Gran Turismo 7

poruka: 711
|
čitano: 376.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Gran Turismo 7
30 frendova online, 27 ih igra GT7 :)
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Gran Turismo 7

Kolko vam se dugo instaliralo na ps5, ovaj data mi pise 7 sati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kako predivno igra izgleda u HDR. Ovo je jedna od najboljih implementacija HDR-a u bilo kojoj igri. Pogotovo se to vidi u utrkama po noći i kišnom vremenu. Brutalno izgleda.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 0 hvala 0
7 godina

ne instalirvajte sa internetskom vezom, odmah vuče update...

skini se sa neta, izbriši instalirano i ponovi... bez int veze

13 godina
Instaliral mi sa diska, a s interneta skida 96 gb, kolko je update
13 godina
antimadridista kaže...
Kako predivno igra izgleda u HDR. Ovo je jedna od najboljih implementacija HDR-a u bilo kojoj igri. Pogotovo se to vidi u utrkama po noći i kišnom vremenu. Brutalno izgleda.

Nice,i Sports ima jednu od najboljih implementacija.Masteriran je na 10 tisuca nits,za neke telke buducnosti 🥂

8 godina
neaktivan

Ako ti skida igru s neta, isključi Internet na konzoli, obriši igru, izbaci i ponovno umetni disk. Sada bi trebalo sve kopirati sa diska oko 90gb.

13 godina
Je sad radi tako, hvala, ne kuzim zakaj s interneta skida ak ima disk
17 godina
neaktivan
kako izgleda igra...cudo

2 0 hvala 0
18 godina
Za danas dosta, 215km se skupilo, iako uz spore aute, kratke staze/licence i malo krugova...tak je to na početku.

Divim se detaljima samih auta, to je savršeno - kak je onda na PS5 tek...

Ono kaj bi trebalo popraviti je slip zadnjih kotača, prelako se otmu kontroli.
Dosta se ljudi žali baš na to.

Nisam još oključal online, došel sam do High Speed Ringa i Parts shopa.

Prvi photo
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U pravu si, u usporedbi s GTSom, isti auto je puno skloniji proklizati zadnjim kotacima i baciti dupe. Da li je to realno ili nije dobro balansirano, ne znam.

0 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 7

Jel moguće onaj Replay maknuti da se ne pojavljuje nakon svake trke? 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sta treba za online rijesit sve drivimg lincence?

18 godina
Gran Turismo 7

Meni je opet 2005. Malo trke, B licencu sve gold, pokupio nagradu, A licenca 2/3. Cca 180km, ali sve pročitam u muzeju. Baš sam sad radi gušta random Mazda i Renault pogledao. Koliko je tu pažnje i ljubavi uloženo, fantazija. Što se tiče zadnjih kotača, meni osobno ne smeta jer sam naviknut na rFactor i sl. pa mi ne bježi, tj. pod kontrolom je.

Volio bih da ima malo više limuzina srednje klase (kao što je u igri Mazda 6 recimo). Grinda nekog nema, dapače lako se i obilno dolazi do love. Od pre-order love kupio Countach, crveni, nek stoji u garaži. 

Za sad naj auto, Honda Integra TypeR '98. Smršavio ju na 890kg i lagani tuning sa 197 na 235ks. Koja balansirana ljepotica što se stabilnosti i okretnosti tiče, s njom čistim sve FF utrke.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
Gran Turismo 7

Oni su na 450 PP a ja na 365 PP. Pobjeda je bila tjesna.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

znači kodovi

1. kod (KUTIJA):
- PS4 verzija
- 1M creditsa
- Yaris GR
- PSN avatari
- Soundtrack igre

2. kod (MAIL - to je zapravo pre-order bonus):
- 100K creditsa
- 3 automobila (ona Mazda, Porsche 917, Supra)

Moze li se taj kod iz kutije za PS4 verziju aktivirati na drugoj konzoli na drugom acc? 

13 godina
Gran Turismo 7

Kakav osjecaj brzine...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dosta se ljudi zale oko gripa, odnosno naglog gubitka gripa na FR autima ako se igra na DSu. Moram reci da je i moje iskustvo takvo - cak i slabi FR auti lako izgube grip, sto nije realno.

A izgleda da je i problem sa countersteer assistanceom, radi i kad je iskljucen, pa se lako zaspinati jer ne mozes predvidjeti sto auto radi.

0 0 hvala 0
13 godina
Maddog_HR kaže...
Dosta se ljudi zale oko gripa, odnosno naglog gubitka gripa na FR autima ako se igra na DSu. Moram reci da je i moje iskustvo takvo - cak i slabi FR auti lako izgube grip, sto nije realno.

A izgleda da je i problem sa countersteer assistanceom, radi i kad je iskljucen, pa se lako zaspinati jer ne mozes predvidjeti sto auto radi.

Pa sigurno ce to patchat ako je svima tako,cudno da su napravili takav propust.

13 godina
neaktivan
Bas sam citao na GTplanet forumu, dio ekipe cak kaze da im se cini dosta random - isti auto se na razlicitim stazama ne ponasa jednako. Pomaze navodno TCS ali samo djelomicno s obzirom na countersteer.

Meni je dosta cudno da tako lako proklizu zadnji kotaci, a jos gore od toga je trenutacan i nagao gubitak gripa kad kotaci vec proklizuju, sto rezultira gubitkom kontrole i spinom - tako da je dosta tesko napraviti lagani drift kroz zavoj.

Mozda je stvar navike, u GTSu sam samo najjace aute imao sa TCS na 1, vecinu sam vozio bez TCSa.

0 0 hvala 0
16 godina
Imam već valjda 10-ak sati igre. Kako je zarazno, baš me vratilo u djetinjstvo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Maddog_HR kaže...
Bas sam citao na GTplanet forumu, dio ekipe cak kaze da im se cini dosta random - isti auto se na razlicitim stazama ne ponasa jednako. Pomaze navodno TCS ali samo djelomicno s obzirom na countersteer.

Meni je dosta cudno da tako lako proklizu zadnji kotaci, a jos gore od toga je trenutacan i nagao gubitak gripa kad kotaci vec proklizuju, sto rezultira gubitkom kontrole i spinom - tako da je dosta tesko napraviti lagani drift kroz zavoj.

Mozda je stvar navike, u GTSu sam samo najjace aute imao sa TCS na 1, vecinu sam vozio bez TCSa.

Svaki je drugačiji pa ih treba naučiti voziti bez TSC.

17 godina
Nakon 18h bi rekao da ima jako veze promjena elevacije na stazi. Recimo, na GT2, početak Trial Mountaina, prva dva zavoja provozim kao da sam zalijepljen na cesti s tuniranim R32, dok na GT7, deugi zavoj je dosta nezgodan s obzirom da se pocinje spustati staza. Takodjer u tunelu nekad zna bacit auto na naglo.
18 godina
Gran Turismo 7

Da li je kasnije moguće prodavati automobile? Nema "farmanja" pa onda prodaje nagradnih automobila ko nekad ili mi se to samo čini.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Imam već valjda 10-ak sati igre. Kako je zarazno, baš me vratilo u djetinjstvo.

150 km dnevno s pravim autom ne predem 

17 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Jel ima neka lista autiju kao omjer PP i Cr?

Nekako mi se cini da je Megane Sport '16 i Camaro SS najbolji deal. 550PP za 35k, jos weight reduction i par sitnica i ulazi u 600

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Ja jedva osvojio 2 mjesto na onom cupu u italiji do 750pp pretesko bilo

0 0 hvala 0
14 godina
Gran Turismo 7

ako netko želi prodat (neiskorišteni ) kod za ps4 iz aniversary paketa javite se u pm 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo nakon jos par sati igranja novi dojmovi:
- neki auti su tesko vozljivi bez TCSa, bacaju dupe bez ikakvog signala da ce se to desiti
- tuniranjem auta se situacija popravlja, te se takvi auti voze normalnije - kao da te igra tjera da tuniras neke od auta da bi bili upotrebljivi
- vidim da dosta ekipe po forumima pise upravo o tome, jos se zale na lakocu straznjeg kraja na FR autima, nagli gubitak gripa, losu optimizaciju na DSu
- dio auta koje sam probao se vozi super, npr. onaj tunirani Camaro ZR1.
- lova nije problem, igra dosta obilato nagradjuje pobjede
- isto tako igra daje puno auta - trenutno sam lvl9, kupio samo 1 auto, dobio 30ak. Nisam jos odvozio sve licence ni misije - one se otvaraju kako napredujes.
- Grafika je izvrsna, pogotovo modeli auta. Vizualni tuning je fora, steta sto nema vise opcija.

Uglavom igrat ce se ovo dugo dugo...

6 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 7

svrsavate na hdr i grafiku, a ne vidite sitne detalje koji su meni potkopali igru SKROZ...

nazalost developeri su previse se koncentrirali na efekte kako bi impresionirali vecinu publike koja ne gleda na detalje, znaci komercijala teska...

Moj PC  
2 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice