Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.029.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
sudy_freak kaže...

Poštovani prijatelji,

Ima li igdje vijesti, naznaka ili bilo čega, sličnog o vijestima za PC verziju ovog čuda? 

Naravno da ima...

Po netu kruži hrpetina vjesti koje ukazuju na to da R* već duže vrijeme radi na PC verziji (tj. da je PC verziju razvijao paralelno sa XBOX360/PS3 verzijama)

ali još uvijek ništa službeno...

Evo nekih novijih naznaka:

http://i.imgur.com/GNZOtSo.png

http://i.imgur.com/o8m7lxt.jpg

http://i.imgur.com/Fk1MgLN.jpg

http://i.imgur.com/clNS27o.png

I novijih vijesti (gdje se ćak spominje i datum izlaska):

http://www.guru3d.com/news_story/gta_v_pc_release_date_22_november_and_pc_screenshots.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 2:43 (TheMrCro123).
15 godina
Grand Theft Auto V

Hvala na ranijem postu.

Evo, kako se konzolaši osjećaju ovih dana, jel. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
18 2 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

-> Naj bolje mi je kad ekipa koja nije ni zaigrala ovu igricu sudi igricu prema YouTube-u. . .

-> Oni SSovi od onog kanađanina-russa su fake. . .

http://www.reddit.com/r/GTAV/comments/1mngpb/dev_build_pc/

-> Kaj mene smeta kod GTA V priče?. . .to što je toliko očita, u svakome trenutku znate što će se desiti. . .

( Ne ću davati primijere da ne spoilam nekima, oni koji su odigrali igricu znaju o ćemu govorim! )

-> Je ko uspio izvatiti onaj avion iz one vojne baze ( area 51 ) ( bez varanja, naravno ). . .brate misli, uštema u onaj avion i taman da ću krenuti, bem evo ti tenka koj me raznio. . .!

Edit:

-> E i da, se čini vama kao da je neki sadržaj iz igre ( prethodno viđen u trailerima ) uklonjen?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 5:03 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pokušavam bezuspješno infiltrirati vojnu bazu i ukrasti jet,ali strašno je teško.

Probao i sam voziti tenk.Nešto prezabavno!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Pokušavam bezuspješno infiltrirati vojnu bazu i ukrasti jet,ali strašno je teško.

gdje se nalazi vojna baza?

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Veliki aerodrom sjeveno zapadno od Los Santosa,poviše močvare.

Uspio sam se probiti i ukrasti jet,ali me pogodila jedna raketa i oštetila.I tako poletim najviše što se može da izbjegnem policiju/vojsku i krenem prema svom hangaru da ga spremim.

Odlučio sam za zabavu ugasiti motor.{#} Nisam ga više mogao upaliti jer je bio pogođen i crni dim je izlazio iz njega,pa sam počeo prebrzo padati i razbio se.Primjetio sam da taj vojni jet relativno brzo pada kad mu se isključi motor dok npr.

Shamal može fino glide-ati i sletjeti  s isključenim motorima.BTW pogledaj u more nakon završetka piste u vojnoj bazi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 11:30 (NFSPredator0010).
15 godina
neaktivan

+

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 21:44 (McSimon).
17 godina
NFSPredator0010 kaže...
mar123 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Veliki aerodrom sjeveno zapadno od Los Santosa,poviše močvare.

Uspio sam se probiti i ukrasti jet,ali me pogodila jedna raketa i oštetila.I tako poletim najviše što se može da izbjegnem policiju/vojsku i krenem prema svom hangaru da ga spremim.

Odlučio sam za zabavu ugasiti motor.{#} Nisam ga više mogao upaliti jer je bio pogođen i crni dim je izlazio iz njega,pa sam počeo prebrzo padati i razbio se.Primjetio sam da taj vojni jet relativno brzo pada kad mu se isključi motor dok npr.

Shamal može fino glide-ati i sletjeti  s isključenim motorima.BTW pogledaj u more nakon završetka piste u vojnoj bazi.

kakav hangar? di je taj hangar za spremanje aviona? ja sam tek sad dobio trevora pa neznam jel te neke stvari tek poslije otkljucam

13 godina
protjeran

Ovo se zove review igre

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

.

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 12:09 (gamer11).
Moj PC  
22 2 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

navodno da ce GTA 5 izaca na PC-u 22.11. ove godine, ali kao strategija.

evo, moze sada malo TD za sve one koji redovito ispituju kad ce igrica izaci za PC, jer ne daj Boze da procitaju par postova iznad.

btw, ne kuzim cemu to nekakvo rapravljanje o grafici, modovima i ostalim piSdarijama, kao da se pravdate da ova igrica ne valja nista za konzole, al ce za PC bit nesto nevjerojatno.

mos mislit kako svi koji imaju komp, taj isti je ono nabrijana masina. 

inace postoje jos ljudi koji imaju PC i konzolu i igraju u miru, bez tih pisanja gluposti, kojima se moze pridodat i to da gledate igricu na YT-u i onda ovdje komentirate, a da igricu niste ni igrali.

jos kad se sjetim onog frajera o urnebesnoj razlici 720 i 1080... :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 12:18 (naughty guy).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo malo informacija o Online modu koji nam uskoro dolazi.

Ipak ce vjerovatno biti 32 igraca, mozda i co-op

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kakav hangar? di je taj hangar za spremanje aviona? ja sam tek sad dobio trevora pa neznam jel te neke stvari tek poslije otkljucam

Trevor će u jednoj misiji preuzeti onaj hangar u pustinji,a možeš kasnije i kupiti na aerodromu u LS hangar.Kad to napravis vise nece biti 3 zvjezdice zbog ulaska na aerodrom,ali samo s likom s kojim si kupio hangar.

