Igra li još tko aktivno ili s vremena na vrijeme AoE I ili II?
Igra li još tko aktivno ili s vremena na vrijeme AoE I ili II?
Ja sa vremena na vrijeme...
Ako imaš volje možemo preko hamachija zaigrat u mp, ja redovito(vikendom) sa ekipom zaigram, 3vs3. The conquerors igramo.
Ako imaš volje možemo preko hamachija zaigrat u mp, ja redovito(vikendom) sa ekipom zaigram, 3vs3. The conquerors igramo.
Ma ne hvala,ipak sam do sada igrao strategije samo u singleplayeru...
sjecam se kada sam imao playstation keca najvise sam provodio igrajuci
resident evil 3 nemesis
medievil 2
medal of honor underground
metal gear igre
imao sam neki nogomet ali se ne sjeacam imena znam da je bilo mnostvo nasih klubova
tom and jerry house trap
igrao sam neka ratna igra ali zaboravio sam i njoj ime znam da su bili ljudi mali znaci ratovalo se zeleni ljudi protiv zutih ljudi premocna igra
igrao sam jos puno igara ali ih se ne sjecam sada
Prije koji mjesec sam napisao koje igre sam igrao (i velikom većinom završio) otkako sam kupio baš svoj prvi komp, Amigu 500 početkom 90tih... C64 i Spectrum igre sam mahom igrao kod prijatelja... a negdje sredinom 90tih sam kupio prvi PC... pa, evo popisa... :) (naravno, onog čega se sjećam...):
DOBA AMIGE:
Another world
Lemmings
Dune
Silkworm
The great Giana sisters
Defender of the crown
Hired guns
Gods
Chaos engine
Pinball Illusions / Dreams / Fantasies
Gloom
Alien Breed / 3D
Elite
Cannon fodder
Flashback
Stunt car racer
Deluxe Galaga
Slam tilt
Settlers
Worms
Pirates
It came from the desert
North & South
Millennium 2.2
1993:
UFO: Enemy unknown
Syndicate
Superfrog
Doom
1994:
Earthworm Jim
Doom II
Jazz Jackrabbit
Heretic
1995:
Star Wars Jedi Knight – Dark Forces
Phantasmagoria
Warcraft II
Hexen
1996:
Duke Nukem 3D
Quake
Strife
Tomb raider
Final Doom
1997:
Diablo
Turok: dinosaur hunter
MDK
Blood
Dungeon keeper
Hexen II
Outlaws
Shadow warrior
Final Fantasy VII
Redneck rampage
Fallout
Star Wars Jedi Knight – Dark forces II
Tomb raider II
Postal
Quake II
Need for speed II
1998:
Unreal
Fallout 2
Shogo: mobile armor division
Grim Fandango
Descent: FreeSpace – The Great War
SiN
Captain Claw
Heretic 2
Half-life
Thief: The dark project
Blood II: the chosen
1999:
Sid Meier's Alpha Centauri
Kingpin: Life of crime
Outcast
Aliens vs. Predator
Shadowman
Dungeon Keeper 2
Homeworld
Freespace 2
Half-life: Opposing force
Unreal Tournament
Quake III Arena
2000:
The Sims
Deus Ex
Diablo II
MDK 2
Rune
Heavy Metal: F.A.K.K.
Star Trek: Voyager – Elite Force
American McGee's Alice
The Operative: No one lives forever
Giants: citizen Kabuto
Od starijih igara sam obožavao Half Life 1,System Shock 1 i 2,Doom 1,Super Mario Bros,Duck Hunt ,te dosta naslova za DosBox,te Nintendo 64.
Naravno,te sam igrao samo preko emulatora,ali opet se može reći da sam ih dosta odigrao.
Kad se samo sjetim koliko sam se zabavljao na Nintendu Nes.. Premda sam se više zabavljao tijekom PS1 ere,i ranije faze gaminga se rado sjećam.
EDIT: Evo upravo gledam popis iznad,i sjetio sam se još nekih igara koje sam volio: Tomb Raider,Quake 2,Unreal,Need for Speed 1,2 ,Gran turismo 1.
Deus Ex-jedna od najboljih igara koje sam igrao,pa Operative-No one lives forever-presmiješna igra
Captain Claw-stvarno sam se naigrao te igre Avp 1,2 -odlična atmosfera
Sam and Max Hit the Road-genijalna avantura
UT 99 FTW!!!
Kad se sam sjetim neprospavanih noći i igranja na US Robotics Voice-fax eksternom modemu.... mnogi u hrvatskoj su mi zavidjeli jer sam s njim imao najbolji ping od modemaša....... BILO JE VEČERIJU KAD SAM IMAO OKO 150...... :)
ISDN je bio rezerviran samo za odabrane, koji su imali dovoljno novca i mogli slagat starce da im TREBA! Mi obični smrtnici smo furali modeme jer ko će dovest i platit t com fizikalce da štemaju po kući........
Ove danas igre nemaju dušu..... je to lijepo i prekrasno za vidit, savršeno, al fali ono nešto..... fali onaj gameplay iz UT serijala, jednostavnost i brzina igre.
Instaliram bf3, kad ono koji ku..... neka napredovanja, mape ko pola splita, ako 1 igrača sretneš 2 puta na mapi to je čudo...
Rođak spawnaš se, i svi na mapi ste isti, nema rankova ni sra.... sviimaju sva oružja, svi igru poznaju isto
Dan danas se igram unreal serijala aktivno online. ali ne ut3..... Prekičasto i pre sporo! UT2004 RULEZ
I za kraj evo jedan od najboljih videa iz ut99..... sad vidite kako se onda igralo :) sve što novije to više suxa
Meni je Unreal ,bar po pitanju MP-a,mnogo bolji od Quakea.
Jest da su obadvije igre orijentirane na arena stil gameplaya,ali je to u Unrealu mnogo bolje izvedeno.
Slažem se za UT 2004,stvarno genijalna igra,a ni UT 99 nije nimalo loš.
Jesam ja jedini kome je Quake 3 bio svojevremeno bolji od UT 99? :P
Jesam ja jedini kome je Quake 3 bio svojevremeno bolji od UT 99? :P
VJEROJATNO :)
lol
PS QUAKE nikad nije imao dušu pored unreala :P
Očito jesi
Ne znam,meni je Quake oduvijek bio bolji po pitanju SP komponente od Unreala,dok je situacija obrnuta za MP.
Kažem,stil igranja je dosta sličan,oba dvije igre su zabavne,ali ima nešto u onom gromkom "Double kill!!"
PS QUAKE nikad nije imao dušu pored unreala :P
Hehe, što reći, osim da je meni Q3 neobjašnjivo draži od UT. Sada da kažeš argumentiraj, nebih znao iznijeti niti jedan argument, vjerojatno zato što je UT i bolji bio, ali meni je Quake 3 ostao draži puno. Fanboy sam. :P
Što se tiče starih igara, ja ne pamtim baš jako stare, ali recimo Half-Life 1 iz 1998, ekspanzija Opposing Force iz 99., Q3/UT, pa onda 2000-te, RTCW, MoH:AA, to su mi nekako najdraže one stare igre.
Više manje većinu sam nabavio na Steamu i dan danas volim ih zaigrati, i jednostavno te igre imaju ono nešto u sebi, neku unutarnju-latentnu energiju koja me privlači. xD
A tek kad odvali KILLING SPREE I DARK HORSE zajedno :)
Uh,kad se sjetim prvog igranja HL-a...
Neopisiv osjećaj,a i OF je odličan.
Blue shift me je donekle razočarao zbog kratkoće ,i prevelike sličnosti s jedinicom(sva oružja,neprijatelji,lokacije iste),ali je dobar zbog priče.
EDIT:Sjećam se da sam demo verziju prešao bar 20 puta,pa možete misliti kako sam rasturio punu verziju.
A tek kad odvali KILLING SPREE I DARK HORSE zajedno :)
Gdje su nestali ti zvukovi iz UT i Q?
Kad se sjetim Rail Gun-a, Plasma Gun-ova, i ostalih čudesa... Danas su preuzele ulogu fucking oružja NATO-a u više manje svakom FPS-u.
još ih viču, a i populacija u ut2004 je lijepa..... serveri su manje više puni i dan danas....
Nego,sjećam se da se prije govorilo da djeca rocket jumpaju do škole...jeli mi može tko točnije objasnit tu foru?
Ukratko-naciljaš rocket launcherom prema podu,opališ,što bi te trebalo odbaciti u zrak.
Barem mislim da je to to.
Ukratko-naciljaš rocket launcherom prema podu,opališ,što bi te trebalo odbaciti u zrak.
I ja mislim tako...
skočiš milisekundu prije nego što raketa eksplodira, da te fino odbaci... :)
Da,na to sam mislio.
o ovome sam pričao :) ja u akciji :)
Ja sam valjda jedan od rijetkih tko nije nostalgičan i može pronaći zadovoljstvo u sadašnjosti :).Ako me nešto iritira (tipa EA-ov Origin) jednostavno fakofiram i nađem satisfakciju drugdje.
Neznam, zabavljam se ko i prije 15+ godina. Ima dobrih i loših filmova/igara/glazbe kao i uvijek. Jedino mi fali vrijeme kad sam bio klinac i imao manje obaveza.