FPS igre

poruka: 11
|
čitano: 3.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FPS igre za klince

Malo specifično pitanje.....

Imam klinca (6 god) koji je počeo igrati FPS igre. Koje biste igre preporučili ? Recimo igre da puca po robotima ili slično, samo da nisu ljudi i da nema krvi. Transformersi su odigrani....

1 4 hvala 0
16 godina
FPS igre

Nemam  pojima rođo, moja curica, 5god. , igramo far cry4 i Battlefild 4 multi, koljemo rejpamo njube. Super je curica, ne prođe dan da je tete, ne pohvale u vrticu. Imam i par Nerf pistolja/pušaka, gađamo se uživamo a služi mi i kao odgojna mjera. 

Moj PC  
0 2 hvala 1
13 godina
Re: FPS igre za klince
Bad-Cop kaže...

Malo specifično pitanje.....

Imam klinca (6 god) koji je počeo igrati FPS igre. Koje biste igre preporučili ? Recimo igre da puca po robotima ili slično, samo da nisu ljudi i da nema krvi. Transformersi su odigrani....

Izadi sa klincem napolje, i igrajte se na igralistu , posalji ga sa ostalom dijecom... Napravi mu pracku, luk i strijele ... i eto mu FPS...

Zar ima smisla da dijete od 6 godina provodi vrijeme za racunalom... I to da igra i gleda nasilje ...

Finger Up :)
10 godina
neaktivan
FPS igre

hvala na odgovorima, oduvijek sam imao mišljenje o ljudima na ovom forumu da odgovaraju svakakve gluposti umjesto onog što se pita.... kad je  padala kiša ja i moja djeca smo znali gledati crtiće, pa smo gledali Bambi. Fora mi je bio onaj dio kad onaj pametni zec kaže: ako nemaš ništa pametno za reć onda rađe šuti. Plogledajte ga, vrlo je zanimljiv a možda ponešto i naučite.

Ima li još tko kakav pametan komentar ili po mogučnosti odgovor na moje pitanje?

0 2 hvala 0
13 godina
Re: FPS igre
Bad-Cop kaže...

hvala na odgovorima, oduvijek sam imao mišljenje o ljudima na ovom forumu da odgovaraju svakakve gluposti umjesto onog što se pita.... kad je  padala kiša ja i moja djeca smo znali gledati crtiće, pa smo gledali Bambi. Fora mi je bio onaj dio kad onaj pametni zec kaže: ako nemaš ništa pametno za reć onda rađe šuti. Plogledajte ga, vrlo je zanimljiv a možda ponešto i naučite.

Ima li još tko kakav pametan komentar ili po mogučnosti odgovor na moje pitanje?

Ne nažalost neam nikakav " pametan " odgovor na  takvo glupo pitanje , da dijetetu od 6 godina , pokazuješ nasilje, to jest potičes ga na to uzaš!

A i mislim da itko sa malo pameti i razumijevanja neče ponudiit ti nikakav odg.

To jest nisam niti siguran dali postoji FPS " nasilje / ubijanje " za +6

10 godina
neaktivan

hvala na odgovoru ivanec, budemo probali

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 12:40 (Bad-Cop).
13 godina
protjeran
Ja sva sreca imam dvije curice(5,2g) kojima i ako vide nasilje/ krv po ekranu pogotovo! je to odbojno i vec sama izbjegava gledati u tatin monitor, naravno ja to pokusavam izbjeci 100% da ne vide no eto nekad se zalomi! Inace igraju samo neke djecije igre tipa farbanje curica i slicno, nikakvo nasilje pogotovo fps ne dolazi u obzir barem dok im (.)(.) ne narastu...;) na netu ima hrpa besplatnih online igara za "djecu!lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
Stjepanj kaže...
Ja sva sreca imam dvije curice(5,2g) kojima i ako vide nasilje/ krv po ekranu pogotovo! je to odbojno i vec sama izbjegava gledati u tatin monitor, naravno ja to pokusavam izbjeci 100% da ne vide no eto nekad se zalomi! Inace igraju samo neke djecije igre tipa farbanje curica i slicno, nikakvo nasilje pogotovo fps ne dolazi u obzir barem dok im (.)(.) ne narastu...;) na netu ima hrpa besplatnih online igara za "djecu!lp

