Čitatelj imaš koliko 40+ godina prestar si da toliko drkaš na jedan studio kao što to radiš na CDPR. Budi malo realan, kao prvo i osnovno dobili su 3.5 milijuna preordera od konzolaša što je 210 milijuna eura, naravno nije to čisti profit ali to je orgomna lova, namjerno nisu recenzentima dali ps4 igru jer su znali u kakoj je igra banani tamo, no dobro star hardver je star je ali uzet ćemo TLO2, Ghost Of Thusima, igre koje izgledaju 3 puta bolje od cyberpunka i gle vrte se normalno na konzolama i izgledaju normalno i lijepo, ovo se vrti kao zadnje govno a izgleda još gore. Onda prekrasne igre kao što su HZD,GOW,Uncharted 4, Spiderman, sve redom lijepe grafičke igre koje rade NORMALNO. To je sa konzolaškog aspekta, a ima tona članaka gdje su se kleli kako će igra na ps4 biti tip top. Laž za laži. Ajmo dalje pc system requirements još jedna notorna laž, 1060 kao preporuka se vodila kolege su morale igru staviti na low i stavljati dynamic resolution kako bi imali nešto više od 30 fpsa znači dodatno si narušavati izgled igre.
Ajmo dalje, moj pc košta cca 10 tisuća kuna sklopio sam ga unazad 2 godine + monitor oko 3000kn i periferija oko 2000, i dao sam im za igru cca 460kn, SVE I JEDAN naslov današnjice moj pc vrti 1440p high/ultra detalji iznad 60 fpsa. Ponavljam igra nije ni u top 5 najljepših igara RDR2 briše pod sa njom u sve i jednom grafičkom aspektu, izgleda dobro ali ništa spektakularno vrijedno ovolikog lošeg frejmrejta, znači ja igru ni na medium ne mogu zavritit na stablnih 60 fpsa a kamoli da pomislim na nešto više od toga, jučer nakon akcije gdje je bilo dosta pucnjave fps na 45 nakon toga sam im zaljepio takav refund onako sa guštom iako me boli kita za 450kn, iako sam u igri proveo 4 sata a ne smiješ provesti više od 2 da bi zatražio refund, napisao sam steamu takvu poruku da su mi odobrili refund za 40 minuta e pa neće mene niko jebat pa ni oni. Indie igre na kojima rade 5 developera rade bolje od Cyberpunka, najneoptimiziranije smeće koje sam ikad vidio. Znači lagali su gdje god su stigli, sve to fino zamaskirali, i pustili van igru u beta fazi, moje povjerenje su izgubili i više od toga ne fer prema igračima sa konzola i itekako ne fer prema ostalima jer ne vrijedi ovdje spominjati samo konzole i na PC je to teško smeće da nemate DLSS i upalite igru na native shvatili bi o čemu pričam ovako vas donekle DLSS izvlači ali samo donekle i to nije izgovor za ovakvo kriminalno lošu optimizaciju, ajde nećemo se truditi da sredimo igru ekipa će upalit dlss pa će im raditi donekle dobro, i nabijem ih na kurac sve odreda isti su kao i svi drugi sere se po ubisoftu,ea gamesu, sve je to isto smeće gladno para, jer para vrti gdje burgija neće zašto bi oni bili drugačiji. No neka nema veze ovime su samo pokazali sliku o sebi a to je ona najgora slika da su obični nesposobnjakovići.