Ne znam, neko je jednom okačio neki prerelease gameplay video u kome su navodno najviše lagali, a ja u njemu nisam ništa primetio. Tj isekli su valjda iz igre pentranje po zgradama i bila je jedna animacija koja ne postoji u konačnoj igri i to je otprilike to. E sad, uz gameplay je išla i neka naracija i tu su u nekom momentu rekli kako "akcije igrača utiču na svet u igri", i onda su se ljudi uhvatili za to,
Lagali su oni i puno vise, ukljucujuci i u tom klipu koji spominjes. Isli su na neki trg di je bila masa NPC-ja koji su isli svojim poslom i govorili su kako ce NPCji imati svoje rutine i imat ces osjecaj kao da si u "living breathing gradu". A zapravo su NPCji valjda najgori ikad igdje, doslovno samo znaju cucnut cim ih dotaknes ili cak prodes malo brze kraj njih i to je to. Simulacija prometa kriminal. Zapravo svi open world elementi kriminal.
Mislim puno govori i cinjenica da su igru doslovno par dana prije launcha prekrstili iz (desetljece) najavljivanog open world RPG-a u action RPG, u pokusaju umanjivanja stete kad su shvatili u kakvom stanju igra ide u launch.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali