- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko vam se dugo instaliralo na ps5, ovaj data mi pise 7 sati
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
ne instalirvajte sa internetskom vezom, odmah vuče update...
skini se sa neta, izbriši instalirano i ponovi... bez int veze
Nice,i Sports ima jednu od najboljih implementacija.Masteriran je na 10 tisuca nits,za neke telke buducnosti 🥂
Ako ti skida igru s neta, isključi Internet na konzoli, obriši igru, izbaci i ponovno umetni disk. Sada bi trebalo sve kopirati sa diska oko 90gb.
Divim se detaljima samih auta, to je savršeno - kak je onda na PS5 tek...
Ono kaj bi trebalo popraviti je slip zadnjih kotača, prelako se otmu kontroli.
Dosta se ljudi žali baš na to.
Nisam još oključal online, došel sam do High Speed Ringa i Parts shopa.
Prvi photo
Jel moguće onaj Replay maknuti da se ne pojavljuje nakon svake trke?
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Sta treba za online rijesit sve drivimg lincence?
Meni je opet 2005. Malo trke, B licencu sve gold, pokupio nagradu, A licenca 2/3. Cca 180km, ali sve pročitam u muzeju. Baš sam sad radi gušta random Mazda i Renault pogledao. Koliko je tu pažnje i ljubavi uloženo, fantazija. Što se tiče zadnjih kotača, meni osobno ne smeta jer sam naviknut na rFactor i sl. pa mi ne bježi, tj. pod kontrolom je.
Volio bih da ima malo više limuzina srednje klase (kao što je u igri Mazda 6 recimo). Grinda nekog nema, dapače lako se i obilno dolazi do love. Od pre-order love kupio Countach, crveni, nek stoji u garaži.
Za sad naj auto, Honda Integra TypeR '98. Smršavio ju na 890kg i lagani tuning sa 197 na 235ks. Koja balansirana ljepotica što se stabilnosti i okretnosti tiče, s njom čistim sve FF utrke.
znači kodovi
1. kod (KUTIJA):
- PS4 verzija
- 1M creditsa
- Yaris GR
- PSN avatari
- Soundtrack igre
2. kod (MAIL - to je zapravo pre-order bonus):
- 100K creditsa
- 3 automobila (ona Mazda, Porsche 917, Supra)
Moze li se taj kod iz kutije za PS4 verziju aktivirati na drugoj konzoli na drugom acc?
A izgleda da je i problem sa countersteer assistanceom, radi i kad je iskljucen, pa se lako zaspinati jer ne mozes predvidjeti sto auto radi.
A izgleda da je i problem sa countersteer assistanceom, radi i kad je iskljucen, pa se lako zaspinati jer ne mozes predvidjeti sto auto radi.
Pa sigurno ce to patchat ako je svima tako,cudno da su napravili takav propust.
Meni je dosta cudno da tako lako proklizu zadnji kotaci, a jos gore od toga je trenutacan i nagao gubitak gripa kad kotaci vec proklizuju, sto rezultira gubitkom kontrole i spinom - tako da je dosta tesko napraviti lagani drift kroz zavoj.
Mozda je stvar navike, u GTSu sam samo najjace aute imao sa TCS na 1, vecinu sam vozio bez TCSa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Meni je dosta cudno da tako lako proklizu zadnji kotaci, a jos gore od toga je trenutacan i nagao gubitak gripa kad kotaci vec proklizuju, sto rezultira gubitkom kontrole i spinom - tako da je dosta tesko napraviti lagani drift kroz zavoj.
Mozda je stvar navike, u GTSu sam samo najjace aute imao sa TCS na 1, vecinu sam vozio bez TCSa.
Svaki je drugačiji pa ih treba naučiti voziti bez TSC.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Da li je kasnije moguće prodavati automobile? Nema "farmanja" pa onda prodaje nagradnih automobila ko nekad ili mi se to samo čini.
150 km dnevno s pravim autom ne predem 
Jel ima neka lista autiju kao omjer PP i Cr?
Nekako mi se cini da je Megane Sport '16 i Camaro SS najbolji deal. 550PP za 35k, jos weight reduction i par sitnica i ulazi u 600
Ja jedva osvojio 2 mjesto na onom cupu u italiji do 750pp pretesko bilo
ako netko želi prodat (neiskorišteni
) kod za ps4 iz aniversary paketa javite se u pm 
- neki auti su tesko vozljivi bez TCSa, bacaju dupe bez ikakvog signala da ce se to desiti
- tuniranjem auta se situacija popravlja, te se takvi auti voze normalnije - kao da te igra tjera da tuniras neke od auta da bi bili upotrebljivi
- vidim da dosta ekipe po forumima pise upravo o tome, jos se zale na lakocu straznjeg kraja na FR autima, nagli gubitak gripa, losu optimizaciju na DSu
- dio auta koje sam probao se vozi super, npr. onaj tunirani Camaro ZR1.
- lova nije problem, igra dosta obilato nagradjuje pobjede
- isto tako igra daje puno auta - trenutno sam lvl9, kupio samo 1 auto, dobio 30ak. Nisam jos odvozio sve licence ni misije - one se otvaraju kako napredujes.
- Grafika je izvrsna, pogotovo modeli auta. Vizualni tuning je fora, steta sto nema vise opcija.
Uglavom igrat ce se ovo dugo dugo...
svrsavate na hdr i grafiku, a ne vidite sitne detalje koji su meni potkopali igru SKROZ...
nazalost developeri su previse se koncentrirali na efekte kako bi impresionirali vecinu publike koja ne gleda na detalje, znaci komercijala teska...