Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.042
|
čitano: 1.571.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Ugl. da skratim uvod,jer koliko vidim najvise se bruji oko pokretanja igre i same grafike... evo ja sam je tek jucer inst. i prvi dojmovi su da je igra tesko svrs. sta se tice grafike... znaci igra mi je sama stavila sve na ULTRA,te sam ja samo OFF-vo film-grain i blur..

Sve ferca odlicno na R5 3600 i RX5700 sve stock.. FPS izmedu 50-70 1080p.( freesync ) meni sasvim zadovoljavajuce,ovaj novi patch jos nisam skinuo,tako da se nadam jos pokojem FPSu... ( za sada nisam primjetio nikakve bugo-ve ili glitcheve )

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Cyberpunk 2077
MGloc kaže...

Ovo vam je Venecija u 2077

to ti je tako kad si kupio Cyberpunk 2007 a ne 2077 haha

17 godina
Cyberpunk 2077

Stvarno mi je zao sto nekima neradi igra kako bi oni htjeli 
ali ja evo stvarno uzivam.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Cyberpunk 2077

Bit ce veceras pa napisem neki osvrt na igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Gogy7 kaže...
Sad razumijem onu recenzenticu sto uopce nije ni dirala crafting i ostalo.
Ja sam dosao do pola igre a da nisam potrošio nijedan skill point, metka nisam opalio. Igrao sam na easy i vidio da likovima treba 5 headshota.... 5 na easy, kako je onda na hard? 

Posle ću više dojmova napisati, ali evo ponovno ono isto i vidim da ljudi lajkaju. Jer eto, to je tako i nikako drugačije

Dakle, OVO nije FPS! Ne, ovo nije COD i slične igre! Ovdje sve drugačije funkcinora. Statsi, tu su bitni statsi oružja, nadogradnji te i samog našeg lika. Svi likovi u ovoj igri imaju umetke, nadogradnje, umejtne ruke, glave, oči. Tu se može i "opravdati" da su spužvasti na početku. Ali sa pametnim igranjem napucavanje je odlično i zabavno te "spužva" nestaje!

Pogledajte koliko perkova, skilova, cybera i uz to nadogradnji oružja, atachmenta itd.

I onda ljudi kažu kako ne koriste skill pointove i onda njurgaju - treba 5 headshotova na easy. 

"Ništa nije potrebno nadograditi, samo šetam" i onda - "Kme kme, ovo je smeće, nemogu nikog ubit, nemogu nigdje ući"

Ma dajte ajde. I onda se mnogi koji nisu igrali hvataju na te izjave i šire dalje da stvore opći nered.

Tek sam prošao prolouge, već satima radim razne misije i ovo je moj lik tek lvl 10 - i šta sam napravio? One shoto sam lika u glavu te mu je razneso... I eto, jednostavno.... Težina je Normal.

Ali da, treba njurgat jer nije COD napucavanje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 11:23 (doktor1).
15 godina
Cyberpunk 2077

Igra I meni također odlično radi, nema crashanja, game breaking bugova etc, Imo sam neke sitne bugove al ništa tipa da ugasim igru i da tražim refund. 

LP
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
MGloc kaže...

Bit ce veceras pa napisem neki osvrt na igru.

daj se barem registiraj na postenu stranicu i skidaj pirata kak je to bog zapovjedio :P

kad vidim ove part06 rar vrati me u 2008 godinu :P

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
neaktivan
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Ponašanje igre na PS4, preporuka - sačekati s kupnjom.

jebate pa ovo je u rangu san andreasa iz 2004.

ako ne i lošije

6 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Klik 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Cyberpunk 2077

Ovo sto se policija spawna kad ubijes NPC-e me podsjeca na Witchera 3
kad su igraci ubijali stalno krave za xp pa je CDPR to patcho tako da ti se 
spawna neki jaki monster ako ih stalno ubijas.Kao da ubijanje NPC-a nije bilo 
zamisljeno u CP2077 ali su ipak pustili,neznam imam takav dojam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Šta je ovo odem na pivu navečer i 20 stranica me dočeka.

Dečki hvala velika ali imam šta čitati sad do 14 poslije podne... puno je ovdje potvrđeno kako dobrih tako i loših stvari što se same igre tiče, dakle više nam ne trebaju strani portali tipa "rekla kazala": Samo naprijed. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MGloc kaže...

Ovo vam je Venecija u 2077

Ne nego hardver iz 2013 

18 godina
Gogy7 kaže...
...
Sto se tice igre, vase radnje tijekom igre ne odlucuju o endingu, sve se svodi na jednu misiju. Oni lifepathi su tu samo radi drugacijeg uvoda u igru i povremeno dobiješ liniju texta vezanu uz svoj lifepath koja ne mjenja ništa.
Citav taj rpg sustav je totalno nebitan.
Sad razumijem onu recenzenticu sto uopce nije ni dirala crafting i ostalo.
Ja sam dosao do pola igre a da nisam potrošio nijedan skill point, metka nisam opalio. Igra me vodi od lika do lika, stealthom ubijem par likova i opet. Igrao sam na easy i vidio da likovima treba 5 headshota.... 5 na easy, kako je onda na hard?
Igra samo baca na tebe likove i misije, ali to nikud ne vodi. Nema priče. Zašto da se zamaram s upgradeima kad vecinom samo pricam u igri.... Za par linija novog teksta koji ne mjenja ništa? Zar je to rpg koji su svi cekali? Rpg s mnoštvom endinga koji se zapravo svode samo na zadnju misiju. Svijet je krcat ali prazan. O bugovima necu ni pričati.

Hmm, kod jednog recenzenta sam pročitao da je (barem prema njegovom razumevanju) dobio najlošiji kraj jer nije radio mnogo side questova (što je pravdao time da je imao 5 dana da odigra igru i izbaci recenziju). Takođe, developeri su rekli da je igru (barem u teoriji) moguće završiti kroz side questove, bez igranja glavne priče do kraja. Ne znam kako to funkcioniše, nisam hteo da istražujem da ne bih naleteo na spoilere, no deluje mi da side questovi nisu nebitni. Life path nije od suštinske važnosti i to je poznato.

Što se tiče drugih stvari koje si naveo, možda ti ne bi trebalo 5 headshotova da ubiješ neprijatelja, da si koristio nešto od RPG elemenata i nacraftao bolje oružje ili uložio u odgovarajuće skillove? (rano sam u igri, ne znam šta se sve može; za sada i meni na Normal treba 4-5 headshotova da ubijem nekoga). Stvar kod RPG-a je da te pušta da razviješ svoj stil. Ti igraš na šunjanje - tvoja stvar. Da ne igraš na easy, možda bi morao da se malo više potrudiš oko skill pointsa i ostalog, jer, generalno, neki snažniji protivnici se ne mogu tek tako stealth ubiti s leđa. U opisu "Easy" i stoji da je to "ispričaj mi priču" - prođeš kroz igru ne zamarajući se izazovima i mehanikom, kako god probaš, trebalo bi da prođe. I to je ok kome paše, ali izabrati Easy i žaliti se "Pi, ova igra može da se pređe s jednom rukom na leđima i bez da se zamaram sa više od 10% navodno dostupne mehanike" je promašaj, jer upravo to i jeste easy.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Prica me vuce dalje, ali ovo definitivno nije "open world RPG" nego "story-driven action adventure", kako su ga i sami rebrandirali...

Zašto?

- ne možeš mijenjati izgled, frizuru, tetovaže...

- doslovno ne možeš od nijednog NPC-a kupit jelo sa štanda, piće, pokrenuti neki small-talk

- nema nikakvih zanimljivih side-aktivnosti sa likovima s kojima bi se možda želio družiti više (hey cousin, let's go bowling)

- kad nekog spasiš od "bande" doslovno ostanu čučati u istom položaju cijelo vrijeme (btw. igra ima jednu animaciju za čučanje za sve NPC-ove...)

- kad pomogneš policiji, čak ti i zahvale, i nakon toga počnu prašiti metke u čelo ako se ne makneš u roku od 10 sekundi, bez ikakve provokacije

- nema kustomizacije vozila

- policija se doslovno nikad ne vozi u autima, potjere su nepostojeće, ili se konstantno spawnaju pred tobom (dobro za XP grinding), ili odeš 2 ulice dalje i jednostavno zaborave da postojiš

Btw. jel neko primjetio da u igri postoje tračnice, al nema vlakova? 

Još jedanput, uživam u igri radi priče, ali ovakve stvari, nakon čekanja X godina...

RDR2 i GTAV su kao open world igre za 3 koplja iznad Cyberpunka u trenutnom stanju.

-
Moj PC  
15 0 hvala 1
17 godina
Cyberpunk 2077

Vlak sam vidio a jelo mozes kupovat.Bas sam jucer naisao na štand,
imo je ikonu,pricas sa likom neki small talk i mozes kupit hranu xd

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
loky4i4 kaže...
Gamer12 kaže...

gtx 1060 3gb ju vrti 30-45fps sve low na 1080p,al voznja ziva katastrofa,malo brza voznja i evo frame dropa na veliko, combat sistem loš, 3 headshota lik još živ??priča tak, srednja žalost...

nije ni upola ko witcher 3

moja rx480 4gb na 20-30 na low 1080p znači neigrivo xd
definitivno su zajebali, pogotovo sa preporučenom konfom, ono što su oni stavili pod minimalnu vjerujem da ni ne može pokreniti igru

baš mi je žao nisam čekao 7 godina kao neki ali sam čekao godinu sigurno, i onda hladan tuš, a pošto ne gejmam baš ne isplati mi se kupovati novu grafu zbog jedne igre

loky4i4

Pa što bi ti sa tom prastarom grafičkom igrao na ultra.

Nove igre traže novi hardver tako je uvijek bilo.

Ok igra je neoptimizirana , ali ne možete očekivati da vam na konfiguracijama starim 10 godina sve vrti idealno.

10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Evo nakon ovog zadnjeg patcha igra izgleda bolje na PS5, slika više nije onako mutna i igra je ljepša. Još tu ima puno posla ali ajde bar se vidi neki napredak. Prvo nisam bio siguran ali sam onda primjetio da i drugi pišu da sad izgleda puno bolje.

super da su malo  popravili igru za cca 1.5 milijuna korisnika, hebes ostalih 100 milijuna sa ps4

14 godina
duxx369 kaže...
antimadridista kaže...

Evo nakon ovog zadnjeg patcha igra izgleda bolje na PS5, slika više nije onako mutna i igra je ljepša. Još tu ima puno posla ali ajde bar se vidi neki napredak. Prvo nisam bio siguran ali sam onda primjetio da i drugi pišu da sad izgleda puno bolje.

super da su malo  popravili igru za cca 1.5 milijuna korisnika, hebes ostalih 100 milijuna sa ps4

Osjeti se da bolje radi. Ali nista pretjerano. Vise mi na zivce ide kaj sam shvatil da nismo kupili open world igru, nego story driven igru zapakiranu u ''open world''. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
12 godina
neaktivan
duxx369 kaže...
antimadridista kaže...

U potpunosti razumijem PS4 igrace i razlog sto su ljuti imaju svako pravo,ali evo 2 dana nakon izlaska igre vec je patch izasao,znaci na dobrome je putu da se fixa i rijese svi ili vecina problema.
Da je Bethesta ovo izdala ne bi patcha vidio dok ga community ne bi napravio.

Ne branim CD Red nisam fanboy slijepi ali eto pozitivno u svemu tome je da ocigledno rade na fixanju igre sad koliko ce vremena trebati da fixaju sve to cemo vidjeti.

7 godina
Cyberpunk 2077

To što se tiče open worlda - meni ne smeta što nema tih pizdarija za obavljat sa strane, nikad to nisam volio raditi i nikad me to nije privlačilo, dapače. Oću taj svijet i jebe mi se čakulanje sa nebitnim npc-evima, prodavačima, igranja pikada i tako to. Ali razumijem kritiku na račun toga, zato se i kaže 100 ljudi 100 čudi. Ioanko me je skoro kap strefila kad sam vidio krcatu mapu ikona a tek sam izašao iz zgrade.

Sve Vas Volim
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
duxx369 kaže...

59% preordera je na PC-u, a 41% je došlo sa konzola. Tako da ono "popravili" su za većinu. 

16 godina
neaktivan
Srce Isusovo kaže...

To što se tiče open worlda - meni ne smeta što nema tih pizdarija za obavljat sa strane, nikad to nisam volio raditi i nikad me to nije privlačilo, dapače. Oću taj svijet i jebe mi se čakulanje sa nebitnim npc-evima, prodavačima, igranja pikada i tako to. Ali razumijem kritiku na račun toga, zato se i kaže 100 ljudi 100 čudi. Ioanko me je skoro kap strefila kad sam vidio krcatu mapu ikona a tek sam izašao iz zgrade.

Dap, mapa je krcata ali zapravo ništa bitno u njoj...

U RDR2 imaš "random encounters" di ak nekom pomogneš na početku igre, srećeš ga kasnije i totalno su drugačiji ishodi nego da mu npr nisi pomogao, i to sve čini dojam da si bitan u igri, i da je igra živa i ti aktivno sudjeluješ u njoj... U Cyberpunku te za te stvari boli tuki, jer imaš osjećaj da čim se okreneš, da će se taj NPC despawnati... 

Naravno, nekome to nije bitno i to je okej, ali oni su ovo reklamirali kao najživlji svijet u povijesti gaminga, i to je nahajpalo puno ljudi, a kad ono kur*ina...

-
15 godina
duxx369 kaže...
antimadridista kaže...

Zapravo PS5 koristi PS4 Pro kod igre. Tako da mislim da bi update trebao poboljšati igru i na PS4 Pro. Ne znam za base konzolu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Cyberpunk 2077

Evo jos slika sa ps4

Moj PC  
21 0 hvala 1
18 godina
loky4i4 kaže...

moja rx480 4gb na 20-30 na low 1080p znači neigrivo xd
definitivno su zajebali, pogotovo sa preporučenom konfom, ono što su oni stavili pod minimalnu vjerujem da ni ne može pokreniti igru

baš mi je žao nisam čekao 7 godina kao neki ali sam čekao godinu sigurno, i onda hladan tuš, a pošto ne gejmam baš ne isplati mi se kupovati novu grafu zbog jedne igre

Ne znam što ti radi tako loše. Meni na RX 580, što je efektivno RX 480 OC, radi na high na oko 40-ak fps, barem za sada (još sam pri početku, ali video sam NC noću, po kiši, a to bi trebalo da bude jedan od zahtevnijih scenarija). Stavio sam poslednji driver, mada nisam primetio veliku razliku u odnosu na 20.11.2, i imam poslednji patch, iako ne bih rekao ni da mi on pravi neku veliku razliku u performansama. Radeon overlay kaže da mi je GPU na 1411MHz i da je 99-100% zauzet.

duxx369 kaže...

A hebi ga, traži refund. PS4 Pro, koliko vidim po metacriticu, tera igru sasvim ok i ti ljudi su zadovoljni, ali oni sa običnim PS4... IMO, najveća šansa koju imaju je da će se nekim patchom srezati draw distance, broj objekata koji imaju fizička svojstva i sl i da konzola onda "prodiše".

Malopre sam imao najzabavniji bug do sada, pratio sam Jackyja ka liftu, on je bez problema prošao kroz zatvorena vrata, a onda su se ona otvorila za mene.  Inače nisam nezadovoljan kako funkcioniše za sada.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
Cyberpunk 2077

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Koliki je fps na high gtx 1660 super sa ovim novim updejtom?

0 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Kako je policija debilna u ovoj igri, to mi je nevjerojatno za igru u koju je uloženo toliko vremena i resursa. Stvaraju se od nikud, i isto tako nestanu, gledam u njih i odjednom ih nema. Wtf...

Znam da nije zahvalno igru uspoređivati sa RDR 2 i sličnim igrama, ali ova igra jako kaska u tim detaljima. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 12:23 (antimadridista).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Ako nista drugo postigli su da pustim koju suzu od smijeha na ove meme i metacrytic osvrte igre ljutitih kupaca, ne znam , mozda sam psihicki bolestan kad me tako jako veseli kad netko nekom duboko učera muda pod bubrege, gle citatelj si je otvorio temu gdje sam sa sobom prica o igri
14 godina
hummer0 kaže...

loky4i4

Pa što bi ti sa tom prastarom grafičkom igrao na ultra.

Nove igre traže novi hardver tako je uvijek bilo.

Ok igra je neoptimizirana , ali ne možete očekivati da vam na konfiguracijama starim 10 godina sve vrti idealno.

Očito ne očekuju da bude idealno već samo da bude igrivo. Prema službenim system requirements njihove konfe bi trebale biti za 1080p High a definitivno nisu. Moja je isto tako za 1440p Ultra a ako stavim na Ultra ne mogu dobiti niti stabilnih 30FPS.

Dodao sam sliku sa službenim sys req. Ajde postavke namjesti prema njihovoj preporuci pa javi dojmove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice