Forza Horizon 6

poruka: 99
|
čitano: 22.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Forza Horizon 6
Igrao sinoć, puno bolje iskustvo nego dan prije i nije bilo problema koji su bili.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Forza Horizon 6

Kada počinju sezone? 

Xbox: RENZOR GT 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Forza Horizon 6

5060ti 16gb = 4090. FG  

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:09 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danas predvečer, možda su već krenule.
15 godina
Forza Horizon 6

Brat je još u siječnju napravio (bar je tako mislio) preorder Forze 6, platio 70€ i pita me jučer pošto je account ustvari moj da provjerim zašto mu igra ne radi. Ispada da nije uopće kupio igru nego samo "Forza Horizon 6 Premium upgrade pack". 

Sad će valjda iskeširati još 70 eura baš za igru jer ne znam je li uopće moguć refund nakon toliko vremena. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Brat je još u siječnju napravio (bar je tako mislio) preorder Forze 6, platio 70€ i pita me jučer pošto je account ustvari moj da provjerim zašto mu igra ne radi. Ispada da nije uopće kupio igru nego samo "Forza Horizon 6 Premium upgrade pack". 

Sad će valjda iskeširati još 70 eura baš za igru jer ne znam je li uopće moguć refund nakon toliko vremena. 

Neka radije uzme gamepass ultimate i odigra igru tako. 

Xbox: RENZOR GT 1
13 godina
Hexfire kaže...

Neka im objasni da je mislio da je u pitanju main igra.

15 godina
x18x05x kaže...

Neka radije uzme gamepass ultimate i odigra igru tako. 

A ne znam što će odlučiti. Forza 5 se igrala poprilično pa računa da će i ovu igrati godinama. S te strane mu je možda bolje uzeti igru. A jedva je doma objasnio zašto je ovih prvih 70 eura isplativa kupnja. 

MEGATAMA kaže...

Neka im objasni da je mislio da je u pitanju main igra.

Jedino to ako će "proći". Mislim si da će datum kupnje ipak biti nezgodan faktor. Plus što tamo u refund sekciji pričaš s AI botom koji ne shvaća "problem". 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Forza Horizon 6

Što me se najviše dojmilo je vatromet noću. Slučajno naletio jer sam išao pokupiti neki znak, vidio vatromet, rekoh idem okinuti par fotki i uživati, nakon nekog vremena je prestao vatromet. Takvi sitni detalji su ono što daje čar Forzi. Par puta sam napravio high skill score, išao presjeći preko pruge i taman vlak naleti hehe 🤦‍♂️ 

Vatromet

Lambo Diablo SV napokon završen s popravkom, barn-find (orange stamp morate imati otključan)

LOL: Crobrother
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice