Vidi hoću reć da ako kupim za 1500kn 22'' monitor sa fullHD rezom, moja grafa neće moć nijednu igru pokrenut na high i morat ću na veliku skidat detalje, a pitanje dali bi i na low crysis vrtio(inaće fan crysisa) i onda mi reci koliko bi osjetio razliku u detaljima u igrama? Ne govorim sad o surfanju, gledanju filmova i općenitom radu na pc-u. Znam da je na većim ekranima bolje i zbog toga silno se i želim rješit ove kante od CRT-a. Ali u kontekstu igara sa fullHD rezom mogu zaboravit sa ovom grafom igranje na max detaljima što znaći i kupovina nove grafe koja bi došla još nekih 1500kn i to bi me sve zajedno došlo 3000kn kojih nemam...tu je problem
gle, to sve stoji sto ti govoris, veze reze zahtjevaju jake komponente i tu je cijena problem, da, istina, ali zato pruzaju i veci gust... sve ti je to koliko para-toliko muzike. ako si ti zadovoljan ovako kako ti jest onda nemoj mijenjati, i to mislim ozbiljno. stvar je u tome da jednom kad probas na vecim monitorima i rezama i vidis da razlika fakat postoji teze se vratit na manje, a ove visoke zahtjevaju konstantno high-end komponente i u stanju su gutat oko 1500eura i vise unutar 2-3 godine - skoro ko auto ti dodje, sve ovisi o tome sto zelis i kako zelis i cime si zadovoljan. ja iskreno volim imat sto bolje, tj. najbolje od onoga sto si mogu priustit u datom trenutku. sad imam 24" i znam da cu to morat odrzavat, nadam se da cu moc, makar s nekom jeftinijom opcijom tipa cf 2 mid-end jeftine kartice u svakom trenutku. dobro je sto mi racunalo sluzi i za posao pa nije da je samo trosak
sjecam se one stare sve sto valja kosta, tako ce i u buducnosti kako ce se uvodit novine... sve sto ce doci novo ce kostat, znate to svi uostalom, ali ce pruzat dodatni gust...

. Dok su njih dvojica tamo čeprkali, sjećam se da je prestalo emitiranje HRT3 i počeo RTL. Tako sam ja gledao taj RTL do 19 sati. Onda je taj tip koji je instalirao Windowse viknuo aleluja! Pogledam tamo i vidim da su instalirali igru po imenu Grand Theft Auto: San Andreas. Prvo sam gledao što je to, pa im se crashalo par puta, pa su onda zvali tog tipa da im objasni kako se to "cracka". Tip koji je instalirao Windowse mu je uzeo 200 kuna, prijatelj kao da je taj dan "pljuvao" novce. Mislim da je sljedećih mjesec dana do plače samo GTA igrao 
The best way to be boring is to leave nothing out.