To je već razmišljanje zrelog roditelja ...

btw neke od tih stranica su : ( friv -> ima " fps " al to je sve u rangu za dijecu od +6 godina pa nadalje, ili stranice tipa igre123, larina igraonica i slicno ... ) Eto tih  par stranica posiječuje moja nećakinja i nečak

I da ne ispadne , da ja kazem da kolega sa foruma nije dobar otac ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 13:29 (razermario).
15 godina
FPS igre

Ne mogu da vjerujem da pored toliko igara za djecu, pa cak i nenasilnih za odrasle, djeca moraju igrati FPS.

Inace nemam nista protiv toga, i sam sam igrao DOOM i Duke Nukem 3D, ali bolje je djeci dati djecije igre, ili neka auta da vozaju (neki stariji NFS se ubio za to).

Sjecam se onih Bugs Bunny igara, zatim Tarzan, Hercules, Alladin, sve jako fini sareni platformeri, a za koje je potrebno i malo razmisljanja, mislim da su to najbolje igre za djecu ako vec moraju sjediti u kuci, a ne kojekakvi BF, COD, FC i slicni.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FPS igre

malo smo se udaljili od teme pa da obasnim kako stvari zaista stoje....

nije da sam iskusan ali i nisam neiskusan oko odgoja djece ali za mene je bolje da znam što djeca rade nego da neznam. upravo sam iz tog razloga i postavio pitanje koje bi igre mogle proči a da imaju što manje nasilja. mogu ja i braniti takve igre ali nisam riješio problem, samo sam ga odgodio. da pojasnim: kao i većina djece i moj sin koristi tablet u kućanstvu pa na njemu igra igre. kada se navećer vratiš s posla i vidiš instaliranu nova 3 pomisliš da je pametnije sam predložiti igru i ublažiti posljedice nego ju samo deinstalirati uz bijedna objašnjenja kako to nije za djecu. ne mogu zabraniti i crtane sa legalnim "ubijanjem" a baš mu neću ni stavljati jagodicu bobicu. ja igram igre, nisam gamer i ne razmišljam previše o njima isto tako ne razmišljam o značenjima. možda je fps bilo glupo pitanje ali u prvom postu sam napisao da tražim nešto bez krvi, recimo tipa transformersi ili spiderman, nisu iz prvog lica i neke nisu pcačine ali je vrlo blizu. razlog pitanju je što sam htio "moderirati" igranje na pcu pošto jednog dana više neću moći, a bolje da imam prijateljski pristup sinu nego neprijateljski. 

odigrali smo sve LEGO serijale i odlični su, transformerse sve 3 verzije, spiderman friends or foe i a novi Shattered Dimensions mu i nije baš nešto, dalje sam bez ideja. a kad ja završim Wolfenstein The New Order ću razmišljati dali je to za njega ili ne hahaha

0 0 hvala 0
17 godina
FPS igre

Meni pada na pamet Team Fortress 2. Igra je punokrvni FPS, a ujedno je "cartoonish", tako da je to taman kombinacija. 

Smatram da je najvažnije napraviti separaciju između onoga što je u redu na ekranu (filmskom, TV, kompjuterskom) i realnog života. Ako shvati (a nije premali) da bi mnoge stvari koje se, npr, u crtaćima stalno dešavaju u stvarnosti imale jako ozbiljne posledice (bilo da se radi o raznim vratolomijama, brzoj vožnji ili situacijama gde neko bude povređen), mislim da si obavio više od pola posla vezanog za brigu oko toga kako će sadržaji koje "konzumira" uticati na njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice