Battlefield 3 limited edition

poruka: 6
|
čitano: 1.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

kakve mogućnosti imam s navedenim keyom, jer vidim tu imaju standardne verzije englske ruske.Zanima me ovaj navedeni

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3 limited edition
bjong kaže...

kakve mogućnosti imam s navedenim keyom, jer vidim tu imaju standardne verzije englske ruske.Zanima me ovaj navedeni

Redom:

-DLC Back to Karkand

-PWP Pack

-Dog Tag Pack

-SPECACT Kit

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...
bjong kaže...

Redom:

-DLC Back to Karkand

-PWP Pack

-Dog Tag Pack

-SPECACT Kit

moj frend je kupil obićnu verziju i dobil je sve osim BACK TO KARKAND {#}

BRod
15 godina
moze pomoc oko tog limited edtion.-a
Nemogu nikako da skinem tu expansiju back to karkand idem ovim postupkom al nikako da je dobijem u my games

Client Method:
Open the Origin client on your PC, and open the Store tab. If you have the Limited Edition of BF3, skip to step 5.
Find Back to Karkand in the store.
Click Add to Cart, then select Checkout to purchase.
Click Complete Purchase to confirm your order.
You will now need to go to My Games and update Battlefield 3 to play Back to Karkand.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...
moze pomoc oko tog limited edtion.-a
Nemogu nikako da skinem tu expansiju back to karkand idem ovim postupkom al nikako da je dobijem u my games

Client Method:
Open the Origin client on your PC, and open the Store tab. If you have the Limited Edition of BF3, skip to step 5.
Find Back to Karkand in the store.
Click Add to Cart, then select Checkout to purchase.
Click Complete Purchase to confirm your order.
You will now need to go to My Games and update Battlefield 3 to play Back to Karkand.

ako imaš kod za b2k onda ga unesi prilikom checkouta a sama ekspanzija ti neće biti vidljiva na originu već na battlelogu...kad uneseš kod i chekiraš onda napravi update na bf3 i to ovako - desni klik miša na bf3 i onda check for updates i tada pričekaj da ti updejta i onda odi na battlelog i pokreni neku mapu na karkandu...ja sam kupio isto limited edition i nisam automatski prilikom aktivacije keya dobio b2k ekspanziju i onda sam slao tiket suportu i oni rekli da je njihov zaj.. i poslali mi kod i još kao ispriku dobio 20% popusta prilikom kupnje igre na originu...a i da ti skrenem pažnju na to da su bile dvije vrste limited editiona...jedna sa b2k a druga bez već samo onim pakom oružja i dogtagova

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 18:11 (Mahjongg).
15 godina

ma do njih je bio problem cuo sam se sa podrskom i dodali su mi expansiu..

De mi reci jel znas neki server za pocetnike onako da je i da je stabilan jbg... evo bas igram sad i stalno mi se rusi igra :S 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice