Tekken 6

poruka: 32
|
čitano: 10.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Tekken 6

Evo upravo sam na YouTubeu vidio prve fighteve iz ove odlicne tabacine

Ovdje pisite sto ocekuje od ove igre.Po meni,ova igra izgleda fanasticno,do kraja ispolirana i mislim da je došlo pravo vrijeme za kupnju Play Stationa 3!

Batman je zakon!
Moj PC  
1 2 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Tekken 6
luckyluke kaže...

Ovdje pisite sto ocekuje od ove igre.Po meni,ova igra izgleda fanasticno,do kraja ispolirana i mislim da je došlo pravo vrijeme za kupnju Play Stationa 3!

Street Fighter je bolji!!

16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...
luckyluke kaže...

Street Fighter je bolji!!

slazem se 

16 godina
Tekken 6

Šta se ovo cipaju čobani???

Udru ovcu a ona se malo okrene i ostane na nogama kao igračka a pozadina se miče skroz nerealno, ma daj u 21. samo stoljeću a ovo izgleda kao za ps1.

Bezveze.

To je uredu!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 18:03 (RePlaY).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tekken 6

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  kako ne podnosim riječ "tabačina"  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA   Zašto ju pobogu koristite???

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Tekken 6

Ovo izgledao više kao PS2 naslov,pa pogledajte malo teksture,pogotovo pozadinske.

I opet je riječ o fake-3d grafici,koriste se oni krugovi koji nezavisno rotiraju oko likova da bi se dobio osjećaj 3d prostora.

Zbilja loše.

Ako vam je do razloga za kupnju Ps3 konzole pogledajte sljedeće:

FF13

Killzone2

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tekken 6

street fighter je vama PC-asima bolji jer je to jedina tucnjava koja je izasla za PC.Da ste igrali Tekkena vidili biste da je Tekken nebrojeno puta bolji.Tekken mi vise lici na pravi fighterski naslov a SF izgleda kao neka nerealna sora.

Batman je zakon!
Moj PC  
2 2 hvala 1
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

street fighter je vama PC-asima bolji jer je to jedina tucnjava koja je izasla za PC.Da ste igrali Tekkena vidili biste da je Tekken nebrojeno puta bolji.Tekken mi vise lici na pravi fighterski naslov a SF izgleda kao neka nerealna sora.

ma ti takeni su bas svi isti jedino se grafika mjenja...tu tucnjavu nikako ne volim jer da pobjedis netrebas znat neke finte neg mozes jednostavno samo nabijat nogom bez prestanka  i pobjedit,

to mi je bezveze i mislim da ovaj 6. nastavak nece bit nista specijalno.....dbz su najbolje tucnjave

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 20:04 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
luckyluke kaže...

ma ti takeni su bas svi isti jedino se grafika mjenja...tu tucnjavu nikako ne volim jer da pobjedis netrebas znat neke finte neg mozes jednostavno samo nabijat nogom bez prestanka  i pobjedit,

to mi je bezveze i mislim da ovaj 6. nastavak nece bit nista specijalno.....dbz su najbolje tucnjave

Kako netrebas znati nikakve finte?Kad does na malo tezu razinu finte su ti itekako potrebne a ja mislim da ih ima dosta.Evo jedne usporedbe izmedu SF-a i Tekkena

Kad se u Tekkenu branite a protivnik vas udara vama se energija gubi ali malo tako da je to dosta realnije nego kod SF-a.Usput,Tekken mi je zbog necega bolji nemogu vam reci zbog cega ali ovo vam moze nesto znaciti.Od kada sam dobio Tekken 3 za PC(emulator) vise uopce ne igram SF.Pozovem prijatelje i uzivamo!Cool

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan

U SF-u se isto malo oduzimaju healthi kad blokiraš.

E i nemoj koristit riječ realnost kad su u pitanju arkadne šore. Namigiva

Inače i ja sam igrao tekken 3 non stop na PS1 i to godinama, ali ipak objektivno gledajući Tekken vs. Street Fighter = FIFA vs. PES  Smijeh, tako nekako bi bila usporedba slična...   Jednostavno Street Fighter je kompleksniji, teži, "dublji" i jednostavno OTAC svih šora na bilo kojoj platformi.

16 godina
zv'jer2 kaže...

U SF-u se isto malo oduzimaju healthi kad blokiraš.

E i nemoj koristit riječ realnost kad su u pitanju arkadne šore. Namigiva

Inače i ja sam igrao tekken 3 non stop na PS1 i to godinama, ali ipak objektivno gledajući Tekken vs. Street Fighter = FIFA vs. PES  Smijeh, tako nekako bi bila usporedba slična...   Jednostavno Street Fighter je kompleksniji, teži, "dublji" i jednostavno OTAC svih šora na bilo kojoj platformi.

fuckaj ga,svako ima svoj stav prema igri i postujem tude misljenjeNamigivasad sto ja vise volim tekken a ti SF ne bumo se svadiliOsmijeh

Batman je zakon!
17 godina
Tekken 6

Ak je ovo gore (1.post) Tekken 6 u pravom licu, onda je to katastrofa.

Osobno, ne vjerujem da je to nekaj s čim bi se prezentiralo Tekken.

Po mojem mišljenju, trebali su stati na Tag Tournament i ne dodavati brojke ak je već moral van 6. djel.

Bilo bi pametnije da su napravili svojevrsni remake za PS3, jednostavnog naslova Tekken, baš kao što se dela i remake Alien vs Predator pod imenom originala.

Tekken sam oduvjek voljel više od ostalih tučnjava, primjerice najvećih mu suparnika; Mortal Combat i Street Fighter-a.

SF 4 je odrađen kvalitetno i povisil je "letvicu" da bi neka tučnjava, uspoređujući se s njim, dobila dobru ocjenu.

Svejedno ja više volim Tekken serijal i to se više nemre promjeniti.

Isto ko i kod PES vs Fifa, NBA2k vs NBA Live i sličnih duela, oboje je igrivo, bolje od drugog na neki način ali samo jedno je bolje u osobnom odabiru.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tekken 6

Pa niko se ne svađa, ja sam izrekao svoje mišljenje kao i ti svoje, sve u redu.  Smijeh

Nego, malo on-topic:  ovaj filmić mi izgleda nekako zastarjelo, nebi nikad reko da je to najnoviji Tekken, jednostavno je presličan prastaroj trojci koju sam hvala bogu igrao jaaaako puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zv'jer2 kaže...

Pa niko se ne svađa, ja sam izrekao svoje mišljenje kao i ti svoje, sve u redu.  Smijeh

Nego, malo on-topic:  ovaj filmić mi izgleda nekako zastarjelo, nebi nikad reko da je to najnoviji Tekken, jednostavno je presličan prastaroj trojci koju sam hvala bogu igrao jaaaako puno.

hehe jebiga onda pravac na youtube i trazi neki drugi filmicNamigiva

EDIT:evo vam

sestice,stavite u HD i enjoy

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 23:02 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
Još uvijek igram oba naslova na emulatoru,ali ne nove verzije nego Tekken 3 i Street fighter alpha(ili nešto slično). Dobre su mi obe dvije igre,svaka na svoj način,u Tekkenu su mi bolje finte a u SF-u nerealnost(npr.onaj s gumenim nogama).
http://spaceforum.x10hosting.com -Powered by VBulletin
17 godina
protjeran
Tekken 6

Ono što nisam volio kod Tekkena je bila potreba za pamćenjem milijun kombinacija i tzv. button bashing, zato je meni najdraži Dead or Alive serijal od svih fight igri, jedino su mi pojedini likovi pomalo bezveze napravljeni kada se usporede sa likovima u ostalim fight serijalima, samo sada je ekskluziva za Xbox konzole.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 0:05 (the_tux).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tekken 6

daj ajde šta je ovo ove ovce nevaljaju ništa, ma uostalom grafika nevalja

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne slažem se s tvrdnjom prijatelja Lucky Luckea da je Tekken 6 igra zbog koje se isplati kupovati PS3 ali se slažem s njegovom tvrdnjom da je Tekken miljama bolji od SF4.. ma meni je tekken 3, 4 i 5 svaki nastavak preultra odličan Osmijeh..   i svakog radije igram nego SF4 koji me je jako razočaral.. PC- jaši vole SF4 jer je to jedina tučnjava koju mogu isprobati na piceku.. a što se tiče konzolaša i PC ijaša koji posjeduju i jedno i drugo oni se u svakom slučaju radije okreću ka Tekkenu ili Soul Caliburu.. jednostavno očekivao sam toliko od SF4 kad je izašao da sam se razočarao sa njime kao malo dijete kada mu sladoled ispadne iz rukuŠutim

naime ta 2D zastarijela grafika, nimala interakcija s okolinom, nimalo štete, nakon par koraka natrag tvojeg ili protivničkog lika zaustavi neki nevidljivi zid.. pa nemogućnost izbjegavanju udaraca u stranu.. lijevo desno, gore dolje..mah strahota.. a to sve tekken posjeduje još od 3 nastavka.. a da i ne pričam o animacijama prije borbe u SF4 koje su očito preuzete iz prijašnjih tekkena..smiješno..

priznajem da je tekken nakon svojeg 3 nastavka doveo skoro do vrhunca ali svake godine smisle nešto novo, uljepšaju ionaku prekrasnu grafiku, kretnje likova su za čisti melem za oči, svaki dio tijela ima svoju fiziku.. ma jednostavno super.. uglavnom ocjene gamerskih stranica sve govore.. konzolaši mogu biti sretni što imaju lijep izbor tučnjava i to hitove poput Tekkena.. ja koji nažalost posjedujem samo PS2 i novi PC radije zaigram Tekken 4 ili 5 na starom dobro PS - u 2 u društvo nego da doživljavam horor igrajući SF4 koji nije ni do koljena jednom Tekkenu ili Soul Caliburu..amen

16 godina
Tekken 6

Evo jedne slike sa svim igrivim likovima u Tekkenu 6.Mislim da ih ima stvarno dosta(40) i da su svi dobro izbalansirani sto ce biti pravi gust igrati.Smijeh

EDIT:uff skoro link zaboraviio Cool OVDJE

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 14:07 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
luckyluke kaže...

Evo jedne slike sa svim igrivim likovima u Tekkenu 6.Mislim da ih ima stvarno dosta(40) i da su svi dobro izbalansirani sto ce biti pravi gust igrati.Smijeh

EDIT:uff skoro link zaboraviio Cool OVDJE

Pa de je Eddy?

Ne znam kaj motaju s mojim omiljenim likovima, Hwoarangom i Kingom - nekak ih sve više izobličuju...

Kaj su to napravili od Yoshimitsu-a...?!

Velim, najbolje bi bilo da ne mjenjaju likove, ak već moraju, nek ostave i one verzije od prije.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
Tekken 6

tekken ću kupit prijatlju za ps3,a sebi ću skinut za psp

---------------------------------------------------------------------------

sf je dobra igra barem sam tako čuo i to je jedina takva igra za pc ali tekken je bolji

michael
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 14:37 (michael).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tekken 6

Najbolje su Capcomove tuče, Street Fighter i vs. Capcom serijal, posebno Marvel vs. Capcom 2 (koji je nedavno izašao za PSN i XBLA).

Od svih Tekkena najbolji su mi 3 i Tag Tournament. Ovaj Tekken 6 izgleda ko PS2 naslov. A ova interakcija s okolišem tj. zabijanjem u zid da bi se razbio nekako ili tako nešto je nikakva. MK vs. DC Universe ima puno bolju interakciju s okolišem.

Figo kaže...

naime ta 2D zastarijela grafika, nimala interakcija s okolinom, nimalo štete, nakon par koraka natrag tvojeg ili protivničkog lika zaustavi neki nevidljivi zid.. pa nemogućnost izbjegavanju udaraca u stranu.. lijevo desno, gore dolje..mah strahota.. a to sve tekken posjeduje još od 3 nastavka.. a da i ne pričam o animacijama prije borbe u SF4 koje su očito preuzete iz prijašnjih tekkena..smiješno..

Meni se čini da ti nisi igrao SF4.

1. Ta 2D grafika nikako nije zastarjela, samo pogledaj pozadine kako su rekreirane. Usput, to je 2.5D grafika.

2. Postoji interakcija, ali ona ne utječe na borbu. Kad netko padne na pod, onda ljudi ili što je već na pozadini reagiraju. A bome ni Tekken serijal nema tu interakciju uopće.

3. Kako misliš nimalo štete? Na okoliš ili na borce.

4. A nego šta da bude? Da borci odu u beskonačan pad ispod podloge? I postoji onaj realan zid koji te zaustavlja. Na nekim stazama.

5. Postoji mogućnost izbjegavanja u stranu, samo nekako trebaš tempirati to. Tekken to isto nema. Bar ja mislim jer mi se nije dalo učiti onoliko kombinacija.

6. Jea, Tekken to sve posjeduje. Moš mislit.

7. Tekken uopće nije imao te animacije prije borbe, nakon 4-ice. A i to se događa samo nekoliko puta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 15:01 (netko_namo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
netko_namo kaže...

Najbolje su Capcomove tuče, Street Fighter i vs. Capcom serijal, posebno Marvel vs. Capcom 2 (koji je nedavno izašao za PSN i XBLA).

Od svih Tekkena najbolji su mi 3 i Tag Tournament. Ovaj Tekken 6 izgleda ko PS2 naslov. A ova interakcija s okolišem tj. zabijanjem u zid da bi se razbio nekako ili tako nešto je nikakva. MK vs. DC Universe ima puno bolju interakciju s okolišem.

Figo kaže...

Meni se čini da ti nisi igrao SF4.

1. Ta 2D grafika nikako nije zastarjela, samo pogledaj pozadine kako su rekreirane. Usput, to je 2.5D grafika.

2. Postoji interakcija, ali ona ne utječe na borbu. Kad netko padne na pod, onda ljudi ili što je već na pozadini reagiraju. A bome ni Tekken serijal nema tu interakciju uopće.

3. Kako misliš nimalo štete? Na okoliš ili na borce.

4. A nego šta da bude? Da borci odu u beskonačan pad ispod podloge? I postoji onaj realan zid koji te zaustavlja. Na nekim stazama.

5. Postoji mogućnost izbjegavanja u stranu, samo nekako trebaš tempirati to. Tekken to isto nema. Bar ja mislim jer mi se nije dalo učiti onoliko kombinacija.

6. Jea, Tekken to sve posjeduje. Moš mislit.

7. Tekken uopće nije imao te animacije prije borbe, nakon 4-ice. A i to se događa samo nekoliko puta.

sve je to tocno sto si rekao.a najvise me nasmijao figo kad je rekao da je 2D grafika zastarjela haha grafika u SF4 je stvarno odlicna jos ktome super optimizirana

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan
Tekken 6

imam street fighter 4 na kompu... na PS2 haklam Tekken 5 i Virtua Fighter 4 Evolution

ljudi moji... svaka čast i SF4 i Tekkenu... ali nema do Virtua fightera... ako netko ima PS3 ili X360, neka uzme VF5 i gušta... tu button bashing ne prolazi

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tekken 6

tekken je najbolja tucnjava il tabacina kak neki vele xD...nema nikakih SF-ova i MK.ovo je igrica,combo se mogu slagati u svim tabacinama ..al opet nie ko tkn ..gledo sam par puta videa na jutubu od tekken 6,SF4 itd .. mogu rec da ih tekken samo tako reže .evo zas je tekken bolji - :1.u tekkenu mozes slagat kilometarske comboe po zraku uza zid itd.. a u SF nemore,2.. u tekkenu mozes blokat napade svih vrsta a u sf nemore,ima vise likova,bolja je prica i zanimljivija ,grafa sigurno bolja,jel SF4 izleda ko neki usrani crtic ..isto animacije bolje u tknu itd..et to e to zasad ljudi ..dokazte da e tekken bolji :D

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tekken 6

gledo malo gameplay i grafa mi nije nista posebno,ako bude ko stari takkeni onda mene nece vidjet jer je previse jednolicna najjace napade je prelagano izvoditi i mozes ubit bilo koga ponavljajuci jedne te iste napade ,tako je bilo dosad

i bez ikakvog truda mogo sam pobjedit na bilokojoj tezini samo istim potezom tako da takken ne volim nikako za mene je dbz najjaca "tabacina" tamo ima sigurno vise combo-a nego u takkenu i 3x vise likova i prica je bolja samo sto se vecini ne sviđa,ali ok

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tekken 6

ma tekken je kralj fight igara.

igram ga upravo na PSP-u(sesticu)i odlican je,najbolja igra za PSP dosad po mom misljenju

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tekken 6

Ova svađa oko SF4 i Tekken 6 nema smisla ni malo... Obje su dobre igre, s jedinom razlikom što je SF4 miljama bolja. Može se zabavit s Tekkenom i Virtua Fighterom, ali kad u igri možeš naučiti najbolje comboe u 5 minuta i nakon toga se kompetitivno igranje na visokoj razini svodi na bockanje, izmicanje (dobro, naravno da toga ima u SF) i "cointoss" šansu tko će dobit combo od 70% života u lice, nije mi to to. Kad se igra igra 10 i više godina nakon izlaska sa jednakim žarom (pričam o SF, naravno), onda to nešto govori... Ma nema smisla uvjeravat ikoga išta protiv Tekkena kad je to jedini serijal sa Eddyem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e nisam dobro upućen jel ima tekken 6 na pc trba mi odgovor brzo

16 godina
CROwarrior kaže...

e nisam dobro upućen jel ima tekken 6 na pc trba mi odgovor brzo

Nema ga za PC.

Ima ga samo za konzole nove generacije-Xbox 360 i PS3.

EDIT:jesam dovoljno brz?Smijeh

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 21:49 (luckyluke).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice