dakle kad sam bio manji imao sam igru za ps2 ali sad neznam naziv...igra je opcela u nekoj kolibi ili tak nest i ti si bio djecak obucen nekak prosjacki jer je radnja bila u proslom vremenu,znam da kad si izasao van tamo su bila polja i svinje i sjecam se da su bile druge kucice,ali ja na toj igri nisam imao boje jer sam imao stari ps2 i stariji tv na kojem sam igrao...mislim da je moguce da je bio gospodar prstenova ili sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
el bilo isječaka iz filma?
el bilo isječaka iz filma?
jbg,nesjecam se...ja nisam skoro nist razumio igru jer nisam znao engleski to je bilo prije kojih 7 godina,ja sam ju kupio od jednog lika koji je prodavao ps2 igre...s obzirom da nisam ni presao 1, level nije se dogadjalo nista cudno nikakve borbe ili ekspozije,samo je bilo mirno selo i sjecam se da je bio neki patuljak ili vilenjak :P
Također i ja sam igrao gospodar prstenova, isto tak počinje, po nekom stolu skakao u kući. sjećam se i borbe s vukovima i skakanju po nekoj vjetrenjači. Mislim da se u igri ima ime Hobbit ili tako nešto.
EDIT: Ta igra se zove The Hobbit, ako ta nije, ne znam koja može biti.
Također i ja sam igrao gospodar prstenova, isto tak počinje, po nekom stolu skakao u kući. sjećam se i borbe s vukovima i skakanju po nekoj vjetrenjači. Mislim da se u igri ima ime Hobbit ili tako nešto.
EDIT: Ta igra se zove The Hobbit, ako ta nije, ne znam koja može biti.
e to je ta 99% sam siguran idem ju downloadati i malo odigrati :)