Koliko vidim ovakva tema ne postoji, a na ovom forumu je toliko puno Gamera!
Ovdje pišite isključivo o:
- Singleplayeru ( svidja vam se, preporučuje te, ne preporučujete, ne svidja vam se, razočarao,komentare... )
- Multiplayeru ( svidja vam se, preporučuje te, ne preporučujete, ne svidja vam se, razočarao,komentare...da gameri djabe ne troše novce
)
- Co-Op ( Kao Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, i tako te igrice, preporuke, komentare...)
- Dogovarajte se tj, nađite prijatelje sa kojima bi ste htjeli igrati određenu igricu ( molio bih da moderatori povežu ovu temu sa temom ''Koliko orginala posjedujete'' da bi forumaši vidjeli tko ima istu igricu kao i oni, i da se dogovaraju da zajedno igraju, pa da naprave i neki clan....itd -.-
- Novim, najavljenim naslovima
- I isključivo o naslovima koji su izašli, komentare itd...
- Najbolja gamerska oprema, preporuka za gamere, koji miševi su dobri, headset-ovi, tipkovnice itd
- itd....itd...Sve što je vezano uz ''GAMING''
Ovdje bi pisao Clanove ako koji sastavite, servere koje preporučujete itd, itd ( Samo je potrebno da mi pošaljete privatnu poruku )
SERVERI:
- Igra: Battlefield: Bad Company 2
Ime servera: BUG Online Game Server
IP adresa: 85.236.101.22:19767
Broj slotova: 32
- Igra: Team Fortress 2
Ime servera: No Pain No Gain | Croatia
IP adresa: 88.198.69.101:27045
Broj slotova: 18 ( Sada je ja mislim i više, rekli su da su podigli :/ )
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
CLANOVI:
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
Neznam više :P, pa mi javite preko privatne poruke ako imate preporuku ( i da ste ovako lijepo napisali, Igra:, ime servera, ip adresa, broj slotova, lokacija... Top igrači! Servera, Top igrač- igrači Clana... ITD..
( I molio bih Moderatore da opominju i kažnjavaju one koji budu pisali nešto ne vezano za temu, Off-Topic, spam itd )