Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.483.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Dok cekate CP77, mozete odigrati Cloudpunk, izgleda dobro i zanimljivo:

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cyberpunk 2077

Potvrđeno prisustvo CP2077 na IGN-ovom online evntu u lipnju

https://i.redd.it/23o39ynerbv41.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
Re: Cyberpunk 2077
Iscurio cijeli gameplay od onoga što je bilo izrezano za javnost, na talijanskom, samo što se trenutno ne može pogledat ni preuzeti jer je previše ljudi najašilo, evo linka

https://drive.google.com/file/d/1ZVFEo9od7T5NiO5zLutO-PcFCgWW4tw7/view
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

https://streamable.com/11ahk

Izvolite!

Usput, meni to zvuci poljski, ne talijanski

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 21:31 (Čitatelj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
To je 2 minute, kod ovog videa što sam našao na redditu piše 26 minuta, samo što ga još nisam uspio otvoriti tak da nisam siguran
14 godina
Cyberpunk 2077

Evo youtube link , jer ovaj google drive ne bude proradio 2 dana.

Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
Cyberpunk 2077

zanimljivo mi je da je taj video sad iscurio, a snimka je sigurno nastala prije više mjeseci, prošle godine dok je još bilo tih sajmova na koje su ljudi mogli ići.

znači da je netko tu snimku čuvao mjesecima, što nikako ne kužim, ako već snimaš  a ne bi trebao, onda možeš i objaviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cyberpunk 2077

pogledao sam sad svih 26 minuta, možete gledati bez straha, nema nikakvih spoilera, odnosno možda kaže neki spoiler ovaj tip što priča, al kad je talijanski nisam ga riječ razumio

edit: evo i link sa skidanje onog deep dive videa u 8k, ima oko 16 gb, ne znam odakle sad to iskočilo

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 11:29 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Pitanje samo "čemu" skidati 16GB videa gameplaya, igraće bt super, samo si dižete hype i spoilate sadržaj.

Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
protjeran
Cansee kaže...

pogledao sam sad svih 26 minuta, možete gledati bez straha, nema nikakvih spoilera, odnosno možda kaže neki spoiler ovaj tip što priča, al kad je talijanski nisam ga riječ razumio

edit: evo i link sa skidanje onog deep dive videa u 8k, ima oko 16 gb, ne znam odakle sad to iskočilo

Di je?

10 godina
Čitatelj kaže...
Cansee kaže...

Di je?

a jesam konj, zaboravio zalijepiti link, evo ga https://drive.google.com/file/d/1ve-NdW5aBMviQ596c-CQv4VUvyVIqf36/view

10 godina
Službeno potvrđen CP2077 event 11. lipnja, Marcin Mormont je maltene rekao da dobivamo novi gameplay. Gameplay trailer bi bio po meni ok, ne sviđa mi se da izbace pola sata gameplaya
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Da, bilo je jutros na Twiteru i Instagramu:

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Čitatelj kaže...

Da ne bi to bio cyberpunk HDMI kabel...

Sve Vas Volim
10 godina
Srce Isusovo kaže...
Čitatelj kaže...

Da ne bi to bio cyberpunk HDMI kabel...

da da to bi bilo dobro 

ali neće biti, trebali bi biti najveći kreteni u povijesti da takvu glupost najavljuju mjesec dana ranije

8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Cisto sumnjam za HDMI, jer nije OpenSource - prije bi to bio DisplayPort.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Moram priznat ne kužim te fore sa modding scenom, da ti toliko znači imat tematsku grafu, a kamo li... kabel?!

Ja sam za ono što zovu "stealth" build. nisam ni znao da je to pojam koji se koristi, mislio sam da imamo "build" i "RGB/modded build" - ne, ako ne modaš, mrziš lampice i želiš čiste linije bez dodatnih LEDica, to je "stealth build".

U svakom slučaju, ne kužim davat hrpu novaca za karticu koja je "CyberPunk 2077 nVidia Super" kartica - btw 1000 ih je i ne mogu se kupit, ali ima svakojakih ponuda za one koji ju dobiju - kad, ako si "pravi modder", možeš uzet bilo koju i obojat ju po svojim željama, zajedno sa kučištem, slaganje ledica itd.

Ne, to nije interesantno, mora biti "baš ta".

Ja bih iskreno kućište obojao, LEDicama složio boju vezanu uz temu, te modao stol, podlogu, zid iza računala... Lažem, ne bih :) Već sam rekao - "stealth build".

11 lipanj... dobili smo datum, nadam se konačni. Trebali bi dat malo više informacija o samoj igri, i ako je vjerovat najavama, konačno "konačni" release date!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Rhodin kaže...

11 lipanj... dobili smo datum, nadam se konačni. Trebali bi dat malo više informacija o samoj igri, i ako je vjerovat najavama, konačno "konačni" release date!!!!

ma release date je zicer ovo u rujnu

8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Prije Kolovoza ne vjerujem da ce igra van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cyberpunk 2077

uopće ne kužim zašto se priča o tome, kad je koji developer uranio s igrom, i to za mjesec dana?

Mislim da je prošle godine jedna igra (ne sjećam se koja) izašla tjedan dana ranije nego što su najavili.

Kamo sreće da CP izađe u kolovozu, ali ma dajte ljudi, igra izlazi 17. rujna zicer

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Potvrđeno da ćemo u pravljenju lika moći uređivati genitalije. To stvarno nisam očekivao
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Stavit cu si qurac na celo, i dat mu ime "dickhead", makar ce me svi oslovljavati sa "V" (vi).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...
Potvrđeno da ćemo u pravljenju lika moći uređivati genitalije. To stvarno nisam očekivao

APPLY MAXIMUM GIRTH ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

edit: sto se mene tice, sto je vise opcija kod kreiranja lika, to je bolje. na kraju krajeva, time se osigurava replayability sta je samo po sebi pozeljno.

It is not who you are, it is who you know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2020 14:44 (Obi Wan).
17 godina
Cyberpunk 2077

Ili mi dajte kod izbora lika 2-3 muška i toliko ženskih i onda beskonačno odluka sa velikim grananjem u priči, nekoliko verzija završetka, ovisno o donešenim odlukama i da nisu questovi repetitivni i dosadni, već "tailor made" - ja bih recimo taj tip replayabiiltia :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Obi Wan kaže...
Cansee kaže...

APPLY MAXIMUM GIRTH ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

edit: sto se mene tice, sto je vise opcija kod kreiranja lika, to je bolje. na kraju krajeva, time se osigurava replayability sta je samo po sebi pozeljno.

to jedino, dakako, ako uređivanje genitalija ima ikakvog značaja na gameplay, inače se utjecaj na replayability svodi na par minuta igranja s produžavanjem i skraćivanjem pimpača pri kreiranju lika

17 godina
Rhodin kaže...

Ili mi dajte kod izbora lika 2-3 muška i toliko ženskih i onda beskonačno odluka sa velikim grananjem u priči, nekoliko verzija završetka, ovisno o donešenim odlukama i da nisu questovi repetitivni i dosadni, već "tailor made" - ja bih recimo taj tip replayabiiltia :P

toga ce bit po defaultu...

16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Mrzim kreiranje likova u igrama. Ne mogu se povezat onda s likom nikak. Bolje mi je kad igra vec ima svog lika i amen

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Mrzim kreiranje likova u igrama. Ne mogu se povezat onda s likom nikak. Bolje mi je kad igra vec ima svog lika i amen

meni je svejedno. na kraju krajeva, kad je voiced, i kad je vecinom u 1st person, ko da ga nisi kreira. na kraju krajeva, imas defaul V pa ti dode na isto. nesto slicno kao shepard u mass effectu

8 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Napravis kao ja - lupis par puta "randomize" dok ne dobijes bijelca.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice