Spisak igara za xbox360

poruka: 6
|
čitano: 1.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Spisak igara za xbox360

Evo odlucio sam se za ove igre da kupim: (xbox360)

Red Dead Redemtion 

Splinter cell conviction 

Just Cause 2 

Fifa street 3 

Forza motorsport 3 

Uncharted 2 

I volio bi da mi vi jos preporucite 2-3 igre ( osim gta IV :D ) 

I ako moze neka koja se moze igrat player vs player ( da buraza tandracim :D )  

Neznam isplati li se kupit final fantasy xiii ( nisam nijedan nastavak do sada igro.

ali prednost imaju igre pvp 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 16:15 (2dollaB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spisak igara za xbox360

gears of war 2 i alan wake ali btw uncharted je ps3 ekskluziva nema tog na xbox,a sta se tice ovog kaj si reko s burazom da bi igro nzn kakav je port tekkena na xboxu a imas jos street fighter i soul calibre 4 i mislim da gersi imaju split screen al nisam siguran

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 16:44 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

gears of war 2 i alan wake ali btw uncharted je ps3 ekskluziva nema tog na xbox,a sta se tice ovog kaj si reko s burazom da bi igro nzn kakav je port tekkena na xboxu a imas jos street fighter i soul calibre 4 i mislim da gersi imaju split screen al nisam siguran

bi li mi prije preporucio ovaj alan wake , gow2 ili just cause 2 

Neznam nikako se nemogu odlucit 

17 godina

alan wake nazalost nisam igro ali izgleda super ali kolko sam cuo jako je krtakta igra,just cause 2 je super igra isto ali je isto tako dosta kratka makar imas onaj open world ko kod GTA tj mozes radit kaj hoces u igri i sam izabar kad ces nes igrat,a gow2 je ok pucina i s njom ces provest najvise vremena pogotovo ak mislim igrat multi sad dal ces izabrat neku od ove dvije super igre koje su jako kratke ili gow2 pa uzivat prek liva,btw nebi bilo lose jos nekog pricekat da ti odgovori

17 godina
neaktivan
Spisak igara za xbox360

uzmi gow2 i halo 3 ako ti je do multiplayera. super street fighter 4 ako voliš mp tabačine (tekken i virtua fighter imaju loš kod, dosta lagga). port tekkena na xboxu je isti ko i port tekkena na ps3, to je arkadna igra. fable 2, ninja gaiden 2 (na game.co.uk je 2 funte lol a predobra je), bayonetta (igrao sam samo demo, al sine moj koji demo, badnit ću igru kad završim s rdr :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja isto moram naucit citat sad sam glupost napiso :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 21:39 (R4zOR229).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice