Onda je izgleda bug u pitanju.... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ful pomogao onaj AMD fix, jedno 20 fps sam dobio. Sad se vrti iznad 60 sa svim na Max (ukljucujuci Psycho opcije) i DLSS balanced. Thx doktore 

Meni bas i ne, ako sam dobio 5 fps, zauzece procesora sa 25% sad je na 35%, neznam zasto.
Možda je do generacije.
Vidim da i on ima 3600, kao i ja...
Bubam, nemam pojma...
Meni ful pomogao onaj AMD fix, jedno 20 fps sam dobio. Sad se vrti iznad 60 sa svim na Max (ukljucujuci Psycho opcije) i DLSS balanced. Thx doktore 

Meni bas i ne, ako sam dobio 5 fps, zauzece procesora sa 25% sad je na 35%, neznam zasto.
Možda je do generacije.
Vidim da i on ima 3600, kao i ja...
Bubam, nemam pojma...
Više pomaže sa jačim grafama koliko sam pročitao
Upravo craftao neku snajpercinu sto skida po 6k headshot... Tocno pa mi zao jadnika na drugoj strani
Bolje kupit xbox.....malo slabiji vizualni doživljaj, ali zato barem ide glatko.
3080 = 8000 kn
xbox = 5000kn
Sve me vuče da prvi put u životu kupim konzolu nakon 30 godina kupovanja grafičkih kartica.
No, cpu usage je niska kako god...
Children Shouldnt Play with Dead Things
Teleports behind you
Nothing personel, kid
Hahahahhahah komentari su predobri 

BTW izgleda da su cenzurirali post u medjuvremenu. CDPR bagro pogana 

No, cpu usage je niska kako god...
Profitiraju najvise ryzeni koji su na single ccdu, tipa na 5600X razlika prije i nakon fixa je 15-20 fpsa dok tipa kod nas vjerovatno nista (iako usporedio sam prije i poslije fixa kak mi opterecuje u task manageru i nista se nije promijenilo, mozda je fps trunku veci ali nista primjetno).
Predator003 Takvih gluposti možeš nači u bilo kojoj igri otvorenog tipa. ali ne vrijerdi uvjeravati nikoga u ništa :D
Predator003 Takvih gluposti možeš nači u bilo kojoj igri otvorenog tipa. ali ne vrijerdi uvjeravati nikoga u ništa :D
Ma da ? Ovo je valjda prvi put da vidim da se u nekoj igri AI ovako despawna i spawna, lupis sakom u zrak i odma 20 ljudi oko tebe se despawna, ubijek nekog i doslovno si zatecen u 3 zida i mogu samo od naprijed doc i bam, policija se spawna na istom mjestu iza ledja. Pa GTA San Andreas ima bolji AI sistem nego ova igra koja se radila jedno desetljece i koja je pun k novija.
Jeli itko probao reshade mod?
Pa takve gluposti se nisu ni u Vice Cityu dogadjale, o cem ti
Ja se iskreno ne mogu sjetiti kad sam zadnji put vidio policajca kako se spawna u daljini, a kamoli da se spawna doslovno metar iza mene
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Da se sa ovakvim pojavis u real lifeu samo zatamnis stakla mislili bi da si batman.
Za one kojima je igra mutna:
U AMD Drivers-disable Radeon sharpening to 0%
Disable Screen Space Reflections in order to get rid of pixel artifacts that would have been blended with TAA
(Nvidia cards : DLSS requires temporal anti-aliasing to function; disabling TAA will prevent DLSS from working)
Use CyberpunkTweaker :
- Download this mod and extract it to <path-to-game>\bin\x64\
- Click and drag Cyberpunk2077.exe unto the CyberpunkTweaker executable and let go.
- Then scroll down to line Developer/FeatureToggles/Antialiasing and disable it.
"The AI is more A than I."
Inače ovaj lik došao do srži problema. Radi ovoga nisam uzeo Valhallu nego sam na pretplatu roknuo
Nego mogu si misliti kako bi 3rd person u ovoj igri izgledao
https://preview.redd.it/8menjzqn7w461.gif?width=754&format=mp4&s=8e7228ff737cf1e539c48f3fdc38adb2730e6987
Jel ikome jos osim meni mouse movement onako sluggish, koda ima input lag 0,2-0,3 sec? Probao sam one fixeve u opcijama sa advanced sranjima da se sve stavi na nulu i da je input raw svugdje,
stavio sam aim assist off, ali i dalje mi nije nekak 1:1... ne znam kak da objasnim, npr razlika warzone i ovo mi je nebo i zemlja sto se tice filinga micanja misa
probao igru, ima vise bugova od mafie 3, Jackie prolazi kroz ormare, vrata, ljudi padaju sa neba, auto kad ga parkiras ostane u zraku
The heroes... baš je atmosfera misije bila dobra. kratka ali emotivna. žao mi je što nema načina da Jackie preživi. bio mi je drag kao lik i volio bih da ima još veću ulogu u igri
Jel ikome jos osim meni mouse movement onako sluggish, koda ima input lag 0,2-0,3 sec? Probao sam one fixeve u opcijama sa advanced sranjima da se sve stavi na nulu i da je input raw svugdje,
stavio sam aim assist off, ali i dalje mi nije nekak 1:1... ne znam kak da objasnim, npr razlika warzone i ovo mi je nebo i zemlja sto se tice filinga micanja misa
Nisam ni primjetio pored mora ostalih bugova 
Kupujete motore, a ja iskeširo 30000 za novi OS i armor augmentaciju, hahaha
TKo želi stealth sa fokusom na pištolje, neka prvo uzme Rio Bravo i Desperado perkove
Šetnja kroz park sa time:
Inače, ako vas buni kada u sukobim dobivate poruku "overheating" i onda burn dmg, potražite ove divljake i njih se riješite; oni su krivi