Gaming kviz

poruka: 12.650
|
čitano: 1.586.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Gaming kviz
Armor kaže...

S.W.A.T. 3 100 % onda

Shebal me sa Rainbow 6

Hehe, je, S.W.A.T. 3 je, stavi sliku :)
17 godina
Gaming kviz

Evo onda, igra nije stara i fps je sa više igrivih likova...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

the club

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

the club

Nije.
Nema veze s suvremenim dobom da vam olakšam situaciju...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

conflict:denied ops

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
StormZg kaže...

conflict:denied ops

Nije.
Evo još jedan hint, na izboru su vam 3 specijalizirane vrste vojnika s kojim igrate
17 godina
Gaming kviz

to je neka dobra igra....... ne znam.......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

pretpostavljam da nije al moram probat...

Brigade E5

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

neki battlefield za PS2?

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Sjećam se da sam igru neku igru u 2svj. ratu,bila je fps i mogao si igrat sa više likova,mozda Commandos:strike force,tak nekak

neznam...ne mogu se sjetit

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Sve fulano!

Radi se o PC igri u WW2 okružju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

medal of honor?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

CoH Tales of Valor

17 godina
protjeran
Gaming kviz

sniper elite?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign marka2308@hotmail.com - MSN

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Kako onda nije commandos strike force?prema svim opisima bi trebala bit

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Neki blitzkrieg?

17 godina
Gaming kviz

Opet sve krivo.

Nije CoD 2 ali nekaj slično, s tri lika (samo jedan je u igri da se ne zavaravate s Commandosima) i naravno boljom grafikom jer je igra iz 2008.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

operation flashpoint  ili  arma

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

operation flashpoint  ili  arma

je grafički totalno druačija i teško da tamo ima šuljanje po kućama
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Znam na koju igru misliš, mislim da je izašla otprilike u isto vrijeme kad i Conflict : Denied Ops, ali mi se stvarno ne da kopati da saznam. Igra nije nešto jako poznata.

The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

C&C možda?

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Sve ste fulali.

Evo vam i posljednja, gotovo 100%-na pomoć; ime igre sastoji se od 3 riječi, a evo vam skraćenog oblika: HoV

Tko napiše puno ime igre može dodati novu sliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Hour of Victory...

Gdje si to iskopao? Osmijeh

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Hour of Victory 100%, našo istu sliku na netu...

EDIT: rambo je bio par sekundi brži  Plač

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 9:12 (h51ph).

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Haha, sad ste 2 u isto vrijeme točno odgovorili.

Ali rambov post je prvi pa...

Uglavnom dogovorite se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Riječi su suvišne...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

boarder zone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
warhed kaže...

boarder zone?

Jest
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

evo jedna lagana

igra igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Prey?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice