Ja VSync palim uvijek. Dosta često mi se dogodi lom slike ako nije uključen, pogotovo sa 100+ FPS u starijim ili nezahtjevnim igrama.
Ja VSync palim uvijek. Dosta često mi se dogodi lom slike ako nije uključen, pogotovo sa 100+ FPS u starijim ili nezahtjevnim igrama.
Zato i gledam, odakle mi više fps od refresh ratea na max. postavkama u igrama tipa Just Cause 2, Crysis 2 i sličnima na 1920x1200, nema šanse ni sa HD6950.
Ali (pra)starijih igara imam tonu, opet "zaboravim" uvijek upaliti. Baš ću sad pogledati iz znatiželje.
Ma ja ti i igram samo stare naslove. Pogotovo odkada sam prodao novi komp, sada igram sve staro po 2-3 godine ili više. Evo upravo najnovije što igram je Borderlands, 2009. godina. Nemam ja para za nove igre, zato sam i prodao računalo. Tko će dati po 50E za novi Deus Ex, Witcher 2, i sl.
Probaj TF2, tamo se to dosta vidi. Ali opet je MP igra pa se tu i tamo koji tearing zanemari.
Baš ga i igram, tim više. Samo sam opalio u CCC-u filtre i AA do ibera , nije baš poželjno za multi, ali ionako se smijem samo i sprdam po mapi, nije da sam u ozbiljnom igranju kao nekad Quake Warsa.