Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.039.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Daj ja nevjerujem, cak su i ADS napravili za svaki ciljnik...R* ja te volim.

Ovo je predobro, taman dok dode PC verzija nabavim GTX 970, ovo je igra desetljeca.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Fantasticno! Nadam se da postoji opcija di se gasi fps,tako da je nakon cca 9 mjeseci ponovno prođem na stari nacin,a onda ponovo u fpsu koji daje potpuno novi dozivljaj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni taj fps mode opce nije interesantan, jednostavno volim old school gta, dobro je sto su ubacili, ali mi je draze iz treceg lica.

22 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V
Zamislite tek kakve mogućnosti naš čekaju s modovima na PC verziji u budućnosti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V
alien20 kaže...

Meni taj fps mode opce nije interesantan, jednostavno volim old school gta, dobro je sto su ubacili, ali mi je draze iz treceg lica.

Ja se nadam da cemo bit u mogucnosti izabrat kameru..pa ko voli kako,,,samo neznam kako ce to u online funkcionirat..

16 godina
Robilad kaže...
alien20 kaže...

Ja se nadam da cemo bit u mogucnosti izabrat kameru..pa ko voli kako,,,samo neznam kako ce to u online funkcionirat..

Postoji mogućnost igranja u trećem i u prvom licu, mijenjaš kako ti volja i kada żeliš.

A što se tiče online-a, pročitao sam da će postojati odvojeni serveri za igru u prvom licu i za običnu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Robilad kaže...
alien20 kaže...

Postoji mogućnost igranja u trećem i u prvom licu, mijenjaš kako ti volja i kada żeliš.

A što se tiče online-a, pročitao sam da će postojati odvojeni serveri za igru u prvom licu i za običnu.

Toliko o Battlefield Hardline-u, ova igra ima sve :)

Jos ako ce se na PC-u moci igrati na serverima sa 64 igraca bilo bi savrseno.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
16 godina
alien20 kaže...

GTA je igra iz treceg lica.Igranjem u prvom licu se za mene igra gubi car i to vise nije to

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
alien20 kaže...

GTA je igra iz treceg lica.Igranjem u prvom licu se za mene igra gubi car i to vise nije to

Pa da i zato mozes igrati kako hoces i kako tebi pase, covijek par postova prije napisao.

16 godina
Grand Theft Auto V

Sada pogledao ovaj trailer first person... Mislim i bez toga igra bi bila vrhunska, ali mislim da sada mogu bez problema reći da će ovo biti najbolja video igra ikad.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Igra je odlična, pogotovo sada grafički unaprijeđena.
ali moje pitanje glasi GDJE SU PLJAČKEE?

Godinu dana od izlaska igre, i još ih nema. Odgodili za proljeće>pa za ljeto>pa evo prije PS4/XONE verzije. Zašto nas lažu, na kraju će pljačke biti samo za PC/PS4/XONE

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Dodavanjem prvog lica se sigurno neće izbaciti treće, nemojte biti ludi koji ste to uopće pomislili. Dodavanje prvog lica daje dodatnu dimenziju igri i podiže ju na viši nivo, za zayebanciju pogotovo je dušu dalo. Bježanje od murje kroz one uličice, skakanje prek ograda, pucanje i nišanjenje, mlaćenje ljudi na cesti. Sve to doživjeti iz prvog lica.... kako to može biti loše? Pa to je genijalno, svaka čast Rockstar!

Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Dodavanjem prvog lica se sigurno neće izbaciti treće, nemojte biti ludi koji ste to uopće pomislili. Dodavanje prvog lica daje dodatnu dimenziju igri i podiže ju na viši nivo, za zayebanciju pogotovo je dušu dalo. Bježanje od murje kroz one uličice, skakanje prek ograda, pucanje i nišanjenje, mlaćenje ljudi na cesti. Sve to doživjeti iz prvog lica.... kako to može biti loše? Pa to je genijalno, svaka čast Rockstar!

Slažem se, Amazing.

14 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...
alien20 kaže...

joj daj prvo odigrajte pa onda sudite 

Zar uvijek mora bit ovakvih pokusaja mudrovanja i old school spika kad god netko napravi nesto "novo" 

Ja eto mislim da ce bit super pogotovo u Heist misijama.. stvorit ce dodatnu napetost 

Da si igrao GTA 5 mislim da bi onda shvatio kak to zapravo i ima smisla

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 23:38 (Arnold Layne).
13 godina
Grand Theft Auto V
Ja ju sigurno uzimam ovaj vikend radim preorder za ps4 nego dali netko zna koliko gb ima na ps4? Imam 4mbit vezu ivto ce trajat danima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nigdje nema informacija o konfiguracijama za PC ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marcuskac kaže...

Pa da i zato mozes igrati kako hoces i kako tebi pase, covijek par postova prije napisao.

Arnold Layne kaže...

joj daj prvo odigrajte pa onda sudite 

Zar uvijek mora bit ovakvih pokusaja mudrovanja i old school spika kad god netko napravi nesto "novo" 

Ja eto mislim da ce bit super pogotovo u Heist misijama.. stvorit ce dodatnu napetost 

Da si igrao GTA 5 mislim da bi onda shvatio kak to zapravo i ima smisla

koji je vas problem?lijepo sam napisao da je za mene bolje trece lice jer je to gta.lijepo pise za mene.moj osobno dojam.sta tu nije jasno?

uopce nisam rekao da je prvo lice lose ili da su ga bezveze ubacili.dapace,sto vise opcija to bolje ali je ZA MENE trece lice u gta bog.

*** vulgarizmi uklonjeni ***

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 11:20 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

koji je vas problem?lijepo sam napisao da je za mene bolje trece lice jer je to gta.lijepo pise za mene.moj osobno dojam.sta tu nije jasno?

uopce nisam rekao da je prvo lice lose ili da su ga bezveze ubacili.dapace,sto vise opcija to bolje ali je ZA MENE trece lice u gta bog.

*** vulgarizmi uklonjeni ***

Kao drugo ja nisam ni mislio da se ti zalis vec sam samo jos htio spomenuti da nemoras igrati u 1. licu ukoliko nisi vidio.

Eto, sorry ako sam te uvrijedio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 11:21 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja sam bio skeptik po pitanju ovog iz prvog lica, ali stvar je zapravo jako pozitivna - replay valeue je veci - neke misije su pogodnije za prvo lice itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V -- Official First-Person Gameplay Trailer

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 13:15 (Et_Tu_Brute?).

2 0 hvala 1
13 godina

Bio sam 100% siguran da neću kupiti GTA V za PS4, nakon što sam ga odigrao na X360, ali sada kada sam vidio ove vijesti više nisam siguran.

Single player story mi se ne da prelaziti ponovno, ali s obzirom da sad igra ima first-person pogled, mogu samo sjesti na motor ili u neki auto i otići na neku noćnu vožnjicu, slušati muziku i ne raditi ništa drugo.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 14:10 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo

.

U jednoj sceni mozete vidjeti i dupina, onu tanku ribu (sting ray) i kita u daljini vjerujem.

Kada bi barem prikazali sve opcije PC-a, no jos uvijek se R* nece opametit.

I jos novih slika.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 21:33 (Marcuskac).

4 0 hvala 3
15 godina
Grand Theft Auto V

Još malo zanimljivosti, 4. stavka mi se posebno sviđa.

1. On PS4, the light bar will flash red and blue when you’re being chased by the cops.
2. Also on PS4, you can touch the touchpad to switch modes between first- and third-person. There will be a few options to control when the game’s in first-person and when it switches back to third – you can have it so that shooting is in first-person but it snaps back to third-person when you’re in cover, for instance.
3. The PC version is 4K compatible and PS4/Xbox One versions will run at 1080p/30fps. I mean, we knew that already, but now we know it’s definitely true. It looks beautiful.
4. All the vehicles have had their interiors re-done to take advantage of first-person view. All the dials work!
5. Police radio and phone calls are now emitted by the DualShock 4′s speaker.
6. Swiping the touch panel now changes weapons and radio stations.
7. Los Santos is now filled with different animals; those monsters at CVG discovered that fluffy cats aren’t bullet-proof {#}
8. There are thousands of new first-person animations for reloading weapons, parachuting, and other activities.
9. The phone is now a 3D object, and selfie mode is even more creepily realistic than before.
10. You can create first-person-only missions in GTA Online. WHERE ARE THE HEISTS, THO
11. There’s new pedestrian chatter to go with the 100s of new songs and radio shows.
12. Everybody loves the new rail gun.
13. You can see bullet-holes in your OWN BODY now.

Moj PC  
16 0 hvala 7
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

drago mi je da su iskoristili PS4 kontroler kak spada

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V
Jedva cekam 😄

1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 s pogledom iz prvog lica, pogledajte kako to izgleda | HCL.hr 

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

brutališe, igra će rulat opako :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Sta se ocekuje od postavki?

Hoce li moci i5 4460,R9 280 3 gb i 8 gb rama?

Cini mi se da su nas Pc-aše opet zakinuli jer su opet stavili tako da zarade i onda koga boli briga za PC..

Radujem se igri i ne svidja mi se gta u FPS,jednostavno mi nije to to..

Jos samo da kupim komp s onakvim gore specifikacija i deri :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 12 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Sta se ocekuje od postavki?

Hoce li moci i5 4460,R9 280 3 gb i 8 gb rama?

Znam da zvuči malo smiješno, ali nisam siguran da će ti dobro vrtiti.

Kad je GTA IV izašao 2008, koliko me pamćenje služi, pošteno se mogao vrtiti tek sa Nvidiom GTX 560ti iz 2011., koja je koštala 250$ kad je izašla. Malo si pogledaj benchmarke kako je to nekad bilo. Ne bih se kladio da će sad biti puno bolja situacija što se tiče optimizacije.

PSN - DeniZg80
14 godina
Grand Theft Auto V
Gotovo sam siguran da ce biti dobro optimizirana kao i Max Payne 3, GTA IV je bio uzasno neoptimiziran ali nije istina da si tek mogao sa GTX 560TI igrati normalno, ja sam sa 8800 Ultra igrao sve na high
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:18 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice