E3 - Electronic Entertainment Expo - 2013

poruka: 11
|
čitano: 9.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Izvolite, pišite, komentirajte, bacajte hejtove, volite...

http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html

Raspored:

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 2:01 (4ucker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

igra "The Crew" mi izgleda zanimljivo, dolazi i na PC srećom:

u jednom dijelu gdje je prikazana totalna customizacija auta, izgleda obećavajuće...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

PS4 > XBox One

GG Sony

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo najboljeg sa sinoćnjeg Sonyjevog E3:

The Order 1886 trailer (ekskluziva na PS4)

inFamous Second Son Trailer (ekskluziva, PS3/PS4)

Drive Club Trailer (ekskluziva PS4)

Assassin's Creed 4 gameplay

Watch Dogs gameplay

Mad Max trailer (ekskluziva PS4)

+ nema restrikcija za rabljene igre kao što se šuškalo da ćeš kupnjom rabljene plaćati dodatno Sonyju za igranje...

Ali zato će se MP plaćati - MP možeš igrati samo ako ćeš imati PS plus uslugu (manje od 5$ mjesečno će koštati), koja i sada na PS3 postoji i nudi dosta popusta na kupnju preko PS Storea...

PS4 slike (ogromna reza):
http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/8/8/6/1/1/9012525050_c930aefe23_o.jpg.jpg

http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/8/8/6/1/1/9012524988_74413b2c85_o.jpg.jpg

A cijena? Najbolje od svega...  400$ Naravno kod nas to ide gore tako da će biti oko 3000kn, ne više od 3400 recimo, što je oko 1000 manje od PS3 kada je izlazio.

Na Xbox One se rabljene igre dodatno plaćaju. Na PS4 sam rekao da to neće biti slučaj, a evo službenog manuala za korištenje rabljenih igara od strane Sonyja:

Evo i "reklama" za kompletan PS4, Sony obično razvali sa ovakvim videima, tako je i s ovim.

Killzone: Mercenary trailer (ekskluziva PS Vita)

A evo i njihove ekskluzive za PS4, mnogi kažu najbolja grafika na E3: Killzone: Shadow Fall

Od tvorca Heavy Raina, dolazi Beyond: Two Souls, koji je grafički čak malo zaštekao kod mnogih.

Tu je i strašni Destiny koji također izgleda fantastično:

Ubisoftov The Crew također izgleda prejako, no ovo je samo announcment, dakle mislim da nema veze sa igrom (nije gameplay već render)

"Discover the introductory trailer of The Crew, a revolutionary action-driving game set in a massive, open-world recreation of the United States."

Ovo je gameplay već, jako interesantno, izgleda fantastično:

A tu je i Gran Turismo 6 (ekskluziva na PS)

Evo također The Last of Us, ekskluziva na PS3, izlazi uskoro (14.6.), ovo je launch trailer, inače od Naughty Doga (Uncharted serijal):

Konzola izlazi krajem godine, 12. mjesec vjerojatno.

I evo šećera...

The Moment Sony Won E3 2013 - Sony Conference - Eurogamer

Ovime je Sony ubio MS, koji će koštati 500$, Kinect mora biti spojen cijelo vrijeme, neke igre moraju stalno biti spojene na Internet, online se plaća, a uz to, rabljene se dodatno plaćaju, a izgleda da su sve karte Microsoftovci bacili jučer na svojoj konferenciji, od koju je Sonyjeva bila bolja nebrojeno puta. Win.

Vjerojatno ima nekih grešaka (nisam siguran, možda neki naslov nije ekskluziva), ima tu još hrpa neprikazanog jer me zanimala isključivo Sonyjeva konferencija, dakle Battlefield 4, Tom Clancy's The Division itd itd itd.

Stvarno prejaka konferencija, po mnogima je Sony ubio, a PS4 bi mogao naslijediti PS2 po cijeni, kvaliteti i broju igara... A bome i po izgledu, slični su.

Toliko od mene, uživajte u igrama, sjajne su.  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
6 0 hvala 8
16 godina

Šta je ovo? Prošle godine je tema bila aktivnija i ljudi euforičniji. Ima se razloga biti euforičan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najavljen je i Mirrors Edge 2! Prvi me je držao dosta dugo, prešao sam ga par puta, mogao bih opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

m$ ga pusi naveliko, kako ja vidim :D puuuno mi je drago :D a PS4 izgleda fantasticno, ovo se obavezno uzuima.

0 0 hvala 0
14 godina

PC je i dalje vladar pravih igara...ove casual kinekt i ta sranja ne racunam... PS4 je daleko manje zlo od XBonea u svakom slucaju.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma vala, meni je dop***ilo da gledam kako konzole dobijaju zakon igre a PC ga pushi, ili pak dobije neko smece od EA ili Activisiona i tak nesto... fujjj fujj...

edit. i sto je najgore i to sto dobijes grafika ti bude konzolaska... tak da sam se pomirio

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 15:30 (immolation).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: E3 - Electronic Entertainment Expo - 2013
Command Prompt kaže...

PC je i dalje vladar pravih igara...ove casual kinekt i ta sranja ne racunam... PS4 je daleko manje zlo od XBonea u svakom slucaju.

u kojem smislu misliš, kako objašnjavaš to napisano? odmah da kažem da se i ja igram na PC-u i ne posjedujem nikakvu konzolu. Ali činjenica je da sam dosta puta žalio što na PC-u nisam odigrao neke vrhunske igre koje su dostupne samo na konzoli, ima puno takvih primjera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Re: E3 - Electronic Entertainment Expo - 2013

U periodu od 2005-2011 sam i ja igrao uglavnom na xboxu 360 i ps3...ali sada kada sam se vratio na PC zalim sto to nisam ni ranije...  Na PC-u je sve fleksibilnije, tipkovnica i miš su zakon koliko god neki tvrdili da nisu... za igre na kojima je bolji kontroler kupio sam wireless receiver i koristim xbox kontroler... HDMIem sam spojio PC na TV i zaista mi konzole ni malo ne fale, sestri sam poklonio PS3, a Xbox je jos tu negdje :) Ja razumijem da konzole imaju svoju publiku, ali za mene je to poglavlje zavrseno. DayZ igra mi je pruzila daleko vise uzbudenja od nekih razvikanih konzolaskih igara poput Haloa ili Gears Of Wara... da ne govorim o FTL-u, Armi 2, 3, Chivalryu... Kao poklonik klasicnih point and click avantura nemam sto raditi na konzolama :) PC je nevjerojatna platforma za igranje, mozes igrati AMIGA igre u emulatoru, mozes pokrenuti najnoviji hit sa Steama ili Origina, mozes praviti svoj mod za Armu, mozes zaigrati sve indie naslove koji nikad nece doci do Xboxa jer svi znamo kako se Microsoft odnosi prema Indie developerima...

Koga ovo ne zanima, naravno da ce si kupiti konzolu i ubaciti disk i igrati.... ali po meni to su casual gameri a ja nisam takav, ja volim svoj PC {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice