Ja ne znam sto se tripujete. Rockstar nikad, bar koliko sam ja video, nije reko da nece biti PC verzije. Jednostavno to nigde ne spominju i kada ih neko pita oni odgovore jos uvek nemaju informacije ili tako to, a nikad ne odgovore direktno da nece biti PC verzije. Tako da ce je biti sigurno ne znam sta se tripujete toliko....Da je nece biti rekli bi odmah direktno "e znate sta nece biti PC verzije i kraj".... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znali netko kako ovo proci guys remember wo still need to set up a getaway car.Find one leave it somewhere secluded thon call the others to say where it is?
Evo konacno nesto i od Rockstara :)
http://www.rockstargames.com/newswire/article/51400/gtav-launch-week-fun-fist-fighting-a-shark-trevor-the-fashion-ic.html
Znali netko kako ovo proci guys remember wo still need to set up a getaway car.Find one leave it somewhere secluded thon call the others to say where it is?
Nađeš neki auto za getaway, parkiraš ga na neko sakriveno mjesto i nazoveš ili Franklina ili onog drugog i odabareš Getaway Car (ili tako nešto) kad ga zoveš.
Zna netko zasto nemogu prostupiti bawsaq dionicama? mogu samo onu prvu a na bawu su mi vazne dionice. Dobivam ovaj error : it's down for maintenance ?
Najverovatnije nisi proso jos dosta igre.
Nabavi neki auto i parkiraj ga u neku skrivenu ulicu pisat ce ti gore dal moze tu, i onda nazoves nekog mislim da michela i kazes mu to izaberes opciju kad ga zoves
EDIT:ispricavam se za dupli post zaboravih
Zna netko zasto nemogu prostupiti bawsaq dionicama? mogu samo onu prvu a na bawu su mi vazne dionice. Dobivam ovaj error : it's down for maintenance ?
moras biti spojen na psn i rockstar games social club
a sto je s kupovanjem drugih kuca? jel se to moze? ili se mogu kupovat samo oni objekti?
na mobitelu ima na internetu kao neka stranica koja prodaje kuce ali kad se ode na nju onda kaze da je stranica u izradi ili tako nesto, zna li netko vise?
daFAQ ?
Ta teorija drzi vodu isto kao da se GTA V trebao pojaviti na next-gen konzolama,a dosao za Xbox 360 i PS3.
Tako da ce biti vjerojatno DX9,mozda eye candy dodaci za +DX11.
a sto je s kupovanjem drugih kuca? jel se to moze? ili se mogu kupovat samo oni objekti?
na mobitelu ima na internetu kao neka stranica koja prodaje kuce ali kad se ode na nju onda kaze da je stranica u izradi ili tako nesto, zna li netko vise?
Izgledo da se dosta toga cuva za GTA online sto je po meni glupo ako je dostupno u igri zasto nebi mogli i u singlu igrat.
Izgledo da se dosta toga cuva za GTA online sto je po meni glupo ako je dostupno u igri zasto nebi mogli i u singlu igrat.
kakva glupost, taj online me niti ne zanima niti cu ga igrat jer imam pirata, znaci kuce nemogu kupovat uopce?
kakva glupost, taj online me niti ne zanima niti cu ga igrat jer imam pirata, znaci kuce nemogu kupovat uopce?
a čuj, ako igraš pirata onda budi zadovoljan što uopće imaš bilo što, bez prigovaranja. NHF.
Da pitam :D
Postoji li kakva recenzija za GTA V na Hrvatskom ???
Tražim dosad i evo nisam nijednu našo :////
Gamereport je napravio recenziju.
HCL (Duje) radi jednu opsežnu na PS3, datum izlaska nije poznat.
Ali trebala bi biti uskoro.
Trebali bi se mi sa buga skupit kad dode online pa jednu pljacku obavit
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
a čuj, ako igraš pirata onda budi zadovoljan što uopće imaš bilo što, bez prigovaranja. NHF.
nema to veze sa zadovoljan ne zadovoljan, samo kazem da je bezveze sto nisu ubacili kupovanje kuca. sto ja nesmije rec svoje misljenje?
nema to veze sa zadovoljan ne zadovoljan, samo kazem da je bezveze sto nisu ubacili kupovanje kuca. sto ja nesmije rec svoje misljenje?
nisam ja to sigurno napiso samo nagadam jel je tako za neke stvari, mozda jednostavno moras biti samo spojen na social club al to nebi znap jel nemam pristup psn-u
Mah pusti ih, to su ti ovi šta misle da svi koji skidaju igrice da su lopovi, niskoristi sta ti ja znam. Pa sta bi trebao davat 500 kn za igru na 8 godina staroj konzoli, bože moj, pa to je pljačka, normalno da cu pirata igrat. Kad dode za pc, čekam popust na steamu i kupujem za 150 kn igru, tako to rade normalni ljudi.
Igrao bi je sada, a kupovao na popustu na Steamu? Pljačkaš ti...
Hej ho,postovanje.
Mene zanima gdje je GTA V najjeftiniji za ps3 ?
500 kn davat za igru na 8 godina staroj konzoli na kojoj ne vrijedi ni 200 kn, to je pljačka.
Kupit na popustu na steamu je podržavanje developera i to je to.
500 kn!! 8 godina stara konzola, eejj!!
i umjesto da mi neko ko je preso igru odgovori kako se spada oni sad seru i dijele td. ovaj forum je propo skroz.
moras biti spojen na psn i rockstar games social club
eo ista stvar i dalje ne radi.. mozda nije domene ? prije 3-4 dana sam mogao sad samo pise taj error. :/
Hej ho,postovanje.
Mene zanima gdje je GTA V najjeftiniji za ps3 ?
500 kn davat za igru na 8 godina staroj konzoli na kojoj ne vrijedi ni 200 kn, to je pljačka.
Kupit na popustu na steamu je podržavanje developera i to je to.
500 kn!! 8 godina stara konzola, eejj!!
Podržavanje developera? Pricamo o Rockstaru znaći najvecoj đubradi u gaming industriji koji nežele niti najavit PC verziju kako bi uzeli još koji dolar.