Uključio sam dijaloge na japanskom (sa engleskim titlovima), pa makar nemam primedbi za voice acting. 
Igra i dalje nema opciju da se meditira (ili štagod) do večeri ili jutra? Čudan previd sam po sebi, s obzirom na to da postoje likovi koji se pojavljuju samo noću, još čudniji ako se uzme u obzir da su prethodne igre to imale.
Igra i dalje nema opciju da se meditira (ili štagod) do večeri ili jutra? Čudan previd sam po sebi, s obzirom na to da postoje likovi koji se pojavljuju samo noću, još čudniji ako se uzme u obzir da su prethodne igre to imale.
Moraš neki building u hideoutu napravit, Nando čini mi se.
Krenem na jednog od Shinbakufu. Prvi kontakt, koji daje ostale sporedne misije: u utvrđenju. Šalje me da pokupim informacije koje se nalaze u drugom utvrđenju, zatim se nalazim sa drugim likom koji mi može pomoći i on me takođe šalje u utvrđenje i sad se moram sastati sa još jednim davaocem informacija kako bi me on uputio u četvrtu tvrđavu. Je l' ja previše očekujem ili je ovo jako nemaštovito, monotono i zamorno? Inače, prethodni Shinbakufu: odem kod NPC-ja kojeg dobro poznajem i koji će mi dati tragove; ispratim tragove; NPC mi je uredno dao legit tragove koji vode do njega samog, i nije zamka, niti sam prateći tragove video bilo šta zbog čega bi taj lik bio manje kriv. Logika? Jasno je da su hteli napraviti obrt, ali se nisu potrudili.
Svaka čast timu koji se bavio istorijom i arhitekturom, ali sve van toga je baš mlako i ovo mi je definitivno slabiji naslov nego Odyssey, koji mi je opet lošije legao nego Origins.