Pa kak ides online ja isto imam taj i onaj zadnji PSN spoffer i nemogu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
program yet another bypass.
Ajde i neka pozitivna strana njihovih bugova... upravo sam jutros kupio stan za $100,000 i popodne uđem kad ono imam I PARE i STAN...... hihihi *evilface*
btw.
Šta je spoofer i yet another bypass?
ps. evo vam par slika koje sam na netu našao haha
yet another bypass je program koji se instalira na pc i na ps3u je preko proxya spoji na pc, i onda taj program s pca napravi efekt da psn zaobide provjeru i mozes se ulogirat sa cfwom koji nije najnoviji i radi ti online. ali dok igras ps3 mora ti pc bit upaljen naravno.
yet another bypass je program koji se instalira na pc i na ps3u je preko proxya spoji na pc, i onda taj program s pca napravi efekt da psn zaobide provjeru i mozes se ulogirat sa cfwom koji nije najnoviji i radi ti online. ali dok igras ps3 mora ti pc bit upaljen naravno.
Po meni je to nepotrebno kad mi sve šljaka i sa zadnjim cfwom zar ne? ;)
imas 4.50?
imas 4.50?
Da
Kako sresti nekoga online ? Igram već neko vrijeme i niti jednog igraca nisam vidio...
Ajde i neka pozitivna strana njihovih bugova... upravo sam jutros kupio stan za $100,000 i popodne uđem kad ono imam I PARE i STAN...... hihihi *evilface*
btw.
Zadnja slika 
Ma ja igram koliko mogu i koliko mi moj ruter dopušta između random disconnectanja i izbacivanja svakih 10min... večeras će mi kolega donijeti siemens router pa kad ga konfiguriram nebih trebao više imati problema :)
Jesi rijesio taj problem?? I meni se to dogada, neznam vise sta da napravim, sve sam pokusao osim da zamijenim ruter a nemam drugog pa razmisljam da zovem Optimu da dodu da ga zamjene...
Ma ja igram koliko mogu i koliko mi moj ruter dopušta između random disconnectanja i izbacivanja svakih 10min... večeras će mi kolega donijeti siemens router pa kad ga konfiguriram nebih trebao više imati problema :)
Jesi rijesio taj problem?? I meni se to dogada, neznam vise sta da napravim, sve sam pokusao osim da zamijenim ruter a nemam drugog pa razmisljam da zovem Optimu da dodu da ga zamjene...
Riješio upravo prije 2 sata tako što sam bacio ono s*anje od Thomson-a rutera u smeće i stavio Siemens Gigaset od T-Coma i sve šljaka :D
Ako je netko zainteresiran da online da napravimo neki crew i da zajedno igramo nek me doda na xboxu "Yoriick" :)
Znam da je vecina na PS3 ali mozda se nadje netko :P
btw.
ova zadnja slika me podsjeca na braking bad :D
Koji ružan osjećaj kad pređeš gta...
šta ja znam... nije mi ni do čega... izvukao sam happy end ali opet ... 
Zadaj si cilj ko i ja, da imaš sve achievemente... ja imam više od pola :)
Zadaj si cilj ko i ja, da imaš sve achievemente... ja imam više od pola :)
To ću raditi na PC-u kada budem imao original.
btw.
Zadnja slika 
bas zavrsio 5 sezonu :)
Ajde da se mi odmetnici s balkana dogovrimo za vrijeme kada cemo igrati
| 5 | 16h |
|---|---|
| 0 | 17h |
| 1 | 18h |
| 1 | 19h |
| 1 | 20h |
kraljevi haha
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
kraljevi haha
Naravno photoshop ali svaka čast :)
ova zadnja slika me podsjeca na braking bad :D
Zato što jeste spoof, imaš svu Walterovu odjeću prikladnu za michaela 
Naravno photoshop ali svaka čast :)
Skripta za editovanje teksta pretpostavljam 
Riješio upravo prije 2 sata tako što sam bacio ono s*anje od Thomson-a rutera u smeće i stavio Siemens Gigaset od T-Coma i sve šljaka :D
Kako ti zavidim sada :D Mene jos uvijek jebe, ma ima da poludim s tim error kodom vec mi je u oci upisao stalno ga vidim... Sad ak od Optime trazim novi modem likci ce da to naplateeee auuf :D
jel vi sejvate onlin postavke? znaci kad ste gotovo s onlinom jel se prebacite prvo u obicnu igru i onda ugasite? jer ako ne nije ni cudo kad vam se pobrise.
Sumnjam... neznam kakva je stvar kod Optime, ali kad u T-Comu zatrazis novi ruter dobijes ga free... oni su korisnička podrška koja mora tebi kao korisniku pružiti 24-7 uslugu, a to je u ovom slučaju internet pa makar ih to koštalo provođenje novih kabela... ipak ti to plaćaš...
Mislim da je krivi post citiro.
You got to lose to know how to win
Više manje heh..
Evo ga level 18... kuća od $130,000, još dodatnih 40,000 mi ostalo, nabrijan Sultan RS.... ide polako uzbrdo :D
Više manje heh..
Evo ga level 18... kuća od $130,000, još dodatnih 40,000 mi ostalo, nabrijan Sultan RS.... ide polako uzbrdo :D
kako je najlakse zaradit pare?