Gaming kviz

poruka: 12.650
|
čitano: 1.588.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Gaming kviz

metal slug?

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

Lord of the Rings: Two Towers?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

Ona je Neverwinter Nights 2. Nije LOTR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gaming kviz
netko_namo kaže...

onda objavi sljdeću igru
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

Ups, moj bed. Ma, igre izgledaju vrlo slično. Slika je obrisana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 11:56 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Gaming kviz

Cek, pa ono nije NWN2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

TO NIJE NEVERWINTER NIGHTS 2. Dobro znam kako izgleda jer sam utukao preko 400 sati u nju.
gamer2400 kaže...
netko_namo kaže...

onda objavi sljdeću igru
 Je li ti možda palo na pamet da u google napišeš: "neverwinter nights 2 screenshot" da provjeriš prije nego što kažeš čovjeku da posta novu igru a obadvoje ne znate koja je igra.

Pixidar kaže...

Cek, pa ono nije NWN2?

Nije. Sada sam i ja njima objasnio
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 11:55 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

neznam koja je ali znam koja nije.... Neverwinter Nights 2 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

kad sam rekao "onda objavi sljedeći igru! mislio sam ako je pogodio neka objavi igru nije moj posao da pogledam u googlu mislim da onaj koji piše odgovror treba pogledat u googlu samo sam htio reći ako je to to objavu sljedeću igru

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nemesis777 kaže...

omg, ovo radite samo da spamate, trebalo bi uvest kaznu, ako spamamo, oduzmu nam odredjen broj postova ili slicno
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
18 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

kad sam rekao "onda objavi sljedeći igru! mislio sam ako je pogodio neka objavi igru nije moj posao da pogledam u googlu mislim da onaj koji piše odgovror treba pogledat u googlu samo sam htio reći ako je to to objavu sljedeću igru

Nije to tvoj posao, ali nije ni teški fizički rad. Treba samo par sekundi da se to napravi. Zašto ne bi npr. provjerio i rekao čovjeku da to nije ta igra?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
nemesis777 kaže...

omg, ovo radite samo da spamate, trebalo bi uvest kaznu, ako spamamo, oduzmu nam odredjen broj postova ili slicno
 ma Bes7 ovo je bila sprdnja jer su zadnjih 15 postova vrtilo oko toga jeli ovo Neverwinte rnights 2 ili ne...
na kraju su zakljucili da je pa opet da nije ..tako da...mala zafrkancija
no hard feelings
i sta se tice postova sasvim mi je svejedno koliko cu ih broj imat....nije bila namjera spama...
17 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

to smo ustanovili ako nisi skužio
17 godina
protjeran
nemesis777 kaže...
Bes7 kaže...
nemesis777 kaže...

ma Bes7 ovo je bila sprdnja jer su zadnjih 15 postova vrtilo oko toga jeli ovo Neverwinte rnights 2 ili ne...
na kraju su zakljucili da je pa opet da nije ..tako da...mala zafrkancija
no hard feelings
i sta se tice postova sasvim mi je svejedno koliko cu ih broj imat....nije bila namjera spama...
 sve to ok, ali ako ne znas koja je, nemoj ni pisati, barem tako pise u pravilima foruma... pozz
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

kad ustanivide dali je ili nije, što je protupravila što nije, neka se neko javi do tada idem jest kulen

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

Nije Neverwinter nights 2...

pogađajte dalje

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Jel možda ROME ako vjerovatno nije daj

neki HINT !!!!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

nije

igra je novi RPG izasao tek neki dan...

rase su standardne poput elfova i dwarfova...

samo kaj dwarfovi mrze zmajeve dok ih ljudi obožavaju

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

nije

jel možda Cabal: Lost World ?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
protjeran
Gaming kviz

ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

nije

ili jel možda Grand Ages : Rome ?
17 godina
protjeran
Gaming kviz

ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Ko je napravio igru ?

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

The Last Remnant možda?

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Armor kaže...

The Last Remnant možda?

ne

hint da dam ko je napravio igru bilo bi prelagano onda jer je to neki novi studio i naso bi igru isprve
nije fora
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 16:48 (doxy).
17 godina
Gaming kviz

Drakensang the Dark Eye

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Je tako je Drakensang je točno ajde @Armor stavi sliku

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 16:51 (Mitch).

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Evo jedne:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

grand turismo 5,ili bmw m3 challenge

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Gran turismo 5

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice