Dubina igre mi izgleda jako plitko... Imam osjecaj da pola dijaloga sta stiscem ne cini toliku razliku, cesto su izbori binarni sto znaci pucanje ili stealth, ubij ili pusti i slicno. Sve u svemu ne daje mi neki jak dojam RPG-a dijaloski, pogotovo kad zute linije oznacavaju napredak dijaloga, a plave su prakticki nebitne pa ti se pola puta neda ih ni klikat (osim kad su zanimljivi dijalozi). Kako su pricali o tome ispadalo je da svaka odluka cini razliku, oni writeri kad pocmu svrsavat na intervjuu kako su razvijali likove i slicno, ali realno to se sve preslikalo u nesto plitko. Kako? Ne znam. Takodjer RPG element raspodjele bodova u INT, COOL i slicno mi ne lezi jer iz nekog razloga za dobiti bolju dijalog opciju treba biti bolji u stealthu??? I tako uvijek random se izabere neki atribut koji ce ti pomoci razrijesiti dijalog, ispada da je najbolje imat sve statove na slicnim levelima, jer sto mi vrijedi 20 Intelligenca kad mi treba 7 Reflexa da bi dobio bolju dijalog opciju. Na kraju ta bolja dijalog opcija bude plave boje umjesto zute, poludim. Takodjer, igra balansa prakticki nema. Igram na hard i pola puta nemam metaka i moram vadit katanu, koja je s obzirom na DPS, jako lose oruzje jer te likovi samo upucaju. Treba skakat u cover svako malo i spammat heal, inace ces umrijeti sa hladnim oruzjem u roku sekund. Takodjer, dzaba meni ulaganje u pistolje kad nakon 20h igre shotgun u ruke rijesava stvar bolje od svega.
Imam dojam da ako se ovoj igri ime promjeni iz Cyberpunk 2077 u Sleeping Dogs da bi joj svi dali ocjenu 70/100 i to nakon sto se ispeglaju svi tehnicki problemi koje nisam ni spominjao.

everyday i'm shuffling...