premalo se para dobije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Više manje heh..
Evo ga level 18... kuća od $130,000, još dodatnih 40,000 mi ostalo, nabrijan Sultan RS.... ide polako uzbrdo :D
kako je najlakse zaradit pare?
Gle ja ti uopće neigram Freemode da se vozikam okolo i robbam store jer od toga nema kruha... puknem shop uzmem $1500, i onda me vija 4 zvjezdice murije, na kraju me ubiju i izgubim $2000... nema računice..
Ja ti udaram misije (one sms poruke što dolaze) i eventualno dok čekam SMS ukradem neki auto i odvezem u "LS Customs" (pay'n'spray) i prodam ga za nekih $2000-$5000 zavisi kolko mi daje.... (to možeš raditi svakih sat vremena ako se nevaram)... i šamaraj :)
Samo da javim da u mene "arnes4ssj" PSN username, kada vidite da sam online i da pise da igram Prototype 2 to znaci da ustvari igram GTA V, da ne mislite da nisam nikad tu :D
Evo nastimao sam u PS3 da mogu sad ingame ss pravit svake igru uvjek :D sad cu pokusat pa ubacit slike...
Ako je meni balkan outlaws glavna grupa onda sve ljude iz tog crewa vidim na mapi kad su online ?
Ako je meni balkan outlaws glavna grupa onda sve ljude iz tog crewa vidim na mapi kad su online ?
Vidiš ti sve na mapi, i obične igrače... ali ovi iz crewa ti imaju zeleno oko točkice tako da znaš da su to crew memberi
A kako da znam koje su pravi poslovi/misije, jer ja do sada gdje god sam otisao, bude samo deathmatch/tdm ili tako nesto :S
A kako da znam koje su pravi poslovi/misije, jer ja do sada gdje god sam otisao, bude samo deathmatch/tdm ili tako nesto :S
Mission.... nema ništa drugo osim tih gluposti trka, i sl.
I da, za ove koji trenutno igraju online jer su nestrpljivi, postoji preventivno riješenje kako da ne izgubite lika. 90% da radi. Dakle kada izlazite iz online idite na start i stisnite play story mode tako će vam se igra ponovno spremiti i tek onda ugasite konzolu. To je preporuka TypicalGamer-a.
Evo i ja sam upalio ovaj GTA online, al nzn kak da udem u taj balak crew. PSN ID: exellent22
Sumnjam... neznam kakva je stvar kod Optime, ali kad u T-Comu zatrazis novi ruter dobijes ga free... oni su korisnička podrška koja mora tebi kao korisniku pružiti 24-7 uslugu, a to je u ovom slučaju internet pa makar ih to koštalo provođenje novih kabela... ipak ti to plaćaš...
Ma neznam ja nista jaooo :D Zvao ja Optiminu sluzbu za korisnike i ono objasnim problem i pitam jel moguca zamjena modema a lik mi odgovori da je uz najam modema... cekaj malo pa zas sam ja onda dao 100 kuna za ovaj modem koji sad imam?? I oni isto jebu gdje stignu... -.-
jel mi moze netko objasnit zasto vise ne dobijam misije za prilazit....? prosao sam 70 % ...... !!!
Evo i ja sam upalio ovaj GTA online, al nzn kak da udem u taj balak crew. PSN ID: exellent22
http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws
prvo se tu pridruzi pa u igri mozes se naci sa ostalima, a za ove koji nisu znali, in-game mozete putem telefona nazvati nekoga iz PSN prijatelja (jos ako je u istom crew jos bolje) i pricati s njim i pozvat ga da vam se pridruzi u igru :)
Probao sam se ulogirati u online i uvijek mi izbacuje error,dakle prvo se trebam ulogirati u PSN i izbaci mi poruku "an error occured".Zna li netko kako da to riješim?
hahaha graphich comparison
Vec kad pokusavas biti duhovit sa ispraznim i istrosenim forama,probaj ici realno ;)
NHF, ali nisi ni ti realan jer su to modovi, ne čista igra.
? ? ? ?
Vec kad pokusavas biti duhovit sa ispraznim i istrosenim forama,probaj ici realno ;)
NHF, ali nisi ni ti realan jer su to modovi, ne čista igra.
Necu zapocinjati flame war konzole vs PC,nemam namjeru,samo kad vec stavlja istu stvar isfuranu kroz stotinu slika,ide lagano na nervuse ;)
Da,znam,opet GTA 4 je na PC par puta bolje izgledao,sto od refleksija,kvalitete sjena,view distance etc.
Uglavnom end of story,ja sam uzvratio jednakom mjerom
Necu zapocinjati flame war konzole vs PC,nemam namjeru,samo kad vec stavlja istu stvar isfuranu kroz stotinu slika,ide lagano na nervuse ;)
Da,znam,opet GTA 4 je na PC par puta bolje izgledao,sto od refleksija,kvalitete sjena,view distance etc.
Koga zaboli?!?!?!?!?!? Bitno je da je igra zabavna i to je to. Ionako ćete na PC dobiti loš port kao i gta 4, ali igra će bolje izgledati I TO JE SVE.
http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws
prvo se tu pridruzi pa u igri mozes se naci sa ostalima, a za ove koji nisu znali, in-game mozete putem telefona nazvati nekoga iz PSN prijatelja (jos ako je u istom crew jos bolje) i pricati s njim i pozvat ga da vam se pridruzi u igru :)
Evo uso al nikog ne vidim niti mi ima ista pod crews u igri...
Koga zaboli?!?!?!?!?!? Bitno je da je igra zabavna i to je to. Ionako ćete na PC dobiti loš port kao i gta 4, ali igra će bolje izgledati I TO JE SVE.
Sva sreca pa sam se tebi obratio i cekao tvoje strucno misljenje.
Ako vec nisi shvatio,samo sam postao slike da vratim i to u sali na onu njegovu sliku.
Rekao sam da ne zelim ulaziti u neke rasprave konzola vs PC,samo ti pricaj dalje i elaboriraj da cemo dobiti los port itd. zivo mi se /ebe
frende ja sam isto za pc i cekam igru za pc isto kao i ti ali mi je svejedno smijesno
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Trebam pomoć stručnjaka heh :P
Imam PS3 Ultra Slim 12GB verzija... i kada igram GTA V ponekad mi zna zatrzat igra (mal FPS), pogotovo u potjerama, brzoj vožnji itd..
Dok mi frend ima istu verziju PS3-ice NEMA nikakvih problema sa trzanjem... do čega je to?
(CD je kao nov, očuvan sto posto, probao sam reset system-a, brisanje poruka/tema i svega)
ova zadnja slika me podsjeca na braking bad :D
Zato što jeste spoof, imaš svu Walterovu odjeću prikladnu za michaela 
Naravno photoshop ali svaka čast :)
Skripta za editovanje teksta pretpostavljam 
spoof? sta je to?
Evo za PC
http://www.tekrieg.com/news/pc-gta-5-available-for-preorder-with-minimum-specs-price-detailed/1005040/
Citat:
"Amazon of course is known for releasing games for pre-release before the developers have announced them."
Nekako mi je ovo najbliži dokaz da će biti za PC, jer ako već preorder uradim neće mi valjda vratiti novac. Fali mi još malo da skupim pa cu uraditi preorder.
Slikano na kanti od 1500€ s 15fps-a.