Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 192.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
15 godina
neaktivan
Re: Red Dead Redemption
thuglife kaže...

Za mene je ova igra fenomenalna samo mi je žao što priča nije malo bolja, mrzim to što ga ubiju na kraju i što Jack nema misija za osvečivanjem oca inaće sve 5.

Puno hvala na ovome.

Ni ti nisi prešao igru?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Igrao sam je dosta kod prijatelja, i dosta sam toga odradio, ali ne, nisam je prešao do kraja.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

samo sto se prevario u jednom a to je da ima misija u kojoj osvetis oca.

dobro ima al to je ka onaj upitnik nije pod nekim slovom kao drugi leveli...

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Igrao sam je dosta kod prijatelja, i dosta sam toga odradio, ali ne, nisam je prešao do kraja.

A nemoj mi rec sad da sam ti sve pokvario, pa ko nezna kakav je kraj i prije nego što dođeš do njega...youtube cini cuda gledao sam je tamo puno puta prije nego sto sam je zaigra a presao sam je vec jednom sad igram drugi put i dosao sam u mexico a kupio sam je u 11 misec...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 22:29 (hitmanr).
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
thuglife kaže...

A nemoj mi rec sad da sam ti sve pokvario, pa ko nezna kakav je kraj i prije nego što dođeš do njega...youtube cini cuda gledao sam je tamo puno puta prije nego sto sam je zaigra a presao sam je vec jednom sad igram drugi put i dosao sam u mexico a kupio sam je u 11 misec...

Ne, totalno sam pazio na spoilere.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
hitmanr kaže...
thuglife kaže...

Ne, totalno sam pazio na spoilere.

ma nemoj da te to brine, neznas kraj dok ga ne odigras, glavno da nisi gleda nekog dok je zavrsava igra je toliko dobra da kad ti je neko isprica jednako je dobra i s jednakim užitkom češ je odigrat...:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 14:47 (hitmanr).
16 godina
Red Dead Redemption

kakav uptitnik? to je normalna misija sa sinom kad ides ubit onog sto ti je tatu ubio i onda bude dvoboj između vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kakav uptitnik? to je normalna misija sa sinom kad ides ubit onog sto ti je tatu ubio i onda bude dvoboj između vas

meni nije bilo tako ja sam morao riješavat upitnike i tako sam došao do onog starog što gađa tice negdi kraj rijeke...

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Igra je fenomenalna, kupio sam xbox360 samo kako bi ju mogao odigrati... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Igra je fenomenalna, kupio sam xbox360 samo kako bi ju mogao odigrati... 

ehhehehe jel da, ja isto...{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 14:50 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Sad mi je zao sto sam ga prodao :/

Imao sam ga oko mjesec-dva... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 14:59 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
hitmanr kaže...

Sad mi je zao sto sam ga prodao :/

Imao sam ga oko mjesec-dva...  

a nisi to trebao napravit moga si je jos misecima i misecima igrat....PITANJE ZA IGRACE MP-A;mogu li se dobivena oruzija od drugih igraca tjekom igre spremiti ono sejvati ili uvijek ih treba iznova skupljati i počimati sa onom jednom puškom i pištoljem??

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

hitmanr jesi igro Undead Nightmare?

Evo ja sam sad upravo stigao u Mexico.Ajme igra mi je toliko dobra da mi ju je žao prelaziti.

BTW koliko ti je trebalo da ju pređeš(mislim glavne misije)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 16:48 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Lol evo u jednoj recenziji upravo ono o čemu sam govorio:

"I don't think any other game has made me question what the 'right' thing to do is more than RDR.

And even though I've said on TalkRadar UK that the game itself has left me a little disappointed so far, it's clearly a landmark for gaming.

Ironically, it's probably the very reason I'm not enjoying it as much as I should.
It's plainly more fun to be bad. Remember, I'm the guy who made a whole video about pushing people down stairs in GTA IV.

Stealing, cheating, getting away... It just feels wrong in RDR. In this harsh land, people need a hero. Suddenly I can empathise with Peter Parker"

{#}  XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

hitmanr jesi igro Undead Nightmare?

Evo ja sam sad upravo stigao u Mexico.Ajme igra mi je toliko dobra da mi ju je žao prelaziti.

BTW koliko ti je trebalo da ju pređeš(mislim glavne misije)

Prvi put sam je prilazio tjedan dana i mogu ti rec da mi je zao sto sam je brzo prisa al sad je igram vec 2 tjedna i u mexicu sam trenutno. Ali i kad je priđem jos cu malo istrazivat ima zanimljivih stvari na mapi

14 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

bok, recite mi kako je najlakše dobiti bounty hunter plakat u nekom gradu jer ovako moram čekat a ima li neki način na koji bi što brže dobivao te plakate jer mi treba još 7 platkata da bi imo 100% pređenu igru

edit: i mogu li sve bountye riješit u jednom gradu npr. Blackwateru

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 22:35 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

dakle opcepoznato je da je ova igra samo za konzole

interesira me da li postoji kakav emulator da je zaigram na pc-u. zazelio sam se wester-based igre. kad sta imam vidit samo ps3 i xbox.

hvala

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

interesira me da li postoji kakav emulator da je zaigram na pc-u. zazelio sam se wester-based igre. kad sta imam vidit samo ps3 i xbox.

hvala

Nema ništa, ne postoje emulatori za PS3 i X360.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
Obi Wan kaže...

hvala

Nema ništa, ne postoje emulatori za PS3 i X360.

krasno. a bas sam se zapalio za igru. izgleda preye8eno...

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Odlična je, svakako bih ti preporučio da posudiš negdje neku konzolu ako imaš priliku, neće ti bit žao. Zbilja jedna od najboljih igara tog tipa.

Svijet je super odrađen, priča solidna a likovi zbilja kul.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Odlična je, svakako bih ti preporučio da posudiš negdje neku konzolu ako imaš priliku, neće ti bit žao. Zbilja jedna od najboljih igara tog tipa.

Svijet je super odrađen, priča solidna a likovi zbilja kul.

tesko da cu moc od bilo koga posudit ps3. uostalom da se i desi da nabavin konzolu treba mi i igra...

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Neznam iz kojeg razloga na multiplayeru nema ljudi , trazim igru di ima ljudi nekih 10 min i to nadem 3/4 ljudi...Igram na Xboxu...

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Ima li kakvih naznaka o PC verziji?

2 0 hvala 0
14 godina
Mind Control kaže...

Ima li kakvih naznaka o PC verziji?

Ja se iskreno nadam da će doći na PC! {#}

Mislim ako su mogli LA Noire portati ne kužim zašto neće RDR!

Maurer
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

I ja se još uvijek nadam da će doć na PC. Nikad nije kasno za igru takvoga kalibra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Red Dead Redemption

vec je bilo pisano u temi da ne planiraju PC verziju jer Red Dead nikad nit nije bio na PC 

to su izjavili na nekom interviewu
L.A. Noire je druga prica jer na njemu je radio team bondi  

http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:24 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red Dead Redemption

jučer sam si jeftino nabavio Xbox, u planu mi je bilo to uzeti samo zbog GTA V koji izlazi za 2 mjeseca. I dobio sam RDR uz konzolu, znao sam od prije po raznim dojmoviam ljudi da je igra fantastična, uvijek mi je bilo žao što je nisam mogao zaigrati na PC-u. Ali eto 2 dana se ne mogu odvojiti od toga, igra je čisto remek djelo, fantastičan ugođaj, velika mapa, mnoštvo toga za raditi sa strane, ma jednosatvno igra bez greške i jedna od onih koje te drže i ne daju ti da ih ugasiš {#}

Multiplayer isto odličan, pogotovo free roam mode.

Rekao bi sigurno jedna od najboljih igara koje sam igrao u životu ovako po samom gameplayu, mada je još nisam ni prešao, ni blizu. I definitivno se isplati uzeti konzolu samo zbog ove igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Red Dead Redemption

Jel igra netko ovu igru još online?Čitam da su hakeri uništili multiplayer prije godnu dana pa jel netko zna da li se to riješilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Red Dead Redemption

Evo da malo ozivim temu.RDR je od sad na xboxu kompatibilan:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1180698

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 16:00 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice