Gaming kviz

poruka: 12.650
|
čitano: 1.586.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Gaming kviz

lol

nejde a?

a netko će valjda pogodit

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Medal of honor?

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gaming kviz
powerslave kaže...

Medal of honor?

moze bit
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
protjeran
Gaming kviz

može a i nemora

medal of honor..lol ima ih sto

to je ko da stavim sliku iz Call of Duty 2 ... a netko pukne Call of duty....

lol

ne

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
doxy kaže...

može a i nemora

medal of honor..lol ima ih sto

to je ko da stavim sliku iz Call of Duty 2 ... a netko pukne Call of duty....

lol

ne

nemoras bit takav, fino rekli, fino pogrijesili
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Gun

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

the wild west?

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
StormZg kaže...

Gun

ne
MoH je al KOJI??
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Medal of Honor Vanguard?

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...

Medal of Honor Vanguard?

ne
17 godina
Gaming kviz

Medal of Honor Heroes

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mitch kaže...

Medal of Honor Heroes

ne

lol
sad ćete nabrajat sve MoH dok slučajno ne pogodite
17 godina

Medal of Honor: Rising sun

100%.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 14:24 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

MOHPA

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...

Medal of Honor: Rising sun

100%.

bravo
točno
daj sliku
17 godina

Ajmo momci!

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

Ajmo momci!

prvi turok
(turok Dinosaur Hunter)
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina

ccc...je.

mislio sam da nećete nikad pogoditPlač

17 godina
neaktivan
Gaming kviz

pa evo jedne stare igre koja je napravljena malo nakon turok-a 2

igra igra
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 14:48 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Nisam siguran. Stvarno ne znam! Ali nešto cu bubnuti C&C

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

C&C Generals

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mitch kaže...

C&C Generals

nikad, a mozda ni tad! igru igram (genreals) i nije ovakva xD
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
Mitch kaže...

C&C Generals

e, baš to...ne znam čemu ovakvi pucnji u prazno...ako si ikad igrao ili vidio kako C&C Generals izgleda, znaš da nije ni približno blizu ovoga, ako pak igru nisi vidio, čemu onda bubanje naslova bezveze, tek tolko da se bubne nešto?ako ne znaš probaš nać na netu koja je to igra, ili pričekaš da netko pogodi i stavi novu sliku, ovakvo bezvezno bubanje nema smisla i samo spama temu i forum...
i još jedna informacija: broj postova != veličina k*r*a  Smijeh
potpisujem se
17 godina
protjeran
h51ph kaže...
Bes7 kaže...
Mitch kaže...

C&C Generals

e, baš to...ne znam čemu ovakvi pucnji u prazno...ako si ikad igrao ili vidio kako C&C Generals izgleda, znaš da nije ni približno blizu ovoga, ako pak igru nisi vidio, čemu onda bubanje naslova bezveze, tek tolko da se bubne nešto?ako ne znaš probaš nać na netu koja je to igra, ili pričekaš da netko pogodi i stavi novu sliku, ovakvo bezvezno bubanje nema smisla i samo spama temu i forum...
i još jedna informacija: broj postova != veličina k*r*a  Smijeh
 <========================================8 xaxaxa tak je
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 11:04 (Bes7).
17 godina
protjeran
Gaming kviz

nemoguće

daj neki hint

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Total Annihilation

17 godina
neaktivan
Gaming kviz

hint: izdao Acclaim 1999, ime počinje na m

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

Machines?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GaMeR 04 kaže...

Machines?

točno ti si na redu
17 godina
protjeran
Gaming kviz

posto on nece do godine evo jedna od mene:

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice