Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.028.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
mar123 kaže...

trebam pomoc, preso sam 27. misiju i sad vise nemam misija za rjesit, nema nijednog slova ni za jednog lika, samo su oni upitnici. zna netko zasto i kako?

Vjerojatno si došao do točke gdje moraš riješiti getaway auto. Znači moraš nabavit neki auto kojeg češ negdje sakrit za pljačku.

17 godina
St0ka kaže...
mar123 kaže...

trebam pomoc, preso sam 27. misiju i sad vise nemam misija za rjesit, nema nijednog slova ni za jednog lika, samo su oni upitnici. zna netko zasto i kako?

Vjerojatno si došao do točke gdje moraš riješiti getaway auto. Znači moraš nabavit neki auto kojeg češ negdje sakrit za pljačku.

pa di da nadem to nesto? kako je to oznaceno na mapi?

17 godina
Grand Theft Auto V

Ekipa koja igra,ima li u igri kradje kao u San Andreasu,da se ide po stanovima i krade po kucama TV-ovi,linije,racunala itd.,u kombi stavlja i vozi do sklonista i onda pare dobijes ?

I da li ima ono da zoves prijatelje/suradnike na pivo,jelo,u striptiz bar i kao da raste prijateljstvo medju vama itd.i onda da ti omogucava neke stvari ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

stoji na povišenom mjestu a ja gledam otprilike 2-3 metra.... ma kakva epilepsija..{#}...... 

odi lijecniku, kao sto su ti vec preporucili, moze biti milijun stvari....

dali ti se to vec dogadalo prije?

moze biti ocni zivac, ako ti se pocne suzavati vid odi odma doktoru, moguce da imas upalu ocnog zivca sto ne treba biti strasno, lijeci se lijekovima...

moguce da imas laganini dioptriju.... 

onaj koji jesam
17 godina
doky01akablava kaže...

Ekipa koja igra,ima li u igri kradje kao u San Andreasu,da se ide po stanovima i krade po kucama TV-ovi,linije,racunala itd.,u kombi stavlja i vozi do sklonista i onda pare dobijes ?

I da li ima ono da zoves prijatelje/suradnike na pivo,jelo,u striptiz bar i kao da raste prijateljstvo medju vama itd.i onda da ti omogucava neke stvari ?

u igri krades u pljackama.

da, isto kao i u gta iv, pozoves lika na druzenje.

17 godina
Grand Theft Auto V

@mar123 hvala,znam to,nego sam mislio kao dodatan izvor prihoda i da se imam s cime zabavljati ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

@mar123 hvala,znam to,nego sam mislio kao dodatan izvor prihoda i da se imam s cime zabavljati ;)

ima dosta izvora prihoda, dobivas lovu rjesavajuci misije, pljackajuci(isto u misijama), dionicama, na objektima koje kupis pa akumuliraju lovu, u skrivenim objektima na mapi, pljackajuci kombije s novcem i neznam ima jos nacina.

17 godina
mar123 kaže...
doky01akablava kaže...

ima dosta izvora prihoda, dobivas lovu rjesavajuci misije, pljackajuci(isto u misijama), dionicama, na objektima koje kupis pa akumuliraju lovu, u skrivenim objektima na mapi, pljackajuci kombije s novcem i neznam ima jos nacina.

Uglavnom imati ce se sta raditi nakon zavrsetka main storylinea :)

A bilo je price o onim zgradama koje se grade,da li se dovrse nakon nekog vremena u igri ili sta ?

17 godina
Grand Theft Auto V

nisam zapazio nikakve zgrade.

evo ja igram nekih 20 sati sad, preso sam 28/69 misija, podvodni svijet jos nisam ni stigo probat, nista od propetya nisam kupio, zapravo nisam jos nista stigo probat u tih 20 sati, popeo sam se na mt chiliad sa motorom i to je super. voda izgleda fenomenalno, kad kisa pada onda sve izgleda super. ma fenomenalna igra, od aviona sam probo onaj neki mali stunt plane i f16, f16 je uzitak vozit. imam jos puno tog za istrazit, upravo mi se pojavila ova misija nova pa se bacam na igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Uglavnom imati ce se sta raditi nakon zavrsetka main storylinea :)

A bilo je price o onim zgradama koje se grade,da li se dovrse nakon nekog vremena u igri ili sta ?

mozes u freeroamu pljackat 24/7 trgovine,benzinske pumpe i slicne stvari,napadat oklopna vozila koje prevoze novce do banke,i traziti po mapi pakete novaca koji su izgubljeni  nakon rusenja aviona i potapanja brodova. I negdje sam vidio da mozes naci skupe rijetke aute i prodavat ih,sigurno ima jos puno toga samo nisam jos otrkio ;)

A mene zanima gjde se nalazi ona garaza s autima iz trailera gdje mozes spremiti vise od 6 auta ?

16 godina
mar123 kaže...
St0ka kaže...
mar123 kaže...

pa di da nadem to nesto? kako je to oznaceno na mapi?

Nije ti označeno nikako, moraš uzeti neki auto i negdje na mapi ga sakrit, vidit češ poruku kad uđeš u neki auto da taj auto može se iskoristiti kao getaway i da ga moš sakrit negdje, i onda ga negdje parkiraš pa će ti doći poruka o tome može li auto ostati tu ili moraš tražiti drugo mjesto.

Za ove ostale koji su se raspisali o zaradi novce nakon prolaska priče. Baš i nema puno mogućnosti zaraditi novac. Ostaju te pljaćke benzinskih i oklopnih kombija ali to su male sume novca. A npr. onaj golf klub košta 150 miliona... Kako stvari stoje R* je dosta toga ostavio za GTA Online.

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Vi koji ste naručivali igricu sa Amazona (.com), dali ste morali platiti carinu, i ako da. . .kako sada ide to plačanje carine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima li kocke u igri mislim kazino rulet poker i to :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Nažalost NE ;/

16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

zatrazio sam invite...

14 godina
neaktivan
Meni je isto cudno nekak bole oci al samo na toj igri makar igram na crt tv u al kolko vidim ti igras na velikon hd i imas isti problem
CONSOLES FTW!!!
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...
Meni je isto cudno nekak bole oci al samo na toj igri makar igram na crt tv u al kolko vidim ti igras na velikon hd i imas isti problem

Ja isto igram na 82 cm ali je LED tv , nemam nikakvih problema, uvijek svijetlo upaljeno (one stedne zarulje) jedino me bole prsti od silne voznje :)

14 godina
neaktivan
Meni su rolete zatvorene pa mi je mrak u sobi dok igram mozda je zbog toga
CONSOLES FTW!!!
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

Probaj smanjiti kontrast ako je u igri prevelik normalno da ti oči oče iskočit... frend je imao sličnih problema i njemu je to pomoglo.

Suha krpa na dnu mora.....
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Haha,zato imaš jogu.Ne znam tko je R* rekao da je joga u igri zabavna aktivnost.{#}

Sreća golf i tenis su odlični.Btw pozovite kontakte s mobitela na druženje (hang out),zanimljivi su,pogotovo kada

Michael pozove Trevora.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
protjeran
bbbmarko01 kaže...
arnes_king kaže...

zatrazio sam invite...

Evo gledam ne mogu nigdje naci nista, mozes me dodati u prijatelje tamo pa cu ti ja poslati invite http://socialclub.rockstargames.com/member/arnes91

http://i.imgur.com/pwjD1uE.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 10:10 (arnes_king).
14 godina
neaktivan

Jel se mogu glavni likovi međusobno potuć?

15 godina
Grand Theft Auto V

Pojavilo se i piše da nije određena platforma za igranje možda je čak i za PC

http://valid.canardpc.com/2749994

5 1 hvala 0
13 godina
PEXer kaže...

I kako izgleda igra na CRT TV-u? Jel se da igrati?

13 godina
protjeran

http://www.g2play.net/store/Grand-Theft-Auto-V-Steam-Key.html

Moraju nešto znati inače nebi prodavali steam keyove. Ali 35€ za key, malo čudno zar ne?

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
neaktivan
To je 260 kuna, što bi ti?
16 godina
Grand Theft Auto V
Može li mi netko objasnit specijalne moći likova, koji kakvu ima i kako se to aktivira? Znam samo da Trevor ima slow mo kao max payne
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo zavvi poslao igra stize on 10 october or before , uf ko ce cekat ..

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...
To je 260 kuna, što bi ti?

To je super nego mi čudno što je tako mala cijena

www.mmo-balkan.com/forum
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice