A šta se desilo sa Rage (quake 5). Kao da je nestao ??? Igra je bila najavljena još 2007.
RAGE iduce godine (Q1), onda nakon toga ide razvoj Dooma 4.
A quake 5 je gotovo sigurno da nece biti.
A šta se desilo sa Rage (quake 5). Kao da je nestao ??? Igra je bila najavljena još 2007.
RAGE iduce godine (Q1), onda nakon toga ide razvoj Dooma 4.
A quake 5 je gotovo sigurno da nece biti.
Obavijest:
Vidim da ovu temu neki nisu razumjeli, cilj teme je napraviti listu igara koje su trebale biti izdane, pa su poništene ili su jednostavno isčezle sa neta odnosno o njima nema vijesti. copyrighted by Robert_84
POnavljam za one koji nisu vidjeli
@Krešo91 - pogledaj zadnji post na 2. strani, mislim da nisi primjetil, napisal sam za TOO HUMAN, trebala bi igra biti na listi.
Malo više informacija nebi škodilo
Dungeon Keeper 3: War for the Overworld najavljen pa prekinut razvoj.
Command and Conquer: Renegade 2
FPS - PC
Wikipedija kaže da je igra bila u razvoju, ali je otkazana nakon što je EA kupio Westwood 2003.
Prve tri sam već imam, a ove zadnje dvije sam sad stavio....Hvala
Command and Conquer: Renegade 2
FPS - PC
Wikipedija kaže da je igra bila u razvoju, ali je otkazana nakon što je EA kupio Westwood 2003.
TNX.....još jedan C&C ošao u zaborav
TNX....update-at ću
Znam da je tema malo zaglavila...jbg imam maturu za par dana i nakon toga obrana maturalnog rada moram učit svaki dan pa ne stignem ovo pratit ....ali kad to završim onda ću se malo posvetit i update-at temu malo više
To obavezno
Serious Sam 3 :((
Već ima.....
BTW ovih dana ću počet nadograđivat bazu tako da očekujete još propalih naslova
Evo jedna od mene
Amen: The Awakening - igra koju nikad neću prežaliti. Toliko sam je čekao, slinio nad screenshotovima, patio za svakom novom informacijom a onda dođe taj sudbonosni 05.01.2000. godine kada hje igra službeno otkazana -> http://en.wikipedia.org/wiki/Amen:_The_Awakening
Ovo ne mogu prežaliti... The Four Horsemen of the Apocalypse - akcijski horor od 3DO koja je trebala biti prepuna nasilja, seksa i religije...
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Four_Horsemen_of_the_Apocalypse_(video_game)
Battle 4 Life domaća produkcija (PC - FPS) propalo u prvom satu produkcije
Opet si me podsjetio na onaj legendarni post
Evo da pripomognem
Prije 2000. god.
CRY.SYS - akcijska igra (PC,95,sierra otkazala zbog nepoznatih razloga)
Shattered nations - RTS (PC,95,blizzard počeo na izradi igre pa nakon par mjeseci najavio starcraft kao igru u developmentu,šuška se da je ova igra odbačena te su se neki elementi iz te igre ubacili u starcraft [konkretno riječ je bila o nekoj slici robota u nekom časopisu] )
Steam - third person adventure with a gothic flavour (PC,99,otkazana zbog nepoznatih razloga)
Seed - FPS (pc,98?,developer nije našao izdavača,postoji demo)
2001. god
SWAT: Urban Justice - Taktički FPS (PC,01-02,otkazao vivendi zbog prebacivanja svih resursa na SWAT4)
2005.god
Reich - (x360/ps3/PC,05-06,otkazana nakon raspada studija koji je za*ebao na financijskom polju)