BTW čini se da ljudi imaju problema sa spremanjem auta.Auti magično nestanu nakon misije/smrti i ne može ih se naći.Čeka se patch da se riješi taj problem.

Ja sam dva custom auta izgubio i ne mogu ih više naći.Trebalo bi biti tako da se auti koje izgubiš mogu vratiti uz plaćanje u policijskoj postaji.Za neke aute radi,za neke ne.

http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200218557-Vehicles-disappearing-from-the-GTA-V-garage-or-losing-upgrades

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 12:30 (NFSPredator0010).
16 godina
neaktivan

Ovo u vezi auta, desilo mi se i svaki put zahvalim Bogu da se suzdrzim od bacanja joysticka u tv :), zatim sam probao kada stavim auto u garazu kod SAFEHOUSE-a (dakle di lik ima kucu) cim parkiram auto unutra vadim mobitel van i quick save, zasad ostaju... Nadam se da ce i vama.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ne bi bilo loše ni da su napravili da se može koristiti usluga dostave auta iz garaže na lokaciju preko mobitela.Nešto kao u TLaD,samo iz vlastite garaže.

Također bi volio da se može kupiti kuća sa većom garažom,a ne da se moram voziti do nje.To je pogotovo nezgodno Trevoru.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Naruceno sa zavvija,kolko se najcesce ceka?

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Više me živciraju ljudi koji pišu da se prestane pričati o grafici, nego oni koji pričaju o njoj.

13 godina
protjeran

Neznam za vas, ali mene toliko oduševio stream iako ga nisam mogao gledati na high kvaliteti. Gledao sam ga do 4 sata ujutro i stvarno su odlično napravili igru od grafike,detalja,mrtvih životinja,pljačkanje banke ma sve!

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
Grand Theft Auto V

Vi koji ste presli igru... dali se sijecate dijela di ste imali na svim likovima slovo H na mapi... nalazi se pored striptiz kluba 

L0L
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Feedbackula - GTA V Review Revulsion

2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Jel ovo Social Club nesto nije uredu trenutno ili je do mene, ne mogu se ulogovati niti na PC niti na PS3 niti u GTA V niti novi acc napravit a sve ostalo radi?

Edit evo tek se uspio ulogovati na PC, nego kad sam se rego napravio acc ono povezivanjem fejsom, postoji li nacin kako da sad saznam password da bi se mogao i bez fejsa ulogovati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 15:29 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

koliko ima gigabajta igra i kad će se moć skinit s torrenta?

Moj PC  
1 12 hvala 0
18 godina
Asterix kaže...

Feedbackula - GTA V Review Revulsion

Kakva retardirana djeca... Prestrašni i ultra moronski komentari!

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ne mogu ni mail promijenuti ni verifikaciju ponovo poslati ni pass promijenuti samo mi greske ovaj Social Club izbacuje :/

EDIT: 

Uspio sam 

Moj Social Club account : Dodajte me :D

http://socialclub.rockstargames.com/member/arnes91

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 15:48 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako nekoga zanima kako sada izgleda ona planina iz trailera 1, evo je.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 2
17 godina
Marcuskac kaže...

Bilo je price da su traileri pravljeni na PC verziji zbog kvalitete tekstura,view distance i osvijetljenja.
Moguce je i da je to radjeno na PC verziji ili si ti samo naletio na losije vrijeme {#} 

18 godina
Grand Theft Auto V

Osvjetljenje i intenzitet boja... Veze sa vezom...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Marcuskac kaže...

Bilo je price da su traileri pravljeni na PC verziji zbog kvalitete tekstura,view distance i osvijetljenja.
Moguce je i da je to radjeno na PC verziji ili si ti samo naletio na losije vrijeme {#} 

To nije moja slika.

Trailer je napravljen prije 2 godine, jednostavno su promijenili mnogo stvari

u tome periodu.

Kako mozes reci da je samo vrijeme, pogledaj koliko je drugacije.

Moji dozivljaji i kako sam zamisljao igru nakon prvog trailera su totalno drugaciji  od ovog sada.

1 trailer izgleda puno bolje od finalne verzije po meni, jer su downscalali igru za konzole, i morali su maknuti detalje poput ove sume i

svih ovih detalja na planini,

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 16:30 (Marcuskac).
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ja sam prezadovoljan sa igrom jer sam mislio da nece biti ni blizu onoga sto su reklamirali kao sto u vecini igara bude, traileri nema dalje igra ni blizu ...

Nego svi po netu pisu da na TV postavkama stavite normal umjesto dinamic za boje a ja kako vidim da mi je mnogo bolje na dinamic jer su boje dosta zivlje i samim time atmosfera u igri :D

A te slike sa mobitelom slikane su zamucene malo i blijedje od in-game 

A normalno da su traileri i screenshotovi editovani ko i u svake igre sto bude

Zna li neko gdje se nalazi to brdo da odem i uslikam da vidim kako to izgleda?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 16:32 (arnes_king).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

Ocito ljudi ne kuze cemu sluzi smajl na kraju recenice lol.
Nevezano,meni je grafika oke,cak malkice bolja na PS3,kad igras takvu igru potpuno zaboravis na grafiku,mene najvise impresioniralo grad nocu,kad letis helicem/avionom kako izgleda real life. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 16:32 (doky01akablava).
Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice