samo da kažem, ono gore nije bio Nox, koji je 2D action RPG, a ne nekakva 3D igra sa suncobranima.
molim autora da posta stranicu sa koje je skinuo tu sliku i da dokaže da se tu radi od Noxu iz Westwood studios-a.
samo da kažem, ono gore nije bio Nox, koji je 2D action RPG, a ne nekakva 3D igra sa suncobranima.
molim autora da posta stranicu sa koje je skinuo tu sliku i da dokaže da se tu radi od Noxu iz Westwood studios-a.
zašto bih to napravio
jel si ti uopće pročitao što sam ja napisao? ajd pokušaj opet, ovaj put sa rječnikom hrvatskog jezika.
nerazumijem u cemu je problem ako je osoba koja je predlozila igru za pogadjanje rekla da je covjek pogodio zasto se sad opet poteze pitanje te igre,to bi bilo ko da ja sad potegnem da se postavi dokaz da je prva igra u temi bila final fantasy .... de pustite sad te prepirke i igrajte dalje i postavljajte igre da se sve nastavi a ne prepirke jer ako se mislite svadjat idite na pm....
on je stime počeo i ne ću više odgovarat na njgove poruke jer mi se neda raspravljt
tko se svađa? samo sam rekao da ta igra NIJE Nox. ja ne znam nijedan kviz gdje se priznaju netočni odgovori, pa zašto bi to bio slučaj ovdje?
samo želim vidjeti dokaz da je to screenshot Nox-a iz Westwood studios.
p.s. drugi ljudi mogu slobodno nastaviti niz i postavljati nove slike, meni to uopće ne smeta.
on je stime počeo i ne ću više odgovarat na njgove poruke jer mi se neda raspravljt
michael, ja pretpostavljam da ti hrv nije prvi jezik pa možda ne razumiješ o čemu se priča, ali shvati:
nisam se obraćao tebi nego liku koji je postavio screen iz igre NOX!
uredu onda staviš ime lika ja sam mislio da se meni obraćaš zato jer sam ja ator te slike,a o njoj je se piše
gddje je nova slika
ceka se dado16 da postavi sliku....
ewo vam dokaz pa da vise prestanete
hahah i tko je tu sad lud? pa to je neki addon ili neko slicno s*anje za Second Life
vidis i sam da je puni naziv Second Life : Intemptesta Nox - Dead of the Night
to nema veze sa igrom Nox iz 2000. cije slike mozes vidjeti ovdje
A zašto si sad zapeo za to... Neka čovjek dalje postavlja sliku i pusti mira tome sad....
Prema pravilima kviza, onaj koji prvi TOČNO odgovori na pitanje iz koje je igrice postavljena slika, taj postavlja sljedeću sliku.
Dakle, DhulKarnain je PRVI rekao točan odgovor pa bi on trebao sljedeći stavljati sliku... Paolov odgovor je bio netočan, pošto su Nox i ona igrica dvije različite i apsolutno nepovezane igrice.
Za očekivati je da onaj koji stavi sliku igrice zna točan odgovor i da može sa sigurnošću reći koja je to igrica.
Zaboli me ko će staviti sljedeću sliku, ali ovdje DhulKarnain ima pravo.
ovo nije tema u kojoj setreba raspravvljt nego tema u kojoj se treba zabavit i prestanite više s time,a gdje je nova slika???
1. Dosta svađe i raspravljanja, šta se dogodilo, dogodilo se. Kad netko moj zadatak pogriješi, onda oprostim, iznimka je zadatak u kojoj je bio Zelda's Adventure, tamo sam stvarno pop**dio.
2. Neka netko stavi sliku.
Ka dnitko neće sliku, ja ću...
Lagano je i ima i hint.
Giana Sisters?
Ka dnitko neće sliku, ja ću...
Lagano je i ima i hint.
Giana Sisters?
Točno, daj iduću.
lord of the rings battle for middle earth??
lord of the rings battle for middle earth??
Točno,stavljaj novu sliku!
The Incredibles ?
Brzo i točno.
AjgoR stavi sliku :)
Ode pajdo ća.