Forza Horizon 6

poruka: 170
|
čitano: 43.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Forza Horizon 6

Danas imam slobodan dan, napravio sam par komboa sa 50k *10 gdje se spizdim većinom u auto kad presjecam cestu/makadam, a jedan sa 77k*10 gdje mi je prekinuo kombo jer sam u zraku opizdio od drvo i poništilo mi rezultat 😠🤬 frustrirajuće.

Anyhow riješio purple wristband, peglam dalje, ignoriram ženu, trpim odlazak u WC 🤡

BTW najveći popust što sam vidio na aftermarket car je 65%, inače bude do max 35% koje većinom i kupim.

65% off 65% off
65% off lokacija 65% off lokacija
Vrijeme da napokon krenem sa main story Vrijeme da napokon krenem sa main story
I'm tired boss I'm tired boss
Lomim se sa WSAD i jedva pobjeđujem Lomim se sa WSAD i jedva pobjeđujem
LOL: Crobrother
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Forza Horizon 6

Otključaj si za auto s kojim skupljaš pointse car mastery da imaš 1  collision gratis.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Forza Horizon 6

jel igra netko na pro?

kako su vam podesene postavke?

meni sve off i manual saltanje. jedino kocenje crta.

EDIT: prvi put danas odlucio malo oonline voziti utrke, ovo je blago receno katastrofa, znaci budem prvii i iide zavoj lik se zabije direkt u mene, budem ghostan i naravno usporen, ove utrke nemaju smisla. takvi ako imas vise od 2 ghostanja i zabijanja zabrana utrkivanja online.

pa ne vozimo demolition derby

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2026 20:58 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Forza Horizon 6

https://forza.tools

Nadam se da će biti od pomoći, tek otkrio, ne stignem isprobati.

LOL: Crobrother
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Forza Horizon 6
dennocro kaže...

jel igra netko na pro?

kako su vam podesene postavke?

meni sve off i manual saltanje. jedino kocenje crta.

EDIT: prvi put danas odlucio malo oonline voziti utrke, ovo je blago receno katastrofa, znaci budem prvii i iide zavoj lik se zabije direkt u mene, budem ghostan i naravno usporen, ove utrke nemaju smisla. takvi ako imas vise od 2 ghostanja i zabijanja zabrana utrkivanja online.

pa ne vozimo demolition derby

Ja igram custom race, te stavim collision off. Tako da me ne dira previše. 

Xbox: RENZOR GT 1
18 godina
Forza Horizon 6

Ovo što pišete za frustracije; igram što bliže TDU. Znači želim open world CHILL. Apsolutno sve vezano za online pogašeno, GPS glas 0, strelice 0, svi assisti off osim ABS-a i to mi je raj na kontroleru. Ono igram svoj pace, gledam, istražujem, uživam. Generalno i na ozbiljnim simovima je teško naći "čiste" racere osim ako igraš privat sesiju s frendovima, ovako uvijek bude exploit debila.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Forza Horizon 6

Solidna igra, dajem ocjenu 8/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Forza Horizon 6

Odigrao sam 300h i rješio sav content koji je trenutno dostupan. Ostaje mi čekati playlistu i polako dovršiti igru za 100% completion.

Ovo što je u igri dostupno je odlično. Ocjenu 8/10 dajem zbog onoga što nije dostupno.

Smiješno mi je da su jedan GTA San andreas ili GTA 5 u kojima je vožnja samo jedna od stavki igre nudili customizaciju na autima koje u Forzi, znači iskljčivo igri za aute i vožnju nema. To mi je apsurd. Čak je i NFS Underground 2 koji je izašao prije 22 godine imao više kozmetičke customizacije od FH6.. vrste auspuha, spoilera, neonke, svijetla (i prednjih i zadnjih), body kitova, krova, haubi.. volio bi da je tako i u FH6 ali na žalost poprilično je siromašna igra time.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2026 17:10 (b00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Forza Horizon 6

odradio  goliath na expert, bilo malo muke sa drugim, al pred kraj uspio. mogao sam i  sa boljim autom, al ovaj  je  bio sređen

moze to puno bolje, al za prvi krug zadovoljan

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Forza Horizon 6

Jeeejj...GOLDEN WRISTBAND !!!

STEAM: x_ANDI_x FH6: ANDIxHR7644
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2026 19:13 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
samo da se zna... krekana verzija bez problema i fixeva radi na W10 LTSC IoT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Forza Horizon 6

Moral bi se i ja vratit malo u Japan nisam odkad je igra izašla još sam na početku.

Al ubiše me ova vožnja na heb. krivoj starni ceste nemrem se priviknuti psmtr.

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To je istina b00 jedan NFS U2 i dalje majka svih tuning igara!

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
16 godina
Forza Horizon 6

Evo danas prvi put odvozio Golijata...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

malo iznad moja slika goliatha, malo sam bio brzi :)

16 godina
Forza Horizon 6

Nejde i nejde... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Samo polako i ići će. Slow is smooth, smooth is fast. 

16 godina
dejo6 kaže...

Ovo je najbolje sta sam uspio do sada od ne znam koliko pokušaja... umoran sam vise od pokušavanja, šta imam od glupe 3 zvijezdice?

Šta dobivam od toga, ništa osim muke i živciranja !!!

17 godina
Forza Horizon 6

Pazi ovo, imao sam isti problem, ali drugačije riješenje koje možda i tebi pomogne.. Nikako nisam mogao ispod 4,00,odustao i ostavio na dvije zvijezdice zbog frustracije..

Kolega u međuvremenu kupi igru, dođe do tog dijela, i zajedno ja opet možda sekundu iznad, a on 3,99 ili osam nisam siguran..
To je već navečer bilo a ja prva smjena.. Reko ako on može na blef moram i ja moći, i uistinu, u drugom pokušaju prešišam svoje najbolje za ohoho i njegovo za cca sekundu.

Sve se može kad se hoće!
Protip: mislim da je to na tri četvrtine mape, gdje imaš oštar zavoj prema desno, ali s lijeve strane imaš kosinu kao na onim jajastim stazama koje koriste nagib da se ostvari top ubrzanje, idi na to obavezno, tamo dobiješ sekundu sigurno..

Cest la vie, mon amie...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
andi.cro kaže...
dejo6 kaže...

Ovo je najbolje sta sam uspio do sada od ne znam koliko pokušaja... umoran sam vise od pokušavanja, šta imam od glupe 3 zvijezdice?

Šta dobivam od toga, ništa osim muke i živciranja !!!

Nemaš ništa od toga, osim satisfakcije da si uspio. 

Xbox: RENZOR GT 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice