Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.044.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Grand Theft Auto V
Danny_HR kaže...

Morat ću nekom ukrast. Ahem.

Sam se ti prijeti, ja sam danas opet autom.

vroom vroom ifyouknowwhatImean

ManOfTheMatch141 kaže...

ajde kad vam dođe recite ili tu ili u pp zato jer sam mislio fifu 14 prednaručit al ne znam kolko je to sigurno

Ne brini, ja sam već naručivala štošta od njih, trenutno se čeka i TES Antology :)

13 godina
Azmo kaže...

Ne znam zašto ismijavate ovog čovjeka kad je u pravu. Imam doma sve GTAove, sve sam ih počeo igrat uključujući i slavnog Niku Belića i ni jednu nisam završio jer su... DOSADNE! U najboljem slučaju radi se o prosječnim igrama koje se ni po čemu ne ističu osim golemim nenadmašnim HYPOm koji ljudi očito (vi nabrijani ste dokaz) naveliko puše. Ni jedna GTA se nemože pohvalit uber grafikom jer je grafika u najboljem slučaju prosječna. Znam da su igre port ali svejedno se radi o količinama bugova koje bi i koloniju žohara posramili. O optimiziranosti da ne pričam jer je nema. Ni jedan GTA nije donio ništa recolucionarno niti barem novo nego se radi o recikliranju iste teme u različitim okruženjima koja pokušavaju bezuspješno imitirat RL gradove. Igrivost je smiješna jer 90% stvari koje u toj igri možeš radit ne služi baš ničemu (razne miniigre, teretane, kvazi sex, list goes on...) Priče su bezveze i furaju se na neko nasilje koje nema veze s mozgom jer sa realnošću nema veze. Ovo su činjenice, a vi sad možete palac dolje koliko hočete. To neće promijenti činjenicu da sam u pravu. {#}

Istina boli hehe :-) 23 minusa :-)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Stvarno sam vam zavidan.. Steta sta nema za PC (jos nadam se). 

Nemam namjeru kupovat sada xbox ili ps jer sam utukao lovu u pc. :/ 

Ono sta je netko rekao-Uzivas u igri kad hodas okolo i istrazujes mjesto/a,usput se potuces.. :))

Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}

.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

26 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

{#}

.

Znaci, doso?? ;)

Forza Fiume!
14 godina
neaktivan

Ovdje kod mene u Puli, doslovno od jucer opca nestašica GTA5 za x360 i PS3 :D :D. Kolegama sam pokusavao pomoc i pronac negdje u Puli ili okolici X360 verziju igre, al nema šanse..doslovno svugdje je bila SOLD OUT i prije nego je dosla...

Nakraju je kolega primoran narucit online iz sophoslaba ili infomarka i cekat...a on kakav je, nemoze taj cekat ni dana, ni sata ma ni minute...sad se lud vozi po puli i doslovno od trgovine do trgovine ide i trazi...zvali smo vec milju brojeva po pulskim trgovinama koje se bave informatikom, cak i dijelovima za kompjuter sve u nadi da ce netko imat..al bezuspijesno. On kako je lud zaletit ce se do Rijeke i tamo nastavit hahaha....GTA5 ludilo! Nebi se cudio da taj zavrsi i do ZG-a u slucaju da i u Rijeci bude tapija..al rekao je da ce danas pod svaku cijenu igrat igru! Hhaah :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Arnold Layne kaže...

ja se samo nadam da ce doc do kraja tjedna :D

Ak mi ne stigne danas plakat ću. Još je gore što sam naručio na adresu od firme pa ak ne stigne do 4 voda sam.

Morat ću nekom ukrast. Ahem.

Kao što si napravio u Londonu?? {#} :)

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 14:18 (imaiden322).
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Otprilike. :)

Srećom stiglo je pa su sajdkikovi sigurni.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Dat feeling. Dodjem s prakse,paket je tu,a nesmijem ga otvorit dok ne dodje buraz s posla (ipak je dao vecinu para,pa ajde)

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
20 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Otprilike. :)

Srećom stiglo je pa su sajdkikovi sigurni.

Da nije došla, bio bi Dan Žalosti :D Jel da?? :D

Forza Fiume!
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Igrao bih se GTA u stvarnom životu.

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Igrao bih se GTA u stvarnom životu.

Ja bi ti bio Ammu-Nation :D

Forza Fiume!
16 godina
neaktivan

Evo da vam podjelim jedno zanimljivo iskustvo.. Prebacim na Trevora kad on pijan na vrhu zgrade, reko ajd dobro frende budemo te spustili, dosao dolje na cestu (citaj bacio se) i krenem lagana voznjica i zavrsim kod vehicle impounda tj policijske postaje , zatim prebacim na micheala i opet odem to policijske i odjednom cujem Trevora kako prica i pozove me na cugu, tako da je moguce susresti ih (iako je ovo bilo ajmo reci navodeni susret) i tako mi na cugicu i normalno trknem muriju i pocnu pucat i eto sra*e. Zanmiljiv detalj mi je bio dok imam pancirku na ledima ili di vec me pogode ostane onak trag probusene pancirke... Sad se trenutno vozim okolo i pokusavam zapaziti sto vise detalja...

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Definitivno povlačim izjavu od prije tjedan dana da čekam PS4/PC verziju. Ovo moram igrati pod svaku cijenu. 

Iron Maiden

0 4 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V
Odigrao sad nekih pola sata i moram rec da je grafika stvarno očajna.. ne znam da li je to do mog ps3 ali rubovi zgrada titraju uzasno, grafika je blijeda ,onako bljesti u oči, probao sam promijenit tv ista stvar, promijenio sam hdmi kabel opet isto, isao sam gledat postavke na ps3 i ukljuceno je sve do full hd.. sad ne znam da li sam se ja to tolko navikao na pc ili nesto ne stima... jel postoji jos neka opcija na ps3 da se poboljšaju ti rubovi i slika?
Moj PC  
9 6 hvala 0
14 godina
protjeran
njuskac kaže...
Odigrao sad nekih pola sata i moram rec da je grafika stvarno očajna.. ne znam da li je to do mog ps3 ali rubovi zgrada titraju uzasno, grafika je blijeda ,onako bljesti u oči, probao sam promijenit tv ista stvar, promijenio sam hdmi kabel opet isto, isao sam gledat postavke na ps3 i ukljuceno je sve do full hd.. sad ne znam da li sam se ja to tolko navikao na pc ili nesto ne stima... jel postoji jos neka opcija na ps3 da se poboljšaju ti rubovi i slika?

Koji ti je model PS3 ? U mene je slim 120 GB i nemam tih problema, rubovi kako autoa tako i ostalih stvari, zgrada itd su savrseno glatki bez ikakvog titranja boja

13 godina
imam slim 12gb, kupljen prije 3 tjedna nov u ducanu, vecina igri je takva grafika pogotovo red dead redemption koji kad usporedim sa xbox verzijom je nebo zemlja. ne kuzim stvarno
14 godina
protjeran
njuskac kaže...
imam slim 12gb, kupljen prije 3 tjedna nov u ducanu, vecina igri je takva grafika pogotovo red dead redemption koji kad usporedim sa xbox verzijom je nebo zemlja. ne kuzim stvarno

Ev bas citam da PSN verzija ima neke manje graficke greske tako da nabavi full verziju...

17 godina

To je zato sto dosta blizu valjda igras ja tu uopce ne vidim sa 3 metra kad igram al kad sjednem na metar od TV-a vide se takve stvari.

You got to lose to know how to win
13 godina

imam ps3 verziju kupljena danas u infomartu, a igram na tv od 27 inca tak da nije tak veliko...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 15:00 (njuskac).
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

e jbg onda je do tebe :)

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
evo gledam live stream stavio sam na 1080 da vidim sto bolje i sad gledaj rubove zgrada i auta sve titra i gube se ravnine
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Bye,bye social life...
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
njuskac kaže...
evo gledam live stream stavio sam na 1080 da vidim sto bolje i sad gledaj rubove zgrada i auta sve titra i gube se ravnine

To se zove "Aliasing"

I uz ovakvu mapu i grafiku mozemo biti sretni sto jos izgleda donekle ok.

PC i Next/gen verzija ce imati AntiAliasing.

Jes jedan primjer, kada se pomices pomicu se i ove "neravnine".

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 15:46 (Marcuskac).
13 godina
da to je to.. ja nisam neki ps3 igrac bas pa sam navikao na pc ,tamo mi je sve na full hd sve na max i onda kad predes na ps3 izgleda ocajno.. bas su dosli frendovi do mene i prvo sta su rekli kako je losa grafika... ali bez obzira na to meni se cini da je na mom ps3 jos losija nego na ovim live stream.. morat cu isprobat na drugoj konzoli
14 godina
protjeran
Marcuskac kaže...
njuskac kaže...

To se zove "Aliasing"

I uz ovakvu mapu i grafiku mozemo biti sretni sto jos izgleda donekle ok.

PC i Next/gen verzija ce imati AntiAliasing.

Jes jedan primjer, kada se pomices pomicu se i ove "neravnine".

Da ali eto nekima je je to uzasna grafika zbog takve sitnice :)

Nego ja to kod sebe nisam primjetio, evo sad sam bas ponovo upalio da vidim i kada bas obracam paznju na to vidim ali sitno skroz, skoro pa neprijemjetno i to samo na  zgradama, a auti savrseno izgledaju, nezz imal veze do TV-a i velicine.... nego kako sam skontao i od prije na konzolama je bolje igrati na ne toliko velikom TV-u ja u sobi imam 32'' i bolji mi izgleda svaka igra nego kad prenesem u dnevni gdje je oko 50'' 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 16:02 (arnes_king).
13 godina
Soldier977 kaže...
Diazz72 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Vi koji ste prešli igru koliko vam je sati trebalo i jeste li se fokusirali samo na misije?

Zanima me na koliko otprilike sati mogu računati za story da znam rasporediti.

U prosijeku igra traje 30 sati, ja sam ju završio u 2dana.

2 dana = 48 sati

48h-30h=18 sati - si spavao.

Znači i ti si igrao prosječno 30 sati  {#}

15/d igranja, i ostaje mi 9 sati za spavanja/nuždu/jest. . .itd, sasvim dovoljno. . .

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

kako ovi iz overseas exspress ser* sad zovem da vidim sto je sa mojim paketom i kazu mi da su se culi sa menom i da sam odgodio dostavu za sutra? meni sad nist nije jasno cekam cjeli dan i nitko se nije cuo sa menom nit sam se ja sa kim cuo u vezi paketa, razj*bali su mi cjeli dan {#}

1 3 hvala 0
13 godina
stolic kaže...

kako ovi iz overseas exspress ser* sad zovem da vidim sto je sa mojim paketom i kazu mi da su se culi sa menom i da sam odgodio dostavu za sutra? meni sad nist nije jasno cekam cjeli dan i nitko se nije cuo sa menom nit sam se ja sa kim cuo u vezi paketa, razj*bali su mi cjeli dan {#}

Odi do njih sa pištoljem, pa se pogiraj malo GTA...dobiješ paket u sekundi ;)

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da li je kome došla igra a da je naručio sa Amazona? Ja mislim da moja neče do sljedećeg ponedeljka. {#}

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice