Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava

poruka: 213
|
čitano: 128.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto VI
15 godina
Re: Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava
antimadridista kaže...

Ne kužim zašto se o tome priča već godinama i ljudi su uvjereni da će GTA 6 koštati 100 eura ili više. Na temelju čega?

Jer svi developeri čekaju da netko od onih koji si to mogu dopustiti (a Rockstar je među tima), podigne "normalni" base price igara. 99,99€ ne znam baš, ali 89,99€ me ne bi iznenadilo. Najočekivanija igra svih vremena je svakako kandidat za tako nešto. 

Nije da me dira jer ju ionako neću kupiti po punoj cijeni, ali biti će zanimljivo vidjeti koliko će i trenutna situacija u svijetu utjecati na početnu cijenu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava

nek bude koliko bude, ja imam spremno 600 eur sa strane za igru i stagod bude trebalo nadogradivati...znam da nece biti dosta za komponente, al na zalost samo god dana sam skupljao od baksisa...pomoc ce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava
RuskeGTT kaže...

nek bude koliko bude, ja imam spremno 600 eur sa strane za igru i stagod bude trebalo nadogradivati...znam da nece biti dosta za komponente, al na zalost samo god dana sam skupljao od baksisa...pomoc ce...

I mene iskreno briga, inace cs2 sam poceo igrat zbog GTA6.. svaki tjedan free drop i dobijem od 0.5 do 1.5€, trenutno sam na nekih 80ak€ a odigram 3 gejma u tjedan dana (znaci cca sat i pol sveukupno).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto VI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice