve uzimas. Ja bi takodjer narucio ali su mi problem te velicine....neke stvari nosim L,neke XL (od proizvodjaca do proizvodjaca).

Ja znam samo svoju visinu 186cm i tezinu 90ak kg, ostalo moram izmjeriti...bas sam posudio krojacki metar skoro ali nikad daobavim mjerenja

Ovo mi se svidilo

PS: Daj ako netko zna jos ovaki web radnji (provjereni ) gdje se prodaju  odjeca,obuca,naocale, remeni, satovi,parfemi..... (origigi naravno). Moze i na PM ako je problem spam{#}

15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Daj mi reci svoju velicinu: visinu,obim grudnog kosa,struka,duljinu ruku (kaj se sve gleda kod kupovine)....i koje brojeve uzimas. Ja bi takodjer narucio ali su mi problem te velicine....neke stvari nosim L,neke XL (od proizvodjaca do proizvodjaca).

Ja znam samo svoju visinu 186cm i tezinu 90ak kg, ostalo moram izmjeriti...bas sam posudio krojacki metar skoro ali nikad daobavim mjerenja

Ovo mi se svidilo

PS: Daj ako netko zna jos ovaki web radnji (provjereni ) gdje se prodaju  odjeca,obuca,naocale, remeni, satovi,parfemi..... (origigi naravno). Moze i na PM ako je problem spam{#}

Visok sam oko 190 cm (mozda malo vise) i imam oko 70 kg.

Prvo sam narucivao Sergio Tacchinini Hoodie Top i uzeo sam velicinu L, savrsena mi je.

Po nekoj logici tebi bi XL odgovarao jer si jaci.

Danas sam uzeo ovo i isto sam uzeo velicinu L, prije nego sto sam narucivao gledao sam neke svoje majice i skuzio da na jednoj pise 50/L za EU, dok je u UK to M velicina.

Opet ne bi htio da uzmem Medium pa da ne mogu uci u nju. Uostalom Sergio je talijan znaci logicno je da pravi odjecu za Eu standard ...

btw. to sto ti se svidjelo sam zamjetio isto...ali nije to za mene pa sam poslao frendu link ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:52 (rebelsy).
16 godina
neaktivan

Jesul ovo orginal stvari? pravo pojeftino....

pogledao sam malo...terra nova XL, sprinfield vecinom L neki dzempercic koncani je M cak, Nike jakna M,dux XL , Timeout jakna XXL, Tom Tailor L, La Costa 7, Adidas kratki rukav M,L,XL, Kappa trenerka XXL......to je ono prvo kaj sam zgrabio da vidim...nosim sve velicine ocigledno{#}

Obuca 43.5, 44, 45....

Imas li jos ovakvih stranica za kupovinu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Jesul ovo orginal stvari? pravo pojeftino....

Jesu, orginal su.

Slijedeci mjesec uzimam ovo. Nike ima odlican Sizing Guide.

13 godina
neaktivan

Jel netko zna dali bi se to sa carinom dalo izbječi recimo da paket pošalju u Sloveniju na poštu i da se tamo preuzme...pošto su u eu...znam lika koji je naručivao robu iz Češke i slali su mu u Sloveniju na poštu te je onda on robu tamo preuzimao i vozio preko granice normalno jer slobodno imaš 1000 kn vrijednosti...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jbt sad ste me malo u*rali s tim velicinama.

Kod nas sve kupujem L pa tako i sa zavvija kupio par hoodia i majci pa sve L velicne >.<

BTW to za sloveniju mislim da moras unajmiti postanski pretinac a to kosta $

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim svi se počeli oblačiti na Zavviju.

Možete probati i http://www.thehut.com/, budući da je Zavvi dio njihove grupacije. Imaju iste uvjete poslovanja, otprilike isto vrijeme čekanja, no imaju bogatiju ponudu odjeće i obuće. Imaju čak i sulude akcije poput one kad su uz kupljene Diesel unutarnje gaće prodavali Fifu u pola cijene.

1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Stigle su mi dvije majice koje sam narucio pocetkom proslog tjedna ... :)

Prezadovoljan sam ^^ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 18:08 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
narucio kontroler za xbox, original MS naravno, poslan 26.1., isporucen na kucnu adresu jucer, 7.2.. 22 funte sa shippingom
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Stigle su mi dvije majice koje sam narucio pocetkom proslog tjedna ... :)

Prezadovoljan sam ^^ 

Jesi platio porez-carinu? Ako da koliko?

15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Jesi platio porez-carinu? Ako da koliko?

Nista, jer ionako ne mogu naplatiti jer je bilo ispod 160kn ... tocnije oko 70kn

13 godina
neaktivan

Postarina je i dalje funtu or? 

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-2.0/10567353.html

Za koliko mogu ocekivat igru ako pise availability: Usually dispatched within a month? I jel bude ocuvana dobro (kutija, cd lijepo tiskan)?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Da.

Kako ti i piše - unutar jednog mjeseca. Naravno da je očuvana, pa nije to rabljeno.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
13 godina
neaktivan

Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja je kupio došla mi prije neki dan, onako fina je i udobna, topla i tako to, al ne sviđaju mi se ona čin čin slova i kapuljača je onako malo

uglavnom preporuka, jer je prejeftina

mijauu
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 19:56 (cola777).
14 godina
neaktivan

http://www.zavvi.com/10569544.html

Ako nekome odgovara M veličina, preporuka. Britanski modeli su obično malo veći, pa računajte kao naš L.

Ista majica u našoj trgovini stoji oko 600 kuna.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice